ben gördüklerimi bilirim gerisini bilmiyorum. Bütün İzmir'i tanımadım ama gördüklerimde yerli mi değil mi sormadım açıkçası. İzmirliyiz diyenlerdi iyide değillerdi. Ramazan ayında -İzmir türkiye'nin diğer şehirleri gibi yobaz değil, rahatça yiyip içebiliyoruz diyen'' kızlar İzmir'in elinde silah tutan, şerefiyle can vermiş kadınlar mı gerçekten? onların devamıysa biz bittik. Yoksa yerlisi değilse sen haklısındır. Avrupalı bile ramazan ayında saygı gösterebilirken ki müslümanlar zaten alışkındır aslında yemeni içmeni takmayız ama saygıda önemli.
Üniversitelii arkadaslar yapıo genelde din Allahla kul arasında herkes kendinden sorumlu oldugu için bu konu aşar beni yanlış oldunu bilir sölerim tercihlerine karısamayız
@Sharpaquos sizi pek ilgilendirmiyorsa yorumumda ne işin var? :) söylediklerim dokunmuş ki gelip yorum yapmışsın. İnsanların dini inanışlarından ya da içki içlerinden bahsetmiyorum. Dini anlamda saygı duyabilmek insanlığın bir gereğidir. Zamanında İzmir kadınları ibadetlerini yapar ve silahlarıyla vatanlarını korurlardı. Bu kadınlar içki içenler tarafından tecavüzden kurtulmak için yeri geldi intihar ettiler. Ne yaptığın sana kalmış ama benim bahsettiğim durumu anlamıyorsan, o kadınları burda küçük düşürme :)
taHirSAT insanların tercihlerine bir şey demedim zaten ben farklı bir olgudan bahsediyorum. Geçmişte Hrıstyanlar tarafından yağmalanmış, öldürülmüş, kadınlarına tecavüz edilmeye çalışılmış bir İzmir var ve direndi. Bugün ise hrıstyanlara heves eden, kendi milletini aşağılamaya çalışan, meselenin içki içmek olduğunu zanneden İzmir'in çocukları var. Hepsi böyle değil elbette ama bir kısmının bile böyle olması yeterince ürkütücü.
@bulems nickli kullanıcı İzmir kızlarının güzelliğini kıskanmış iftira atma gereği duymuş ve beni engellemiş kapak olup bunlar İzmire geldi mi her b. oku yerler Allah bilir kapalıdır da bu cevabını buradan veriyorum bak: Asıl bizim özgürlüğümüz sana dokunmuş ki burada bize iftira atacak kadar pislikleşip karaktersizleşiyorsun benden ve benim insanımdan bahsediyorsan yanlışını suratına vururum bu kadar basit
Bu benim sorum da da laf soktuğunu sanıp engellemişti beni 😂😂😂 Fıtrafında var bunların dolandırıcılık. Sonra engeli kaldırıp kendi görüşünde kendi kendine konuşuyor. Nasıl bir tarikat bunlar ya.
Komikler gerçekten trajikomik. Dünde biri tehdit ediyordu ip adresim alınmış falan yarın geliceklermiş hala kimse yok. 😂😂😂 Susturmaya çalışıyorlar sokak serserileri ama o iş biraz zor. Ben hakikatten yana konuşmaya devam edeceğim.
Koskoca ülkeyi karpuz gibi ikiye böldüler. Erdoğancilar ve anti erdoğancilar. Ataturkculer ve neo-osmanlicilar. Hayircilari terorist ilan ettiler. %48.77 terorist yani ulkemizde. Hatta yeni nesil daha cok ulusalci-sol a yakin olduklarindan bu oran daha da artacak ilerde. Aslinda bence bundan korkuyorlar. Ancak her seye ragmen su * çok guclu bir kitle var.
Konu aslında bir sey yapıp yapmaları da değil. @Kemalist-Hukukçu kardeşimin de dediği gibi. Bunların amacı bizi kışkırtmak. Farkındaysanız karşı da ki kitle serseri ve Kabadayı takılan varoş tipler. Sözün ağırlığı yok şiddet meraklısı bunlar. Bunların kışkırtmalarına gelmemek lazım.
@LawinyaW Valla onlara anladığı dilden cevap verildiğinde hemen pısıyorlar bence çok zavallılar zamanı geldiğinde de gerçekten öldürülücekler bunu bilmeleri lazım şimdiden
Turkiye cumhuriyeti ve laik sistem yikilmak uzere. Recep Tayip Erdoģan yasal yoldan meşru bir devrim yapmistir. Bu devrimin adi "Siyasal islam"dir. 2023 te abd ve emperyalistler ortadoguya getirdikleri demokrasiyi ve ozgurlukleri bize getirmeye calisacak.
Sag-sol catismasi artik Laikler ve muhafazakarlar olarak devam edecek. Sosyalist iran vardi bir zamanlar. O iran nasil bu hale geldiyse bize de bunu yapacaklar ya da yapmaya calisacaklar.
Zaten iç savas hemen alevlenmez bir ulkede. Yavas yavas o yola gidiyor. 2. bir gezi veya hilafet-seriat lehine soylemler bunu baslatacaktir.
@Kemalist-Hukukçu O gerçek savaş bir çıksında bakalım ne hale geliyorlar arkalarında tayyipte olmucak yalnız şöyle birşey de var bunlar ülkede gerçek Türkler ayaklandığında bir kısmı korkudan kaçıp gidicek eminim buna
Olmamasını diliyorum asla kan dökülmesi taraftarı değilim. Hepimiz insanız illa fikir ayrılıkları olur ama bu iç savaşa girmemizi gerektirmiyor. Sakin olalım bence yapıcı olalım arkadaşlar. Iyi günler ben çıkıyorum 😊
@LawinyaW bu fikir ayrılığı değil bu yaptıkları ülkelerine ihanet atamızı çiğnemektir ve bunlar hain Türk oldukları için ölücekler elin ermenisi yahudisi bunu yapmazdı bize kendi insanımız hainlik etti bize
Sevgili kardeşim bak git savaş belgeselleri izle ve gör oradaki üzücü tabloyu. En yakın örnek Suriye taraf kutmaksızın insanlığın öldüğünü göreceksin. Sana taş atana çiçek atmayacaksın tabi ki de ama o taşı ilk sen atma. 😊
Ic savas cikacak zaten bu belli. Bakalim kivilcimi kim atesleyecek.60 darbesinden sonra 6. filo yu denize doken solculara saldiran sagcilar mi yoksa Ataturkculer mi?
En İyi Cevaplar