Kaliteli çünkü ama sözde değil gerçekten kaliteli. Bir Fransız arabasına bindiğinde kapılara veya torpido kısmında hafifçe bastır plastik yumuşaktır direkt içine göçer çünkü ucuz malzeme vardır ama BMW de sert kaliteli plastik var yumruk atsan da göçertemezsin ayrıca kaportası daha kalın kapıların kaput ve bagajın ağırlığından anlayabilirsin. Hyundai bagajı kapatırken teneke sesi gibi tiz bir ses gelirken bmw bagajından tok bir ses gelir mesela. Diğer taraftan donanım farkı var baz modellerde olan özellikler bile yeter artar bu da yetmezmiş gibi mekanıik parçalar yani amortisöründen tut motoruna kadar ömrü daha fazladır çünkü bir egr valfinin 3 katı fiyatı var diğer araçlara göre
Evet bozuk yolda kasiste çukurda veya tarla bağ bahçede araba sürüyorsan tofaş daha iyidir sen tofaşınla benim asla girmeyeceğim bir yola dalabilirsin ve muhtemelen hiç bir şey olmadan çıkarsın ama ben o yola giremem çünkü kullandığım lastiğin 4 tanesi 1000 lira neredeyse ya da arabanın altını vursam üzülürüm bilmem anlatabildim mi :D
BMW değil bütün o sınıfın hepsi pahalı nedeni ülkemizde uygulanan vergi başka bişey değil anasını satayım 2 senedir hayal ediyorum BMW m3 cabrio ancak hayalde kalcak bizim biraz değil yıl içinde 12 sefer kemer skma politikası yapmam lazım 😂😂😁
Daimler, vw, bosch le calistigi icin :P her bir parcasi ayri özel yapim yani. Audi bmw porsche.. hepsi cogu parcalarini baska büyük araba firmalarindan aliyor.. bunu bir porsche calisani olarak söylüyorum. Eniyileri de oldugu icin. Pahali bsy cikiyo iste ortaya 😄
En İyi Cevaplar