Arkadaşlar ablama beğendiğim biir var akraba o çocuğu gösterdim baktı ve çocuk tıpcı seni istemez beğenmez falan dedi sen üniversite bile okumuyorsun daha dedi neyse sonra zaten yakışıklı dğeil boş ver falan diye kırıcı şeyler söyledi sonradan dur bn ekleyeyim instagramdan çocuğu zaten tanır beni dedi sonra çocuk geri takip yaptı havalara uçtu vayy falan dedi daha sonra eğer yazarsa bana (kendisi yazamaz utanır) cevap veririm senin çocukça hayallerin yüzünden doktor çocuğu mu kaçırayım dedi bn 19 yşndym çok ağladım 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu? Bildiğin göz dikmiş 😦
Bekle, bu yaptığı utanç verici durum çok sürmez. Kim kime kazık atıyor görürüz.
Sen üzülme ve başka şeylerle ilgilen. Hatta bazen yaptığı hataları yüzüne vur derim. En azından öfkeni böyle böyle soğutursun.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah bizi kadın milletinin şerrinden korusun amin.
14 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hiç aramızda bu tür konuşmalar olmaz nerden dedim bnden 9 yaş büyğk adam bn yaşa takılır sen ondan küçüksün daha iyisini hak edersin der sandım yani en kötü oysaki beni küçümsedi dhaa çocukla tanışmadan onun ailesi seni istemez zatne sen üniversite bile okumuyorsun dedi 😭
Soran+1 yılYaa kimse olmadığını biliyorum hayatında ama bn ciddi ciddi demedim zaten çocukluk aşkım ilişki yaşamak istemiyorum bu yaşta sadcwe beğendim dedim zaten bnden 10 yal büyğk istiyorum evlenecm demedim yani
+1 yılHerkes yolunda be
Bende kendimi kötü bilirdim bizdrn kötüleri ortalıkta fink atıyor16 Yorumla
Soran+1 yılYaa normalde yapmaz öyle şey neden böyle oldu pek erkeklerle alakası yoktur da
- +1 yıl
Sende mi kötüsün 😅😅
- +1 yıl
@nedenlazım abi yeminle kendi kendimi kötü bilirdim böyle insanları tanımadan önce😂ben bir melekmişim haberim yok
Soran+1 yılYaa öyle demeyin her insan merhametlidir iyidir kötü değil de yani negatif konuşur sandım ama benim tarafımdan bnfen 9 yaş büüyk hani sen gençsin onu napıckaısn der en kötü diye söyledim ama beni kötüledi daha svgli olmadan yok ailesi istemez seni bilmem ne snaki sevgili olduk xaten etkileniyorum pek özgüvenli değilim beni hemen her lafla üzersin
- +1 yıl
@AşkologDiyarı en büyük kötülüğün ne 😂😂
- +1 yıl
Ya kıyamam sana 🥺
+1 yılSen bunla evlensen bile ablan aranıza girer hahahha
113 Yorumla
Soran+1 yılYaa lütfen sence şaka yapmış olabilri mi ağladım normalde yanına gelirdi gelmedi
- +1 yıl
Garibim halaa bir umut bir ışık arıyor.. tatlım kendine gel ablan bildiğin kazık atmış sana
Soran+1 yıl@ibrahimsarial çocuk yazmadı zaten o da görmüş önceden çok ağır ukala bri tipe benziyor dedi kızlara adım atmaz aıdm bekler dedi egoist demeye getirdi yani sence mesaj atsaydı yazar mıydı yoksa şaka mı yaptı
- +1 yıl
Senin yerine eklemesi beklemesi saçmalık
Soran+1 yıl@ibrahimsarial takip isteyi atıyor ee çocuk geri döner zaten sonuçta sima olarak tanıyor ayıp olur yoksa çok hoşuna gitti hanfendi nin
- +1 yıl
Kaşar ablan var işte dikkat et
Soran+1 yıl@ibrahimsarial pek erkeklerle alakası yoktur ya kaşarlık ayrı bir mevzu her erkeğe yürüyen kızlae var gerçekten kim olursa olsun kuzeni bile olsa potansiyel sevgili gözüyle bakıyorlar her erkeğe aıdm atan hoşuna giden flört etmeyi seven kzılar var onların evliliği de zor oluyor zaten çünkü tek erkek ile yetinmiyorlae maalesef ama ablam da bnse öyel değiliz ve ablam 32 yaşında olmasına rağmen doğru düzgün ilişkisi olmamış bir insan bnde öyleyim hatta bana sende zor evlenirsin evlenmen pek mümkün durmuyor der çünkü çok seçiciyim ama o bunu utangaçlık olarak algılıyor kendini beğenmiyorsuj diyor halbuki bnxe erkek adım atmalı kaıdn atınca olmuyor zor bneim için ilişki kurmak zaten benim dayanmadığım nokta ablam da benşm gibi düşünen brii daha önxe aylarca bakıştığı çocuğa bile adım atmaz kimseyi takip etmez bir kere küsmüştük bnei instagramdan çıkarttı sonra barışınca bnden kendine iste attı o kdr değişik bir kafası var o çocuğu eklemesi o yzdn gairp geldi bana normalde kimseye adım atmaz dmek ki bneim inadıma yaptı beni sevdiğini sanmıyorum artık bide geri takip yapınca hoşuna gitti çok gairp değişik değişik gülmeler dünden beri çok kötüyüm inan ki zaten çok duygusalım bn neyse kafanı çok yorum yorumun için teşekkür ederim iyi günler 🌺
- +1 yıl
Tatlım insanlari tanıma konusunda asla tanıyorum deme ablan bile olsa.. sana karşı mülayim olabilir ama içindeki karşı cinse olan istek arzusunu cinsel açlığını fantazilerini vs düşüncelerini bilemezsin. Bizim toplumumuzda dışardan baktiginda çok hanım çok beyfendi görünüpte diğer iç dunyalarinda * ruhlu karakterlerini saklayan çok kişi var derin bir konu özel bir konu ohoooooo
Soran+1 yıl@ibrahimsarial bn çözdüm ablamı artık evliliğe de ilişkiye de pek açık değildir bundan adım kadar eminim ama dediğin doğru tabi ki de kimse gözüktüğü gibi değildir zaten adım atamsz bir zmana lar ablası ile kankaydı gider söyler diye çekinir bundan da eminim ki öyle bir şey yaparsa da yuhhh yani 🤣
- +1 yıl
Ablası kanka çıktı sizin olay Dallas i bile geçecek ilerlerse 🤔🤣 abowwwwwww
- +1 yıl
Bildirim gelip duruyo bi susun
- +1 yıl
Tamam kral kızma k. bakma özür dilerim.. sorunun sahibi genç benim cvbin altına yoruma gel
Soran+1 yıl@ibrahimsarial bn sizin sandım 🤣😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiii * sen de sizlancagina ablana bırakma ortalığı böyleleri hep mutlu az şeytan ol
015 Yorumla- +1 yıl
Saf bu saf ablası çoktan kancayı takmış geç kaldı
- +1 yıl
KS halkı olarak kızımızı kurtarcaz
- +1 yıl
Destekten yana sorun yokta bizimki saf önce modunu değişmemiz lazım
Soran+1 yıl@ibrahimsarial saf olduğumu gerçekten söylerler ama bn ona iyi niyet diyorum kardeşim ve normalde ablam çol şaka yapar bana şaka sandım ama baktım ki değil yüzünde bir ciddiyet
- +1 yıl
Ablan ne mezunu
Soran+1 yıl@ibrahimsarial çalışıyor üniversite kampüsü içerisinde bri kafede kasiyer neden sordun 32 yaşında adam da 30
Soran+1 yılKendine mi uygun buldu anlamaıdm ki
- +1 yıl
Seni ezmis ünv mezunu bile değilsin demiş ya ablan sana bende ablan öğretim görevlisi filan sandim. Çocuk 30 yaşında ablan 32 doğru anladıysam.. tatlım ablan evde kalmışlık sendromuna girmiş ve karakter patlaması kişilik bozukluğu yaşayarak şeytan lasmis avcı modunda
- +1 yıl
Bu tarz şeylerin kesinlikle ama kesinlikle şakası olmaz...
