bu iğrenç şeyi gördüğüm anda çığlığı bir bastım, parmağım kadar büyüktü, evin altını üstüne getirdim temizlik yapıyorum ama huylandım bir kere elimde olsa başka eve çıkarım

Bunlar felaket ya, normale göre çok daha hızlı ve dayanıklılar.. Bunu ilk kez mi gördünüz normalde çok hızlı ürerler baya büyük görünüyor.. Ve şu an nerede kaçtı mı?
şu an ölü :(
Haa pardon ben ikinci fotoyu görmemişim! Geçen yine gördüm bunlardan çok hızlı ve dayanıklılar ya ilaç falan hak getire nası öldürdün bunu?
Ya yardımcı ol lütfen, söylemek istemiyordum ama ben de biraz çekiniyorum bunlardan! Kocaman üstelik ilaç etkilemiyor bunları.. Nası öldürdün?
üzerine basmıştım, ben
Çok dayanıklı değiller mi bir de aşırı hızlılar!!
Wc banyo klozet tahta kurusu ve gibi yerlerden geliyor kapalı tut bu alanlari
okadar kızıyorum ki eşime kaç defa söylüyorum balkon kapısını kapalı tut diye inat adam
Abartma alt tarafı bir böcek. Yalnız kabuklu böcek ezerek öldürülmez bir kavanoza alıp dışarı atsayfın keşke yumurtalarını dağıtmışsındır eve şimdi
Kalorifer böceği o. İlaçla evi ve öldürme sakın. Öldürünce yumurtalrını bırakıyor ve çoğalıyorlar iyice
kalorifer bocegi?
Cevap
19Cevap
Neden öldürüyorsun arkadaşım. Bir şey ile alıp dışarıya bıraksana. Yazık değil mi hayvana. Bazı insanlar gerçekten çok vicdansız ve acımasız.
vicdansız? hayvanlar bile bölgelerini korumak için birbirlerini öldürüyorlar, böceklerden korkuyorum eğer karşımda bir ayı olsaydı öldürmezdim asıl, ama böcekler en büyük korkum, ölüsüne bilr dokunamadım
Basit bir şekilde bir kavanozu üzerine kapatıp, altından a4 kağıdı geçirerek onu dışarı atabilirdin.
Sen insansın yani vicdan sahibi olman gerekir şayet insan olduğun için. İnsan ile diğer hayvanlar arasında böyle bir fark var.
Misal ben de senin fotoğrafına baktım ve tipin hiç hoşuma gitmedi, saçının bir tarafını kazınmışsın. Bunu bahane edip seni öldürsem, tipinden korktum, elimi bile sürmeyecek kadar iğrendim o kızdan desem doğru olur mu?
hadi ordan
Hamam bocegı ılaclar var kutulu sekılde onları saga sola bırakıyosun artık gelmıyolar
öldürmüyor dimi? bir de ölülerinin temizliği ile uğraşamam
Amerikan bocegi. Kolay kolay olmez cabuk ürer. Karakoyde bunun ilaci var siringa srklinde alayini temizliyor
ne diyosun yaa 😫
böcek ilaçları var eczanelerde satılır ilaç gibi bir şey onla evin heryerini ilaçla
Makas bocegi. evin cevresinde bağ, bahce, park varsa ordan gelir. kapiya camlara tel takman lazim. gelir o yine
öldürmeseydin bahçeye atsaydın
keşke yapabilseydim
aynısı bizim evde çıktı ilacı var
evde ahşap doğramalar eskimiş mi ona bak deltamethrin ilac al küçük 10 tl lik birşey onu fıs fıs lara koy ilaçla
ne sevimli kızların çığlık atma sebebi..😂😂
ilaç yapmalısın
ay daha ne ilacı? ilaçlamayı cagırayım dedim ama annem onlar yine gelir suya falan diyor
son hali görenleri üzdü 😂
İğrenç :/ yumurtlamıştır o ilaçlat evi
Böceklerin suçu ne ya
raid al böcülerden kurtul 😂
Hamam böceği ilaçlat evi.
Hamam böceği
Tuvalet ve banyoda olur
bir kaç gün gel bende kal :)
gazete ile
ıyyyy böceği bölmüş ögkkkk kuscam
Ez onu bocektir.
Öldürdün mü ya?