Yakın arkadaşım kız kardeşime yürüyo?

Bunu yazarken bile çıldıracak gibi oluyorum beyler en yakın arkadaşım 14 yıllık arkadaşım kız kardeşime yürüyo, 21 yaşındayız biz arkadaşımla kız kardeşim de 16 yaşına girecek kardeşim güzeldir fiziği de güzeldir ama o benim canımdır birisinin ona yan gözle bakması beni katil eder heleki en yakın arkadaşımsa çıldıracak gibi oldum. size olayı anlatıyorum bir gün arkadaşım ben kardeşim denize gittik 3'ümüz yüzüyoruz falan benim aklımdan geçmiyo kardeşime yan gözle bakacağı kardeşimi bebekliğinden beri tanıyo onunda kardeşi gibiydi ben denizden bir çıktım işte oturuyorum şezlongta sonra işte arkadaşım kardeşimin saçına dokunuyor ne biliyim küçük çocuk gibi belinden tutuyo falan ben geldim denize kardeşim utanmaktan kıpkırmızı olmuş o sesini de çıkaramaz işte dokunma saçıma falan diyemez çok utanır sessiz sakin bir şey sonra ben de arkadaşıma dedimki selin kendisi yüzebiliyo sen bırak dedim ama çıldıracam ve ben kardeşime plajdayken kaçamak bakışlar attığını falan yakaladım pis herifin ne yapmam lazım şimdi ya dövmekten harap edicem onu ya da başka ne yapabilirim konuşulurmu bu konu bilmiyorum bir tavsiye verin
Yakın arkadaşım kız kardeşime yürüyo?