Diyelim ki yurtta kalacaksınız ve böyle iki seçeneğiniz var. Hangisini seçerdiniz ve neden?
Karma yurt
Sadece kız/Sadece erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kondomda dağıttılacaksa karma yurt..seks kaçınılmaz olur gerçi sizler netten bile selamlaşmaya tırsıyorsunuz sapık ilan ediyorsunuz karma yurtta ne olur bilmem..yanlışlıkla erkekle çarpışsanız bana tecavüz etti feryatlarıyla gazetelere koşarsınız..
Yalnız düşünceye bak :/ Seks kaçınılmaz olur biraz saçma değil mi? Sanki kız erkeğin yan yana olduğu yerde tehlike varmış gibi. Netteki insanlar farklı dışarıdakiler farklı. Yatmak amacı olsa bile konuya direk oradan girmiyor giremiyor. E bu durumda niye bir selamlaşmadan sapık ilan edelim?
yoo saçma değil..benm arkadaşi avustuyada okumak için gitti karma yurtta kalıyordu oda arkadaşı avusturyalıydı..1 senenin osnunda seks sonrasında okul bitmeden evlilikle sonuçlandı..vatandaşlığını aldı tr ye gelmedi..:))) ya ne bekliyorsun ki sen ya safsın ya da pembe ruyalarda yaşıyorsun..hayatın gerçeği kızım erkekteki fazlalık kısdaki boşluğa gitmek ister..aynı yurtta karma olacaksın aynı odaları paylaşacaksn aynı koridorları paylaşacaksın ve kızları rahibe gibi olacağını düşüneceksin..:DDDDDD
arkadaşım burası amerika değil ki :d sen çok farklı yorumlamışsın bu karma yurt olayını. Karma yurtta kızlar ve erkekler aynı odaları kolidorları kullanmıyorlar. farklı bloklarda kalıyorlar sadece bahçe yemekhane kantin gibi ortak kullanım alanlarında birlikte oturabiliyorlar.
kardeşim karma yurt demek aynı binalarda kzı erkek kalabilyor demek..yoksa diğer yurtlar zaten bu ulkede var ki..alaadin keykubat selçuk kampüs yurdu oyle zaten..ama o şekilde bile bahçede kantinde köşede karanlıkta aynı olay..:DDD buraası amerika değil desende arkadaş hormonlar burdada aynı ameriakda aynı bunun yöresi olmaz..
Aynı odaları ve koridorları kullanmıyorlar :/ Aynen çok farklı yorumlamışsın. Seks isteyenler için daha kolay bir imkan olduğu doğru ama yine isteyen gerekirse kız yurdunun önüne pusu kurar yine yaparlar :/
karma yurt deme..benim bildiğim karma yurt aynı bina içinde kız erkek kalabilmesi..ben alaaddin yurdunda 1 sene kaldım kızlar c bloktaydı aynı havuda kalıyorlardı tek girş çıkış olan bir kapısıydı ve oarası karma diye geçmiyordu sonuçta binalar farklıydı..ve yine rahatsızlıklar oluyordu..kızlar pencerelerini perde gazete ile kapatıyorlardı nedeni belli..:DDD sen kafan agöre takıl..karma diye nitelendirdiğin yurtlarda rahatsız olmam diyorsan her tarafta erkek görmekten hoşlanmıyorsan seçme ..
Karma yurt isterim,şehirler arası otobüste yanımda hanım isterim, maçlarda sadece ben ve hanım taraftarlar olsun isterim, isterimde isterim
rica ederim :)
karma yurtta kalmıştım çok eglenceli oluyo öyle sapıklıkları falanda olmuyor gayet normaller uzun eşek oynamaları aşağıya duyulurdu eğlenceli oluyor yani :D
Selâm efendim. 🌹.
Rahatsız etmiş isem affola. :).
Size suâl edecektim de. :).
Karma yurtta erkek, kız aynı odada mı kalıyor? 🤔.
Karma yurtlar hâlen var mı? 🤔.
Cevap
19Cevap
Karma Seç Otramı iyi olur ama eğitimime önem veriyorum dersen sadece kkız yurdu seç :D Birde şunu sorcam kız erkek binası karşı karşıyasa o eğitimini aksatmaz :D
Karmadayım zaten ve eğitimime de önem veriyorum :)
HAYAT HEP EĞİTM DEĞİL :d Ben yutta kalıyor olsam vede kız olsam mutlak bir yerinde ir kaçamak bir fantezi yaparım. :D
Bizim isteğimizi mi soruyorsun doğru olanı mı ? Erkeklerin çoğu tabi ki karma yurt isterdi ama bayanlar için rahat olacağını sanmıyorum
Sizin isteğinizi
Ben karma bir devlet yurdunda kalmıştım. Eğer sadece derslerime bakarım diyorsan kız yurdunda kalmanı öneririm ama arada sosyalleşirim diyorsan karma yurttan iyisini bulamazsın :)
İkisinde de kaldım ben aslında ve derslerime bakarım tarzında biriyim ama kız yurdu gerçekten çok sıkıcıydı onu kabul ediyorum :D
Tabikede karışık Ne fark eder ki en kötü ne olabilir oda ma kız gelse kabul ederim ne olcak erkek gelse zaten kabul ederim takılırız eğleniriz bence karma daha iyi kız erkek eşittir birinin pipisi olmasa ne olur yani
erkek olduğum için sadece erkek yurdu seçerdim bana göre karma yurt bazı saygıları öldürüyo ya heleki bildiğim bazı yurttaki gerçekler beni bu soruya tam cevap verdiremiyo emperyalizme uğramış gibi hissediyorum kendi mi :(
Şu an kaldığım yurt karma. Tuvalet meselesinde biraz garip oluyor...
erkegim karma yurt istiyorum :) hakkımdır söke söke alırım :)
erkekler yurdu kızlar yurduu pislikten geçilmiyorrr
Bu iki tür yurtta da kalmış biri olarak erkek yurdu derim , çünkü daha rahat
Ben karma yurtta kaldım iyiydi sevgilimle aynı odada kalıyorduk
walla kzlar her gece odama gelecekse karma olsun :D
tabiki de ayrı.bu tür konularda gerici olacaksın
Nedenini de söylersen sevinirim gerçi anlaşılıyor ama :)
öncelikle yobaz değilim onu belirteyim
Nedeni şu: kız erkek yurdu diyorsun, bir ton azmış insan.ağızlarının suyu akıyor.Kızlar desen ayrı erkekler desen ayrı.bunun birlikte olması akıl işi değildir,bu bildiğin amerikan ev partileri gibi birşeye dönüşür
yurtta kalmıcan 1 yıl sonra
evde kal boşver yurdu :)
Kız yurdu olsun ben bir köşede kıvrılır yatarım :)
karışık olunca bol bol aksiyon olur eğlenceli olur
karma yurt kız-erkek aynı yurtta olmaz bence.
Sadece kız/Sadece erkek
Tabikide karma yurt'ta kalırım
karma isterdim valla
yurtta kalmam
Sadece kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar