Yeni evliyiz. Ama kıyafet alayım diyorum hayır diyor benim kıyafetim mi var diyor.
Ben alıyor muyum diyor
Kıyafet ihtiyacım var. Almıyor.
Ben alıyor muyum diyor
Kıyafet ihtiyacım var. Almıyor.
Bende yeni evliyim kacarak evlendim benim hic birseyim yoktu ama esimden tek birsey dahil istemedim olsada olur olmasada insanin dusunmesi lazim var mi yok mu yoksa ne yapsin zorlasan ne degisecek elbet birgun olur ama sen bu kafayla giersen kiyafet degil yeni bir kadin alir..
Suna muhtac olma sen de calismayi dene calismiyorsan
Okuyorum çalışayım dedim hayır diyor. onu dinlemezsem de kiziyoe
Bende öyle dusunuyorum
böyle erkeklerinde sonradan gözü dısarıya kayan tiplerin olmasıda tabi ayrı bir itlikdir.. ver iste güzel güzel giyinsin sana adama bak.
İşte kızlar okuyun da meslek sahibi olup kendi ayaklarınız üzerin de durun böyle olmayın.
Okuyorum calismama izin vermiyo
Cevap
34Cevap
Eşin olarak senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Herhalde bunu ya bilmiyor farkında değil, ya da bahane ediyor para vermemek için. Bence ona anlatmalısın, seni dinlemiyorsa, dinleyebileceği biri anlatsın ona.
Akşam eve geldiğinde iç çamaşırlarıyla karşıla onu ( hoşuna gidecektir ) nedenini sorduğunda kıyafetim yok almazsan önce balkona sonra sokağa da böyle çıkacağım de...
Bu zamanda kiyafeti olmayan yoktur sanirim :) calisip kendi isteklerini kendin hallet, belki esin geleceginize yatirim yapmak istiyordur. Herseyi karsidan beklemeyin.
eğer para sıkıntısı olmadığı halde böyle birşey yapıyorsa allah sna kolaylık versin o adamla ömür geçmez..
şimdi olupta vermiyorsa ayıp ediyor ama yettiremiyorsa anca geçiniyorsanız böyle direterek sen ayıp ediyorsun
Sen ondan kiyafet için para istemiceksinki başka bir şey için isti cen küçük küçük biriktirip alican
Calis diyecegim ama yorumlarda gordum onuda izin vermiyormus. Bosa gitsin o ezigi!
kalbine gir gir biraz naz biraz cilve her erkek bu şekilde ikna edilir
Olanla yetinmelisin.. belliki imkani yok.. dar günde sık boğaz etme kocani..
Kendine alamayan sana nasil alsin ne dusuncesiz karisin
e e boşa dememişler evlilik her gün bedava süt içebilmek için evde inek beslemeye benzer diye
O yaşta maddi gücünüzü kazanmadan evlenirseniz böyle olur işte daha çok çekersin iyi oluyo
O çalışıyor.
Olabilir ama sen ona bağlısn bu bu yüzden anlattığın gibi sıkıntı yaşıyosn maddi gücün olsa böyle olmazdı
Para sıkıntısı var mı?
Aile işi yapiyolar.
Borcu var ama bana ne olduğunu söylemiyor.
2 3 gün alma yatağa 😂😂
Sanırım borçları var onsandir yoksa verir.
Keşke sende çalişsaydin
Daha bismillah.. Şimdiden böyleyse.
yaskac neden kiyafetin yok mu
Kiyagetlerimi atti
Kapaliyim
Cimri mi ya o yoksa seni mi kıskanıyor
Bosan yeni koca bul o sana alır
Böyle bişey düşünmek istemitoeum
Çalış al istediğini şımartma onu
siz kadınların zaten giyecek hiçbirşeyi yok
Yardımcı olabılırım sıjıntı olmassa
kendin para kazan cankız :)
e işe gir sen de
o eksileywn papaz kim
eksileyen papaz mi oluyo la ne guldum😂😂
Okuyorum
Çalışayım dedim ekstra hayır diyor.
Eksılwywnlerı bende anlamıyom neyse artıladım dert etme supermen gıbı adamım yemınle
aynen kotu biseyde demedim eksilemis papaz tesekkur ederim supermen😂
Eyvallah hadı ben kaçtım daha yardıma ıbtıyacı olanlar var papazlara ölüm😂
la adam muslumansa papaz demeyin gunah be muslumana hristiyan denir mi😂
senmisin yoksa eksileyen😂 papaz o anlamda degil hakaret anlaminda diyorum hic aklima gelmedi hristiyan valla😂
Yoklen ne eksılıycem ben manıta avındayım emsıyle artıyla ugrasamam senı guzel buldum artıladım banane yoksa😂
yok ben degilim de baska hakaret bul papaz sadece hristiyanlarda kullanilio deme ole😂
hayir sana demedim zaten supermen
He tamam bısey olursa caldır😂😂
Ikna yontemini bilmiyormusun
Belki ciplak gezmeni istiyordur
Bakasimi alsin de😂😂
Parası yok nasıl alsın
adam hakli.. parasi yoktur
Evde çıplak gezen sende
boşa
ee sende çalış yatma evde
Yataklari ayir
Sen çalışmıyor musun
borcunuz var mı peki
Kendisinin varmış ama bana soyylemiyo ne borcu olduğunu.
Sana ne diyor benim boecumdan
Akşam yemek yapma
Konuş onla
Ayrik
cilvenle
gece
Neden boyle yapiyor
Maddi durumu kötü mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar