4 aydır bilfiil calisiyorum, yok anacım yoook cümle bile kuramıyorum
Udemy den aldım.
4 aydır bilfiil calisiyorum, yok anacım yoook cümle bile kuramıyorum
Udemy den aldım.
Merhabalar,
İngilizce öğrenmek istiyorsanız bunu Türkiye deki eğitim sistemiyle öğrenemezsiniz herhangi bir dili o dile maruz kalarak öğrenebilirsiniz ingilizceyi öğrenmek istiyorsanız bunu 3 ay kısa bir sürede öğrenebilirsiniz bunu nasıl yapacaksınız sizlere bunu hemen sunmakla gurur duyuyorum Lingusta metodu ile yapacaksınız hemen şimdi google Lingusta. com. tr yazın veya verdiğim linkten internet sitesine giriş yapın https://www.lingusta.com.tr/ buradan bu eğitim setini 1000 TL ile alıyorsunuz ve sonsuza kadar sizin oluyor bu eğitim setinin içinde 99 tane ünite vardır 1nci pakette başlangıç paketi 2nci paket ise ileri İngilizce paketidir günde sadece 30 dakikanızı ayırarak İngilizceyi öğreneceksiniz 1nci dersi dinledikten sonra 2nci gün kesinlikle ama kesinlikle aynı dersten devam etmelisiniz bu şekilde 1 ayda ingilizceyi öğrenmiş olacaksınız ve konuşuyor hale geleceksiniz sadece disiplinli bir şekilde bu eğitim setine çalışınız 99 günü tamamladıktan sonra artık turistlere derdinizi anlatabilecek duruma geleceksiniz onlar gibi konuşacaksınız turistlerle arkadaş olabileceksiniz sonra İngilizceye karşı ön yargınız varsa bundan kurtulacaksınız hepsi sadece bu eğitim setinde şimdiden başarılar diliyorum İngilizce çok önemli bir dildir ben bile çok ön yargılı iken bu eğitim seti ile artık turistlerle konuşabiliyorum onlarla arkadaş olabiliyorum ve 2nci ben oluştu böylelikle bende ne demişler 1 dil 1 insan 2 dil 2 insan bende artık 2nci karakterim olan İngiliz beni ortaya sunuyorum turistlerin mütevazi karakterlerlikleri beni çok etkiliyor onlardan çok nezaket kuralları aldım ve kendi karakterimle birleştirdim bende zaten nezaketli ve ağır başlı birisiyim tıpkı onlar gibiyim çok mutluyum bu yüzden sizler de umarım bu keyfi tadacaksınız bol şans herkese başarılar.
Cevap
6Cevap
ingilizceyi konuşaraka öğrenmelisin, öyle sırf gramer öğrenmekle yazmakla olacak şey değil bu. Sana tavsiyem falou hem telaffuzu öğrenirsin hem adam akıllı her ortamda nasıl konuşulacağını :)
Come diye yazıyorlar, kam diye okuyorlar, bunun gel demek olduğunu nerden biliyorlar. Sıkıntııı
zamanında 2.5 ayda az çok konuşma seviyesine gelmiştim ben, kesinlikle konuşarak öğrenmeni tavsiye ederim yabancı dili iyi arkadaş bul kendine
Pratik yapmadan öğrenemezsin yabancı arkadaşlar edin
Âmına koyduğun dili öğrenmeye çalışmak neyin kafası lan?
@cutecurly ne dersin bu konuya
İngilizceyi en güzel (etkili) öğrenme şekli maruz kalma yöntemidir. Mesela bir ingilizce dersinde sürekli ve sadece ingilizce konuşmak buna maruz kalmaya örnek. Veya kalkıp ingilizce konuşulan bir ülkeye gidilebiliyorsa en en en etkilisi bu. Mecbursun çünkü ingilizce konuşmaya, başka çaren yok dolayısıyla öğreniyorsun. “E ben hiç ingilizce bilmiyorum nasıl konuşacağım” diye bir şey yok, maruz kalırken kulak aşinalığıyla öğrenilebiliyor. Kaç ay yıl konusu kişiye bağlı tamamen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?