:D Ermenistana cephe alırım öylelerse dsdss üzgünüm Armenıa dssdsd
zuhal topaldakinin Maşallahı var. not : gözüm var evet

Sadece tipe ve paraya bakarak karaktersiz erkeklere kul köle oluyorsunuz sonra da burda gelip ağlıyosunuz seven adam sunu yapar mı böyle yapar mı diye.
Erkekler için de geçerli.
Türk (azerbaycan) erkeklerinin eline kimse su dokemez 1 numaralar :)
Bir azerbaycan turku olarak soyluyorum
ha ha ha ha :D sen var ya yakışıklı erkek diye babanı bile satarsın iyice gözüm korktu valla :D iyiki rus çariçesi falan olmamışsın kesin harem kurardın sen kesin :D
ha ha ha ha valla senin korkuna şeyhülislam da patrik de papa da hahambaşı da hepsi birden fretva verirdi :D
azeriler ile ermenilerin problemi yok ermenilerin, Türklerle problemi var genel olarak ve azeriler genel olarak yakışıklı sayılmaz :D azeri eniştemden bilirim
Ermeniler bizim de problemimiz, sen kalkıp da bir şey hak verip ermeni davasında onlara destek veriyorum demen saçma, tabi ırk olarak bir sıkıntı olmasa da hem avrupanın hem ermenistanın politikası bizi buna itiyor
sən xainsən.. dünyanın ən yaraşıqlı Azərbaycanlılardır.. Don Juan yeni Oruc bey Bayatlıda Azərbaycanlıidi.. Oruc bey Baytalı Azərbaycan Səfğvilərin ispaniyada sefiri olmuş zadəgandır diplomatdır
sen xain ermeni simpatiasi olan adamsan. Azərbaycan a antipatian var.. yeqin sende bacında çirkindirki enişdəndə çirkindir
Cevap
32Cevap
Ben Azərbaycan'lıyım bana kalırsa bizim erkekler iyide lakin kendine özgün tarzlara sahip olanlar. Yani bizde genellikle tarz/stil olarak hep aynı saç, kıyafet ve (varsa sakal - bıyık). Neden herkes bir birine benzemeye çalışıyor anlamıyorum. Mesela senin örneklerin güzel. Genelde hepsi bir birine benziyor ya isterlerse çok iyilerde işte kendileri gibi değiller. Türkiye'de farklı farklı saç ve kıyafet tarzları kullananlar daha fazla. Bide bizde bizim "qaqa" dediğimiz tipler var sanırsın aynı yumurtadan çıkmışlar.
aklıma bu geldi duygulandım :D
Geneli yakışıklıdır ama baya kıllılardır "Çeçen'den Canını, Azeri'den malını , Türk'ten karını"sözünü dikkatle oku 👻🎃
bu milyonda bir bence okulum azeri kayniyo alayi maymuncuk gibo ve daha konusmayi sökememisler resmen tam barzolar ayarim azerilere kinlendim yine whatsapp grubundanda azerice konusul duruyolar
berat srkyy . sen öz dediyinə inanirsanmı? vallah türklərin ən gözeli beyazı beyaz irqi Azərbaycan türkləridir.. sizin kvancnizda bosnyakdır türk deyil... gözel olanlarınızda Qafqaz kökənli. məsələn Azərbaycanlı çərkəz.. kvancdanda gözelleri bizim dağ köylərində doludur. seni Anladığım qədəriylə Azərbaycanlılar döymüş.. kinlisen.. bideki whatsapda öz her yerdə öz dilimizde danışırıq danışacayıq.. senə girib çxanı varmı? türk dillərinin ən gözli Azərbaycanın dilidir. sen bizim dili öyrən paxil qisqanc
Her yerin iyiside var kötüsüde. Ayrıca grupda Azerbaycanca konuşuyorlar diyorsunda başka ne konuşucaklar?
