Aşıkların... Müzik sevdalılarının karşı tarafa olan Aşkını karışık bir kaset içinde toplayıp aşkını şarkılar sayesinde ilan ettiği günler geldi aklıma 😃
Kimlik bırakır film kiralardık vcd cilerden :D iyi para kırıyolardı :D Cdyi çizersen senden satma parasını istiyodu felan ulan ne güzel yıllardı ya. İddaa sonuçlarına teletexten felan bakardık çok özledim o yılları :D
ben video montaji da biliyorum cok film rolik montaji yaptim. bu resme bakinca ilk defa montaj yaptigim filmi dvd ye kocurmem aklima geliyor kayd etmem yani. nero proqrami ile kayt yaptiktan sonra ilk montaj yaptigim filmin parasini almisdim.
Valla bilmiyorum bir tane tanıdık abi yüklemişti sağolsun o zamanlar yeniydi bilgisayarım şimdi nerede kim bilir 😂 masaüstünden laptopa geçince kayıplara karıştı her neyse dayımla falan oynardım genelde çok zevkliydi o günler. 😄
Peterpan 2 Ozamanlar peterpanın 2. Filmi çıkmıştı. Timsah yerine ahtapot vardı. Wendy evlenmişti ve Wendy'nin kızı korsanlar tarafından kaçırılıp Peterpan ile tanışmıştı.
Benim aklıma ilk kuran kursu CD si geldi eve bir alet almıştık (adını hatırlamıyorum) kuran kursundan verilen cd yi de icine koymustuk Kur'an'ı ogretiyordu.