sex and the city
desperate housewives tarzında dizi önerisi olan ?
desperate housewives tarzında dizi önerisi olan ?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer senin söylediğin tarz da değil belki ama spartacus ve game of the thrones kesinlikle öneririm...
game of thrones izliyorum zaten teşekkürler ben daha şimdi yaz için eğlenceli bir dizi arıyorumda
onlarıda izliyorum :) çok fazla dizi izlediğim için farklı birşeyler arıyorum aslında
ahahah yok nişanlıyım ben erkek arkadaşta sıkıntı yok :D
bence sen Amerikan tarzı dizilerle vakit kaybediceğine türk tarzı yemek nasıl yapılır bulaşık çamaşır nasıl yıkanır ev nasıl temizlenir çocuk nasıl bakılır bunlarla ilgili şeyler izle hayatım ..yoksa iki gün sonra kocan yemek nerde lan karı ( burası biraz kaba olmak zorundaydı kusura bakma) dediği zaman izlediğin diziler fayda vermeyecektir.. sonuçta herifin önüne cornflex koymayacaksın demi ;)
:) o konuda da sıkıntım yok mutfakta iyimdir,zamanda buluyorum yemek için,temizlik içinde bu işi yapan okdr insan varken dert etmeme gerek yok
hizmetçiyi demedim temizlikçiyi dedim
haaa ohoooooooğooo sende bu dizi merakı varken kadın gelir yarım yamalak bir temizlik yapar gider ruhun duymaz ..dizinin başından kalkacaksın gidip ilgileneceksin kadınla.. hatta yaptığı temizliği beğenmeyip biraz trip atacaksın öyle ben dizi izliyim kadın temizlik yapsın olmaz güzelim...
evimiz pırıl pırıl şuanda da evimize temizlikçi geliyor herşeye yetişebiliyorum beni ben daha iyi bilirim herhalde :)
:)) yok cok uzun yıllardır tanıdıgım adam mutlu bir ilişkimiz var yıllardır güvenim sonsuz kendimede güveniyorum bişey olmaz
Cevap
2Cevap
client list var belki hosuna gider
aa ben onun filmini izlemiştim sonra diziye çevrildi evet onu izleyebilirim teşekkürler
fena degil dizisi tavsiye ederim rica ederim
teşekkürler :)
mistress var kadınların hayatını anlatıyo.
onu da izliyorum tatlım sanırım eskidende varmış o ama benşu ançekileni izliyorum baska var mı o tarz ?
sağol canım onuda izlemeye basladım sanada tavsiye ederim cidden güzel
eic
umutsuz ev kadınları
türk versiyonunu diyorsan onuda izledim
tamamını izlediğim söylemedim farkındaysan okdr sevdiğim bir dizinin türk versiyonunuda merak ettim tıpkı monktan sonra galip dervişi merak ettiğim gibi
onu da izlemiştim eskiden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar