hepimiz biliriz ki hep aynıdır ayrılıktan sonra söylenenler..
zamanla unutursun..
peki zaman herşeyin ilacıysa fazlası intihara girmez mi?
zamanla unutursun..
peki zaman herşeyin ilacıysa fazlası intihara girmez mi?
Biz ki toprağa sevdiklerimizi emanet ediyoruz gün gelecek o toprakta olacağız.Fakat şayet unutma ve alışma yetimiz ya da böyle bir duygu olmasaydı hayat çekilmezdi kulluk yapamayacaktık.Allahı tanıma gereği duymayacaktık.Her acı ve üzüntü Allaha yakınlaşmak için birer vesile bunu aklından çıkarma.Gözlemlerim sonucu konuşuyorum hiç bir insan yoktur ki(akli baliğ olanlar için konuşuyorum) zaman bu insanlar için en büyük rehberliği yapmıştır ve en güzel çare zamandı demesin.
zamanın fazlası olmaz.Bir ilişkin varken zaman yetmiyormuş gibi gelir ayrıldıktan sonra o zaman fazla gelir sana sen şimdi o durum içerisindesin ama zamanın fazlası olmaz doğru zamanda doğru zamanı kullanman gerekiyor.
Gizli kullanıcı msn terk.
Bu yazılar yüzünden, kamyon arkası yazılar yasaklandı. Edebiyat diye bunları sürüyorlar önümüze.
bu söz yayınlandığında sen daha doğmamıştın çok anlıyon ya edebiyattan
Yok daha neler çok yanlış bir mantık .
Cevap
10Cevap
Gider.Eğer o kişiyi fazlasıyla benimsemiş tek gayesi haline getirmişse yokluğunda bu hiise kapılır.Kendini seven bilen biri ise bu söylediklerimi yapmaz.
her ayrılık intiharı gerektirse idi galiba dünya nüfusu bu kadar fazla olmaz idi.gidenin arkasından pek yas tutulmaz ,hayat onla ya da onsuz devam ediyor.o olsa idi belki iyi belki kötü olacaktı.acılara alısmak gerek.
Cipralex almaya başla yanına destek passiflora şurup...intiharı unut.
Fazlası intihar zaten en fala 80-90 sene fazlasını alamıyorsun maalesef.
6 ay yeterliymiş unutmak için fazlası olan zaman bünyene zararlı ...
Zamanın fazlası olmaz azı olur oda yetmediğinden. İntihar psikolojik bir durum onu zamanla mekanla vs bağdaştıramazsın.
Bir zamanlar bir makalede okumuştum. Birlikte olduğumuz eski kişileri unutmak için birlikte geçirdiğimiz sürenin yarısına ihtiyacımız varmış.
Doğrudur fakat bu formül bende tutuyor nedense.
Bu sözün bende hiç unutulmayacak bi anısı var :( evet girer
bu ilaç değil vitamin..fazlası sadece enerji yapar..
zaman unutturur intihar son çaredir zamanın yetmediği durumlarda olur
Zamanla unutuluyor gerçekten, unutulmasa da zamanla acıya alışmış olunuyor.
Fazla doz alayım sonsuza kadar rahat diyorsun.
- Dr bey kolum ağrıyor.
- keserük.
doğal ilaç olduğu için sıkıntı yok istedigin kadar kullana bilirsin .
zamanın fazlası olmaz
ilginç bi bakış açısı. sevdim ama.
aranızda bir adet oğuz atay okuyan yok mu yani?
Zaman unutturmaz dostlarım .. Sadece uyuşturur ~
cezmi ersöz terk.
Benim için girmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar