Midye yemek haram mı yoksa değil mi?

arkadaşlar bu gün denizden midye çıkardım ve halam bu gün midye tava yapdı nese bu gün halama onu yeme için gidicekdim ve annem ne yicemi sordu bende halamda midye yicem dedim o da bana midyenin haram olduğunu bilip bilmediğimi sordu ve ben biliyorum dedim sora sert bir dille bana haram olduğunu bile bile yiceksin yani he felan dedi nese gittim halama iyi güzel herkez yiyor bana sıra geldi benim aklıma takıldı ben yiyemedim ama içimde yemek var annemin sözü içime oturdu o yüzden yemedim bu konuda bir çok kişi haram olduğunu söylüyor ama halamlar felan haram olmadığını söyledi denizden çıkan herşeyin yenebilceğini sölediler bu konuda kesin bir bilgisi olan varmı? midye harammıdır değilmidir lütfen haram değil diyecek olanlar la haram diyenler birde yanında güzel bir açıklama yaparlarsa sevinirim.

şimdiden teşekkürler
Haram dır.
Haram değil dir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
herkeze değerli cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum ve sorumun cevabını aldım eğer bu konuda güvenilir ikinci bir cevap arayan varsa bu linkden Nihat Hatip oğlunun bu konu hakkındaki cevabını izleyebilir. link Herkeze Hayırlı geceler ve Mutlu güzel sahurlar :)
Midye yemek haram mı yoksa değil mi?