Bu anahtar scania model bir tıra ait. Adamlar anahtara öyle bir şekil vermiş ki istemeden haçı cebimizde taşıyoruz. Scania isveçe ait bir ağır vasıta aracı.

bu kadarına da pes doğrusu... haca benzer + da benziyor toplama yapma yildiz tornavida ayni vidada ayni daire kapisi anahtarlarida ayni vsvsv bu kadarda olmaz. yahu
Scania Normal? İşine Kalitesine Bakın. . Ona Bakarsan Chevrolet'de Önünde Taşıyorlar Kocaman.
Bir nevi ay yıldız koymak gibi:
https://www.bayraklar.info/data/flags/big/se.png
haç işareti var
teşekkürler
Cevap
9Cevap
Eee?
Haç'a benziyor diye toplama ➕ işlemi de yapma sen kardeşim bu kafayla.
Ne alakasi var?
Bunları bile bile yapiyorlar.
Tm hatirlamiyorum ama galiba alfa romeo arabanin üstünde bile yilanla bir haç var.
Yani bu detaylarda önemli. Müslüman in cebinde böyle şeyler olmamalı.
O kadar takılmayın. Ona bakarsak altıgen vidalar masonluğu, artı tipi vidalar da haçı andırıyor.
Dünyanın heryerinde bunlar kaplı.
Alma kardesim scania yani madem boyle dusunuyorsun almazsin olur biter
O haç şekli anahtarın ucuna mukavemet kazandırmak icin özellikle yapılmış tamamen tasarımla ilgili bir detay dinsel bir şey değik
Çok mu bilgilisin
@Ünlü_Kasiyer makina mühendisiyim bırak da bunu bari bileyim ama evet zekama ve genel kültürüme bilgime çok gövenirim
Gövenmeye devam et.
@Ünlü_Kasiyer peki sayın Türk dil kurumu sözlüğü çok bilmiş hanımefendi. ama şunu da bilin diksiyonuma ve Türkçeye hakimiyetime de gÖvenirim !!! .
Bende gövenirim!!!
@Ünlü_Kasiyer bence sen en çok benimle uğraşma kapasitene gÖvenmelisin en çok bu konuda başarılısın hayatım.
1- Hayatın filan değilim ağzını topla.
2- Kimseyle uğraşmıyorum.
3- Artık yorum yazmayı bırak.
Bılektekı tesbih oldu, Oltu taşı mi diye düşündüm
Büyük Patron bizi izliyor
Adamın tesbihi ve elleri dikkatimi çekti
Yani?
Artı ➕
ama. araba arabadir
tirnaklarii
Haç işareti 😄😂
Haç a benziyor