Park ederken arabasını başka arabaya vuran/sürten oldu mu?

Arkadaşlar park ederken sürterek başka arabaya zarar verdiniz mi hiç istemeden. Bir buçuk yıldır araba kullanıyorum hiç kaza yapmadım. Hiç başka arabayı da çizmemiştim. Ama bugün yoğun bir yerde iki araç arasına girmeye çalışırken başka bir arabanın arkasına sürtmüşüm. Olayı gören bir amca çok bir şey yok bence boşver git sesi ama böyle bir şeyi asla yapamazdım. Arabanın sahibini bulup hemen yaptırmaya götürdük ilk başta adam sinirlendi morali bozuldu. İki tane çizik olmuş arka tamponda. Cila sürülmesinin yeterli olacağını söyledi usta para talep etmedi ama ben yine de verdim. İlk başta karşı taraf çok sinirlenmişti fakat ustayla konuştuktan sonra rahatladı yüzü güldü sizi getirttiğim için kusura bakmayın filan dedi. Bu olaydan sonra çok korktum açıkçası araba babamın. İşe gidip gelmem için vermişti, annemi de yeğenime bırakıyordum her gün. Bugün ben baba arabayı daha kullanamam dedim bana arabayı çarpıp vurup daha da kullanmam diyorsun dedi moralim çok bozuldu. Kendi arabamız çizilmemişti sadece boya olmuştu kapı tarafı usta silince geçti. Bu olaydan sonra kullanmak istemiyorum araba. Bilemedim aslında iki araç arasına arkamda arabalar olunca erken girmeye çalıştığım için bu olay oldu. Normalde düz parkta ve geri geri parkla iki araç arasına girebiliyorum ama bu çok kötü oldu. Şimdi üzücü şeyler söyleyecek arkadaşlardan rica ediyorum lütfen kırıcı şeyler söylemeyin çünkü moralim çok bozuldu.
Park ederken arabasını başka arabaya vuran/sürten oldu mu?