Sana ve milletine bin basan yakışıklı ve merd güçlü Kahraman erkeklerimiz var emin b*rat
ayrı azeriyim erkeklerimizde kızlarımız da güzel #Vesselam :D
Yakışıklıymış gerçekten benim de gözüm kaldı.😂😜
Not;Allah sahibine bağışlasın...
bizim türk erkeklerinden pek farkı yok bence :D hatta bizimkiler daha bilem yakışıklı
hadi ordan
@azerbaycanbaku azeri kardes abartmayiniz lutfen😂
ruslar oluyor bizim icin sizi bizi beynmeyin neyse
@azerbaycanbaku bak turk erkekleriyle bir ortak noktaniz daha varmis onlarda bozulunca bize ruslar bakiyor diyolar😂
alkasi yok tek rus degil baskalrda var isvec azeriler isvec vize az aldgi icin orda kiz az tavliyoruz
@azerbaycanbaku peki😂
tamam
Bende azeriyim ama bu adamı Yaradan baya uğraşmış üstünde bu nedir ya :D
Ya evet cidden çok tatlılar biraz da o yörelere yönelicem bundan sonra 😂
Yakin arkadasim azeri ve onun akrabalari yakisikli yani 😄
turkiyede de yakisikli erkekler var ya bir tek bizim erkekler yakisikli diye dusunme )
aynı tepkiyi konuşmaya başladığında da yasiyorsan talip olabilirsin destekleriz 😅
Hayir, anne ttarafim azeri neredeyse her yil azerbaycana gidiyorum halkin %10'u falan boyle gözüküyor.
Bir yahudi her zaman bir türkün ön0nde eğilecektir. Tarihteki yahıdiler kılıç kalkanla din yayan türkler önünde @Furies sizler de bizler önünde eğiliyor sunuz.
O değilde bana dersim devletini anlatsana hahaha
@Okulfetih İsrail oğulları döneminin en üstün kavmiydi lakin sonradan bozdu çizgiyi onlar özellikle Hz. İsa geldikten sonra bu olayları kalmadı onların çünkü üsyanlar ettiler ve peygambere karşı geldiler. Allah zaten hep Kur'anda der yani: Biz yoldan sapmış kavimleri istersek cezalandırırız (mahv ederiz) yerine yeni kavimler toplumlar getiririz onlar Allah'ı sever Allah'ta onları. Buna benzer bir ayet var.
Ben yakışıklı göremedim ama..
Azeriler guzeldir yakisiklidir...
Çok yakışıklıymış harbiden
Evet genelde oldukça yakışıklılar :)
Bir adamla ülke kıyaslarsak bizde de kıvanç var
Sana bakacağını hiç sanmıyorum Azerilerin.
Paralı askerdir kesin. Ama helali var gencin.
öyledirler Türk değil mi hepimiz yakışıklıyız
Talip olarak çık kendisine
Ya iki tane azeri sevgilim oldu
italyanlar daha yakışıklı (italyanım)
İtalyanlar aslında Türk kökenli Etrüsklerden Türklerden ler ama M. Ö avrupaya gitmişler ve Rumlar tarafından kültür asimilesine uğramışlar
Evet. Azeri kadınları da erkekleri de baya hoş.
çok yalnızsın dimi =))
bu yakısıklımı şimdi?
Chiconun fotosunu koymuş profiline tipsiz trk
Yakisikliymis arkadas
bana benzirr 😁 yakisikli adam kiskanmayin
Ali yakisikli ama digerlerini bilemiyorum.
Bu cocukta beyin yok yalniz
Yakışıklı değil ki.
Sen sarışın sevmiyor muydun?
Kalpleri yeter erkek dediğin tiple olmaz
gülümse yeter 'de çıkan sarp değil mi bu oğlan
İyimiş bu
Harbi çok yakışıklılar
oyleler ayn
Baya yakışıklıymış
Sanmıyorum.
Evet genellikle
ewet kanks