Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Evleneceğiniz kız böyle bir evde yaşayalım derse kabul eder miydiniz?
Evleneceğiniz kız böyle bir evde yaşayalım derse kabul eder miydiniz?
Evet ederim ne güzel şirin bi yer etrafına çiçekler ekerim küçük bir şirin serada kurarım yaz kış istedigimiz bitki sebzeyi ekip yetiştiririm işçiliği severek sevgimizi vererek yaparız fazlasını ihtiyaç sahilerine komşuya veririz Geçinip gideriz Allah'ın İzniyle☺😅
Açıkçası evlilik yapacağım kız benden düğün istemezse fazla bir masrafı istemez yani gereksiz olan hiçbir şey istemezse böyle bir evde de yaşarım üstelik bir de uysal olursa benim gibi çok da güzel anlaşırsak nerede yaşadığımın hiç önemi yok
Biraz komik duruyor. Ama isteseydi kabul edebilirdim. Bunlar benim için çok önemli değil. Beni sevdiğimden emin olayım kafi. Böyle şeylere pek takılmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
39Görüş
Şirinler köyünden bir ev gibi çok tatlı yaşanır
Çok şirin ya tabi ki kabıl ederdim 😄
Evet ederim ne güzel şirin bi yer etrafına çiçekler ekerim küçük bir şirin serada kurarım yaz kış istedigimiz bitki sebzeyi ekip yetiştiririm işçiliği severek sevgimizi vererek yaparız fazlasını ihtiyaç sahilerine komşuya veririz Geçinip gideriz Allah'ın İzniyle☺😅
Merhaba,
Açıkçası evlilik yapacağım kız benden düğün istemezse fazla bir masrafı istemez yani gereksiz olan hiçbir şey istemezse böyle bir evde de yaşarım üstelik bir de uysal olursa benim gibi çok da güzel anlaşırsak nerede yaşadığımın hiç önemi yok
Valla ben yaşardım 🤣 bu evin Miki mouse lu olanı var mı ki acaba 😂 erkekler kesin örümcek adamlı ya da sünger Bob lu tercih ederlerdi 😂😂
Miki mouse olanıda vardır 🙂
ev evdir bence güzel fantastik şeylere bayılırım
Aynen öyle bu devirde evin olsun da isterse taştan olsun
Kesinlikle
🙋🙋
Ederdim.. ertesi gün kollarımı sıvayıp kendi tarzıma uygun bir mimarla iç dış peçeyi tamamen değiştirmek için planlar yapardım... sonuçta ev yanii😎✌🏻
Biraz komik duruyor. Ama isteseydi kabul edebilirdim. Bunlar benim için çok önemli değil. Beni sevdiğimden emin olayım kafi. Böyle şeylere pek takılmam.
Bir kız olarak ben kabul etmem!!! Erkekler napsın? 😅 😅 😅
Yatak odasını yaparsa kabul ederim evi yaparsa istemem.
ayyy çok şiriiiiiinn çok güzel olur bir de bir kız çocuğumuz olursa masallardan çıkmış gibi ooowww
Kendisi alacaksa neden olmasın. Keza ben bu hurdaya üç kuruş vermem. Ne demiş oscar wilde bana lükslerimi verin ihtiyaçlarım sizin olsun.
boyle görünen evde yaşamam ama gayet güzel bahçeli ev
Böyle bir evi varsa gel yaşayalım derse kabul ederim ama böyle bir ev yap derse güler geçerim
Tabi ki ederim ancak o evin onunde bi dodge charger varsa
Çok tatlı valla. İyi olurdu. Bşr de kızım olsa dadından yenmezdi gı ya.
Doğallıktan yanayım.. beton bloklardan nefret ederim
Müstakil geniş bahçeli hemen kabul ederim görüntüye değil işleve bakmak lazım sjsjsj
ev beleşse yarın taşınırım nakliyeyi ayarlayıp
Şey sanırım ben kız değilim... çünkü midemi bulandırdı
Ev güzel ama micky mouse olmasın pembe renkler de olmasın