Soran+1 yıl@ibrahimsarial sonuçta çocuk değilim 19 yaşındayım ki atıyorum küçük kardeşim var diyelim bn onun çocukluk aşkına bile sulanmam ki çocuk olsa bile yani düşün bn 19 yaşındayım
- +1 yıl
Dedim ya böyle bir şeyin şakası bile olmaz... Ablani tanımış oldun.. o çocuktanda ablandan da vazgeç
Soran+1 yılBilmem kendimi kötü hissettim mesele o adam dğeil ablam böyle yapması aynı evdeyiz yani çok üzdü bnei bana karşı daha ılımlı olabilirdi bnei övmedi yerdi yani halbuki büyük olan o bn değilim ama çpk çocukxa geldi
Soran+1 yıl@ibrahimsarial bir arkadaşım çocuğa adım at dedi ama biz olsak bile bn bunu unutmam
- +1 yıl
Ablan evde kalmış hainlesmis bundan sonra sende ona göre dikkatli ve mesafeli ol
- +1 yıl
Çocuktan da vazgeç ablan böyle bir şey yapıp mide bulandirmis ileride huzur mutluluk vs olmaz boş ver yeni bir sayfa ac
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblan pusu da bekleyen sirtlan gibiymis ya la. Kac yasindaki ablan...
06 Yorumla
Soran+1 yıl32 beğendiğim çocukta 30 kendine uygun buldu galibs
Cevap sahibi+1 yıliki yas buyuk mu ablan o zaman. Sen napiyon o kadar buyuk adamla ya harbiden...
Soran+1 yılTamam işte bn zaten söylerken herhalde bana o çok büyük olmaz bak yaşıan göre birinden hoşlanmaya beğenmeye çalış der sandım mevzu o dğeil bn istemiyorum kimseyi zaten sadcwe beğendiğimi söyledim aam o benim beklediğim şeyleri demedi ki beni küçümsedi seni istemez ailesinde yahu daha adam beni tanımıyor bn onu tanımıuorum ible
Cevap sahibi+1 yılne bilim belki de ablanin hosuna gittigi icin sen ona bulur gibi oldugun icin ve onun yasinda birisi oldugu icin kismetimi buldum gibisinden diye sevindiyse, sevincinden belki boyle demis olabilir...
Soran+1 yılYok biliyordu zten çocuğu ama bn söyleyince mi aklına geldi ki bilemem
Cevap sahibi+1 yılolabilir iste...
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılAman tanrım Dallas tekrar yeniden yeni bölümleri ile
039 Yorumla
Soran+1 yılOff sorma daha neler dedi dd kafam karıştı normalde ağlayınca yanıma gelirdi sarılırdık gelmedi 😭
- +1 yıl
Ablan üvey o ya da sen evlatliksin
- +1 yıl
Burdayım
Soran+1 yılÇocuğun Ablasının bir ark ile ablam aynı yerde çalıştı aynı köylüyüz hepimiz artvinliyiz neyse yani ordan tanıyor ama öyle pekde ark gibi dğeil çoktandır konuşmuyorlar kaıdnda büyük zatbe 48 falan iksiylede şu an konuşmuyor gerçi ztane ortak nokta yok ama bizim sülalede dedikodu baya aldı başını gidiyor herkes dedikodu yapar ama bizimkiler daha çok 🤣 o yzdn bilirleri duyar diye çocuk söyler diye adım atamaz bi de bizde durumlar çok abartılıyor Türkiyede çok doktor var sonuçta tek doktor o çocuk dğeil ama akrabalar çok abartıyor övüyorlar herhalde bizim sülalede tek okumuş o giib davranıyorlar bir kzı akrabası çocuk için keşke olsak ama onuh kızlarla alakası yok demiş çocuk altın değerinde yani değişik bir sülalem var 😂
- +1 yıl
Aman hiç takma boş ver daha 19 sun zaten zamana bırak neleri gelir gider eyy eyy.. ama ablan evde kalmış valla 🤣🤣🤣 sinsi şeytan ablani hiç sevmedim.. Artvin hee.. benim köken de OF 😊
Soran+1 yılYani bunu söyleyen kızda dha demin anlattığım her erkeğe asılan cinsten hatta şu an abi diyor çocuğa 😶 madem gözün var adam gibi adım at ztaen herkese yürüyorsun bi de abi diyor yüzüne arkadan doktor çocuk sonuçta o da akraba duyulur adım attığım diye çekini herhalde
Soran+1 yılKaradeniz çpk güzel ams insanları bir garip abslm bile 😂 ama genede ona kızamıyorum ya sinirim geçer yarın 😂
- +1 yıl
Kim kime abi dedi ortalık karıştı valla 🤣 ya sonuçta ablan da evde kalmış bir cins işte 🤣 yaptığı ayıp. Sende ona göre i konularda gizli ol ayik ol
- +1 yıl
Birde ablan 32 ... Çocuk 30 yaş dime.. ablanin zaten hiç şansı yok 🤣🤣🤣
Soran+1 yılAraya senin mesajın kaynamış
Soran+1 yılNeden şansı yok yaşları da yakın ondan da korktum sonuçta ortak nokta o da
- +1 yıl
Benim suçum yok sen Karadenizlisin anlaşıldı 🤣🤣
- +1 yıl
Ablan 2 yaş büyük değil mi... Ailesel durumdan dolayı ablani istemez çocuğun ailesi
Soran+1 yılYalnız en çok okuyanlar bizim ilden çıkmış Türkiye genelinde bn hariç 😂😂😂 küçümseme memleketimi
- +1 yıl
Niye senin için geç degilki sende oku
Soran+1 yılOna sorsan beni istemezler ama kendine toz kondurmaz 😂 genelde yaşça küçük kızlarla evleniliyor zaten erkekler hep kendilerinden küçük tercih ediyorlar
- +1 yıl
Valla benide kimse gelip istemedi kaldım evde 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ablani nasıl kimse bu zamana kadar istemediler oda bir alamet.. valla seni isteyen olsun ablan seni evlendirmez bak demedi deme
- +1 yıl
Oyy bide ablan 32 yaşında ünv de kafede calisiyo abowww hepten psikolojik problemli olmuştur o
Soran+1 yılSen iste birilerini 😂😂 illaki birilerinin adım atmasını bekleme bn beceremiyorum belki de yaşmdan dolayı
- +1 yıl
🤣🤣 yokki adım atcak kimse eyy eyy
- +1 yıl
Sen bile benden ablandan önce gidersin demedi deme
Soran+1 yılNaısl yok ya herkes bu devirde instagramdan yürüyor sende öyle yap kendi şehrinden birini bul yani bu dediğim en kötü senaryo eğer çevre genişse zaten gerek yok sosyal medyaya nedne öyel deidn ki birini bulmak gibi bir amacım yok benim ilk defa birini beğendim normalde pk beğenmem kimseyi bndw şaşırdım pek alakam yok erkeklerle hiç sevgilim olmadı zaten sana niye öyle geldi 😂😂😆
- +1 yıl
Sorma bende öyle bir şans varki 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kime niyet etsem kismeti açılıyor 🤣🤣
- +1 yıl
Instagram da da varya takip ile takipçi sayimda dehsetul vahşet 7 ye 7 🤣🤣
Soran+1 yılŞöyle ki herkesin bri alıcısı varıd ablamın da benim bilmediğim isteyenleri olmuştur normal görecelidir ama bu devirde görüşlü usulü kalmadı yahu öyle evlenmez zaten bnse öyle evlenmem ama benim hatırladığım birkaç isteyeni vardı ki isteyen derken tabi ki kızda isteyecek tek taraf olmaz öyel hemen istemeye gelmezler hani beğendik gibisinden tabi ki oldu normal
- +1 yıl
Tüh be beni kimse istemedi 🤣🤣🤣
Soran+1 yılBu işler gerçekten nasip kısmet işi bizim komşumuzun kzıı 28 yaşında annesi çok isteneni var diue övüp duruyor ama kız hala evlenmedi yani olmayınca olmuyor dmek ki kaç kişiyle de görüşmüş kız iş yerindeki çoğu erkekle görüşmüş ama bak dmek boşmuş
- +1 yıl
Yahu şikayetim yok be alistim ben zaten yalnızlığa
Soran+1 yılValla bnxe erkekte isteniyor yaa kızlarsa aıdm atıyor helal olsun bir ben adım atamıyorum bneim kada taş devrinde kaldı galiba mümkün değil atamam
- +1 yıl
Akşama mısır ekmegi yapta laflarken de atıştırmalık olur 🤣🤣
Soran+1 yılYazmaktan başım ağrıyor yatıcam 😆
- +1 yıl
Yatarakta yazabilirsin basarabilirsin 🤣
- +1 yıl
Tamam iyi uykular diyeyim o zaman.. seans için adres ulaşım belli artık biliyorsun 🤣🤣🤣
Soran+1 yılSeans mıydı bu 😆 ücret ne kdr valla bir sürü kişi yazdı kafam karıştı kim ne dedi unuttum 😆
- +1 yıl
Evet.. ayağın alışsın ilk 3 seans ücretsiz.. daha hızlı iletişim için DM. gizli profil olarak dm den yaziliyomuki
Soran+1 yılDm no 🤐
- +1 yıl
👍👍
+1 yılAblanda tam bi şeymiş hani
11 Yorumla
Soran+1 yılNe
Böyle abla düşman başına 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yazsa cevap verir mi senxe bn asla abalm beğenmişti der silerim mesajı sosyal medyadan bunu yaparsa yuh başak erkek kalmadı mı 😭 çocukca hislerin drdi 19
Soran+1 yılYaşındayım
Soran+1 yıl32
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de tip okuyorum gecen biri takip atti akraba yasim 30 o 32mis siz olabilir misiniz o
021 Yorumla
Soran+1 yılAdın enes mi
Cevap sahibi+1 yılEvet vallahi
Soran+1 yılSanmıyorum KizlarSoruyor kullanmaz
Cevap sahibi+1 yılBu kadar denk gelmek de fazla ahahahha
Soran+1 yılSoyadın ne çelik mi
Soran+1 yılOnun iki adı var enes murat
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım ben buldum sizi
Soran+1 yılMümkün dğeil kullanmaz
Cevap sahibi+1 yılDemek beni begeniyosun
Soran+1 yılÜff iyi misin ya dalga geçiyorsun canım değilim bn ayrıca yaş kısmında 24 yazıyor
Cevap sahibi+1 yılBence ablandan cok sen daha tatlisin soyliyim ablanin sansi yok
Soran+1 yılÜfff iyi misin yaa gitt Allahım ya
Cevap sahibi+1 yılIyiyim sen nasılsın
Soran+1 yılİyi dğeil sin bnce Allah akıl fikir versin kendi ellerimle bide adını yazdım çocuğun sen de haklısın saf canım olduğum için 🤣 trolleyecek başkasını bul hiç sevmem ayıp
Cevap sahibi+1 yılYa hahahaha neyse uzatmayayim. Ama bisey diyim mi adim gercekten Enes 😂
Cevap sahibi+1 yılAz daha zorlasam cocugun tcsini yazcan başını belaya sokcan
Soran+1 yılBnde hatta zaten pat idye söyledim ama sende niye vallahi diyorsun günah çocuğum
Cevap sahibi+1 yılAdim vallahi enes lan
Cevap sahibi+1 yılCocugum diyosun 24 yasindayim annecigim 😂
Soran+1 yılYani lafın gelişi oğluşum 😊 ama bnce vallahi deme yani niye yemin ediyorsun bn oyum diye adıj enes olabilir enes çok yaygın bir isim normal şans tutu işte ama bu dediğim olay çok öncedem oldu ve aıdm attığını sanmıyorum ablamın o da yazmaz zaten 🤣😅
Cevap sahibi+1 yılCok onceden oldu ve sen simdi mi soruyosun 😂
+1 yılSabah sabah Bn ne okudum, neden okudum 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılBn bunu yaşadım kardeşim ağladım ama çocuğa dğeil ablama sonuçta benim beğendiğim birisi ayıp yani
- +1 yıl
Napalım dövelim mi ablanı?
Soran+1 yılÜff konuyu niye çarpıtıyorsun ki sen ben ne okudun yazdığın için dedim abartma diye yaşanıyor yani
- +1 yıl
Anladım. Ayıp yani, pis kaka çiş abla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşıma gel. edi degil bu olayon aynisi 😊😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Başını okşayıp oyuncağını elinden almış.
00 Yorumla
+1 yılFırsat verme ablana
01 Yorumla
Soran+1 yılNaısl yani döveyim mi zorla sil onu mu diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbla değil yılan
10 Yorumla Parası neyse ver önüne baksın ablan
00 Yorumla
+1 yılAblanı kufelerde sakal tam eski olacak
00 Yorumla
+1 yılBencede kacirmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi oldu zatbe çpcuk bulunmaz hint kumaşı başka adam yok ortada sen olsan kardeşini umursamaz mıydın yani
- +1 yıl
Sen yazmıyorsan ablan yazar bu kadar
Soran+1 yılAşkım ynei mi aklına geldi ablamın çpcuk kaç yıldır var yoksa sıkıntı çocuk dğeil ablam bana inadına yapıyor giib geldi
- +1 yıl
Evet inadına yapıyor hadi gir ablanla konus
+1 yılYürüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle dedin😭
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ablanı durdur
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi