Bugün bir bayan bacaklarına bakarken yakaladı ve tekmeyi geçirdi. Niye böyle yaparsınız,
hayır bakılacağını biliyorsun niye tekme atıyorsun
hayır bakılacağını biliyorsun niye tekme atıyorsun
bende eski sevgilime vurmak istiyorum ve elbet birgün vurcam intikam soğuk yenir o zamn anlar canimin nekadar yandığını
ne yaptı ki
ne yapmadiki tam bir şerefsiz
hayatından çıkmış hiç muhattap olma görsen de, çünkü erkek görmezden gelinmeyi hiç hazmedemez en büyük intikam odur erkek için
sanki sen biliyorsun bu işleri bikac birsey daha sorsam cevaplar misin 😂😂
takip ettim sen de takip et konuşalım bu mevzuyu
kadinlarin erkeklere göre savunabilecigi sizi tarumar eden tek hareket o tekme yoksa basa cikamazlar sizin 😂😂
çok kötüsünüz ya kadınlardan uzak duracağım artık nerdeyse
ne kadınla ne kadınsız, erkeğin başına belasınız ama tatlı bela :)
tekmesi böyle bir şeydi kahpenin :) https://youtu.be/3glI4N5jgyw?t=19
neyse sağol yoruma eyvallah.)
çünkü sen onun hassas olduğu şeylerinin farkında bile değilsin
ben erkek olduğum halde kapalı giyinmeye çalışıyorum kadınlrı anlayamıyorum nasıl açılabiliyorlar, açarlarsa tabii ki bakılır, hassassa yapmasınlar abi
Cevap
1Cevap
Dışarda senin gibi ö küzlerin olduğunu bile bile giydiği için ayrıca tebrik edelim o kızı yılmamış yıldıramazsınız kimsenin özgürlüğünü elinden alamazsınız pis abazalar 🖕
Yiyecek gibi bakmıyordum denk geldi
iyi yapmış o kişi
teprik ediyorum sapiklar hak etmeli😊
biliyorsunuz ki tahrik oluyoruz niye giyiyorsunuz ki mini etek, ben erkek olduğum halde vücudumu açmıyorum utanıyorum
giyenlere sor bana niye
soruyon
ne bilim sinirliyim bayağı özür dilerim
özür dileme
komikmiş biraz😂😂
😊😊😊
ney komik özür mü olay mı:)
olay😂
hayır ☺
seviyesizlik tirr
tekmeyi yiyeceğini biliyorsun neden bakıyorsun
tahrik oldum çok ne yapayım tekme atacağını hiç düşünmemiştim
İyi işte bundan sonra 2 kere düşünürsün
aynen, bari nasıl yaklaşayım tanımadığm kızlara onu söylesen?
😊😊 bakma sende birdaha der olsun
ben erkek olduğum halde kapalı giyinmeye çalışıyorum kadınlrı anlayamıyorum nasıl açılabiliyorlar, açarlarsa tabii ki bakılır
bir yandan haklisin ama konusucak cok sey varda susmak en iyisi sende bakmak zorunda degilsin yani en iyisi benim susmam 😶
yok kadınlar susmasın konuşsun ama ben sadece giyim olarak diyorum, bende de irade yok haklısın o konuda
yani bir kadinin kendini o sekilde sergilemesi kotu bisey bence sacma Allah sanki onu sergile mi diye verdi ve su var erkeginde namusu gozudur daha iyi seylere bakmalisin bacak yerine hem sevaba girersin
kendimi alıştırmaya çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum inşallah başarırım sağolasın
akillanda birdaha bakma ders olsun sana.
biliyorsunuz ki tahrik oluyoruz niye giyiyorsunuz ki mini etek, ben erkek olduğum halde vücudumu açmıyorum utanıyorum
sinirle yazdım özür dilerim
Haketmişsin demek ki
ben erkek olduğum halde kapalı giyinmeye çalışıyorum kadınlrı anlayamıyorum nasıl açılabiliyorlar, açarlarsa tabii ki bakılır
😒😒
:( :(
Eğlendim
sana da tekme atarlar merak etme
Haklısın kardeşim :d
eyvallah bro
Senin çok attılar heralde?
Sjxjxhxbsns
Komikmi?
Komik geldi bana:d
Tabi sen daha çok erkeklerden dayak yemeyi sevdiğin için kızlar çok şaapmamıştır
Üzdün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar