Birşeyi hayal etmek bile içinden gelmiyorsa insanların hiçbiri seni hiçbir anlamda heyecanlandırmıyosa herşey dümdüzmüş gibi geliyorsa ne yapmalı? Ben bu durumun farkında olup da hem çaresi hem mecali olmayanlardanım
Cevabın nedir?
sana tavsiyem internet elinin altında aç bir kaç tane cennetle ilgi ayet oku sonra azap ayetlerinden oku sonra kendini kıyasla hangisi sana yakın geliyor cennet mi cehennem mi bunları neden dedin dersen söylediklerinden anladığım sen manevi olarak boşluktasın bu boşluğu doldurmalısın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önce kendinin farkına var, kendini tanı ve bu tanıma sürecinde içinde gizlediğin sakladığın ya da yapmak istediğin ne varsa içinde ne kalmışsa onu hayata geçir
016 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle o aşamadayim zaten ama ruh yok farkındayım ama canım istemiyor ve bu durum beni rahatsız ediyor
Soran+1 yılBazen dışardan takviye gerekir cünkü güçlü olacam diye zorlaynca başka yerden çıkar acısı
Soran+1 yılDüşünecek yerim yok aslında pek hem ewt düşnmem gerek ama bazi zamanlar vardır düşünecek kafada değilsindir o haldeyim sağlıklı düşnmek için ruhunun biraz yerinde olması lazım
Soran+1 yılAlmak zorundayım zaten suran bişeyler var farkındayım ama ters giden bişey var hissetmeden yaşamak var ortada devamını göremiyorum o yüzden yani bunu belki yansıtamıyorum ama rahatsız eden bişeyler var durarak da olmaz ben de bilmiyorum ki napmalı
Soran+1 yılÖyle zaten hić kimse devamını göremez tabi ama hayattan tatmin olmak gerek zaten hep bekledim sabrettim anlaşılmamaktan o kadar yoruldum ki kalabalıkta yalnız hissetme klişesini iliklerime kadar hissettim ama daha fazla beklemek de benden çok şey alacak bir ışık görmem gerek yoksa hücredeki mahkumlar gibi karanlığa alışan gözüm aydınlığı istemeyip kör kalacak ama elim kolum da bağlı hissediyorum nasıl açarım gözümı bilmiyorum
- +1 yıl
Hayattan tatmin olmaktan çok onu kabul etmek, kimse hayatın güzelliklerle dolu olduğunun garantisini vermedi ve bu öyle de değil zaten. Bir çok şeyin üst üste gelmesi ve bunun zamana iyice yayılması sonucuna benziyor senin yaşadığın bir umut bile kalmadığını düşünüyor beynin de kalbin de ama burdan sen kendini güçlü bir duruş sergilemelisin, pes etmenin zamanı değil o yüzden kendine bir umut bir mum ışığı bul ordan aydınlanmaya giden ilk adımlarla çoğüaltabilirsin
Soran+1 yılTabi ki insan bencil bir varlık kendinden kolay kolay vazgeçmez zaten ama tat almadan yaşamaktan bahsediyorum yani müzikli bir hayatla müziksiz bir hayat gibi yoksa illa ki insan ayakta kalmak zorunda senin dediğini de anliyorum ama bazen çok bıkıyorum aynı şeylerdrn herşey dibe batmış degil sadece bir kadar da zewksiz olmamalı makiblneleşenlerle dolu olmamalı
- +1 yıl
o kişiler hayatının her anında her yerde olacaklar zaten sen diğer insanlara o kadar takılma, kendi hayatında yeniliklere yönel, her zaman yapmak isteyip yapamadığın şeylere, ertelediğin zevklere yönelt kendini o zaman daha iyi hissedebilirsin (geriye hiç bakmadan yap bunları)
Soran+1 yılAma bütün bunları paylaşacak paylaştıgına değecek bir iki değerli insan olmalı hayatında hayallerimin bencili olamam ki hayaller de paylaşlmalı kendini geeçekleştirme konusunda doğru bu tek başına olmalı zaten
Soran+1 yılYa belli miktarda bencillik gerek insana zaten dediklerini hayata gećirmeyi çok istrrdim ama kendimi toparlamam lazım motive olmam lazım tabi düşünecek fırsatı bulmam lazım buna yerim bile yok zaten bütüm sorun kendime zaman ayrack bir yerimin olmaması teşekkür ederim yorumlar ićin
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeni hobiler bulmalısın arkadaşlarınla gezip dolaşmalısın hareketli müzikler dinlemelisin ayrıca nasıl hayal etmeden duruyosun ya gece uyumadan önce gözlerini kapat ve hayaş etmeye çalış 👍
00 Yorumla
Hayal etmek dahi içinden gelmiyor ve hayal dahi edemiyorsan sözün bittiği yerdesin. Şahsen ben kendim kadar hayal tutkunu bir insan görmedim. Hayalsizsen bitmissindir kardes
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Aynı durum bende de var. Hep ayni şeyler yaptığın için böyle düşünüyorsun. ya da hayatın gerçekten boş olduğunu anladığın için. Kafanı dağıtmaya bak imkanin varsa tabi. Uçuk hayaller kur en azından çünkü hayalirindir seni yaşatan.
035 Yorumla
Soran+1 yılKarmaşık bir durumdayım ewet hauale ihtiyacım var ama ićim mantık aradığı ićin ve hayallerden korktuğum ićin ve mantığa da uyacak mecalim olmadıģından dolayı bu durumdayım
Soran+1 yılYani etrafta ağzımdan ses çikmasını kelime söylememi cümle kurmamı sağlayan imsanlar illa ki war :D ama bilirsin doyurucu muhabbet her insanda olmaz o kadar insandan biri tatmin etmez problem konuşmak değil dolu konuşabilmek
Soran+1 yılW daha çok hoşuma gidiyor bu bir ikincisi benim içim ćocuk zaten buyüklere ondan ayak uyduramıyorum hoş büyük olmayö bile beceremiyolar da orası ayri bazen çocukca yapılan bişeyler de dolu olabiliyor ben nitelikli olmayı kastettim aslında gereksiz olgunlugu değil
Soran+1 yılBu arada baktım da w yi sana çok kullanmamişm bunu nerden ckardın :D
Soran+1 yılOnu nasil anladın :D
Soran+1 yılHop dedik hayrdır sana bu gevşwkliği kim verdi
Soran+1 yılBöyle cumleler kurarken dikkatli olman gerektiğini bilmeyen kötü biswy kastetmiyosa da gevşwktir belki sosyal medya da bir caps bir video falan dan esinlenip boyle yazmş olabilirsin ama bunu herkes bilmez ona göre konuşmak lazım sen açıklama yapman gerekirken bir de ufaklık falan gibi üste çıkan kelimeler kullanıyosun
- +1 yıl
Yok be böyle küçük çocuk birden artislik yapar ya ondan dedim. Hem tanımAdığın birine öyle kelime kullanman yanlış. Şerefsiz pij diye bilirsin ama gevşek çok yanlış hahahah. Baktın mı neden öyle yazdığıma. Ayrıca Zeki olduğunu ve yanlış anlamiycağını düşünmüştüm yanılmışım. Özür dilerim.
Soran+1 yılBak hala hakaret ediyosun burası abaza mekanı yanlış anlama hakkım vardir değil mi :D biraz kendini benim yerime koyarsan anlarsın hem zekiyim gibi bir gerçeği sana söylemem doğru olmaz :D :D ama sunu da söylemek gerekir ki birini tanımadan zeki olduğunu düşünemezsin ki konjşmayı birak bir iki yazımdan anlayamazsın yani çıkış noktan bile yanlış neyse yazı dilinde olur böyle yanlış anlaşilmalar ben de boyle GEWŞEKLIKLERE gelemediğim ićin tepki verdim ewet dedigine de baktım :D
- +1 yıl
Herkesi aynı cuvala koymaman gerek, abaza yeri ise takılmaman gerek demi sayın gizli. Ayrıca komik değil mi? Bebeyim her şeyi sorcak mısın kdjshah Ayy ayy burda ki insanlara laf anlatmak dan 10 yaş yaşlandım. Burda ki iki cümlen ile anlamadim zeki olduğunu hayata bakış açınla anladım sayın gizli. Bir özür bekliyorum ama var mi sizde o erdemlik hı?
Soran+1 yılAbazalar var diye takilmamyacağım anlamına gelmez arada biraz düzgünler de çıkıyo ayrıca ewet komikmiş :D ayrıca özür dilenecek bisey yok ortada :D
Soran+1 yılYani şimdi burda tamamen haksız değilim bunu açıkladım tamamen haksız olsam eywallah da kendime yediremem haksız olduğumu sorun özür dilerim demek değil :D hem karşıdaki bunu düşünecek kadar ince değilse sen de emri waki yapacak kadar seviyeni düşürme boşver yüce gönüllü ol :D bu arada sen nasil hayata bakış açmdan zeki olduģumu çıkardıysan ben de bu kıh kıh lar ve mekanik konuşmalarindan sosyal medya bağımlısı olduğunu çikardım :D
Soran+1 yılBirincisi benim zamanımı da öldürmüş oluyorsun o zaman ki bu ćok ayıp :D ikincisi niye öyle güluyosun demedim böyle güldüğn için bu sonucu çikardım dedim :D üćüncüsü tebrik koydum zamanını kitap okumaya ayırmana peki merak ettim ne tür kitaplar okursun :D
- +1 yıl
Ayy sayın adı belli olmayan. Bu site zaten zaman öldürme yeri, haksız mıyım? Bende cıkardığın sonuçun yanlış olduğunu belirtip insanların gülme şekilleri vardir demek istedim. Piskoloji edebiyat felsefe bu tarz okurum. Aşk vb. Kitaplar ilgimi çekmiyor, anlamda veremiyorum. Bana ne ali den ayşe den :) Bana bilgi lazım hihihi şu an freud kitle piskolojisi ve ego okuyorum. İnce bir kitap ama olsun.
Soran+1 yılEwet haklisın ilk defa zaman öldürme yeri de ömur törpülugüne dönüsmese daha iyi değil mi şimdi swn bana nispet yapar gibi aslında zaman öldurüyorum dersen bilerek ugraştrdı derim ben de haliyle sen de bu durumdan muzdarip değil misin millete laf anlatmanın zorluğunu biliyorsun o zaman :D ayrıca güzell ben de öyle düşünuyorum kitap konusunda ama bazı aşk romanları edebi anlamda bişeyler katar önyargilı olmamak lazım :D ayrıca okuduğun kitabı da beğendim hem bir ayrıca daha ince olmasının önemi yok dolu olması önemli çabuk bitmesini sevmediğini kstediyorsan ayrı tabi
- +1 yıl
Beynimi yaktın kardeşim tamam patron sensin :) her şeye bir cevap dil papuc gibi mübarek. Ben aşka inanmiyorum üstadın dediği gibi aşk yok libodo var. Zaten saçma geliyor öyle şeyler bana vıcık vıcık :)) ayrıca kitabın kalınlığından ziyade içinde ki bilgi önemli tabi :) ama düzgün yazarlar bulmak zor olunca bitmesin istiyorum:) okudun mu sen kitabı
Soran+1 yılNe guzel beyin fırtinası oldu işte :D sana aşk romanı oku demedim onların da vardir öğrettiği biseyler edebi anlamda dedim genel algı budur ya eehhh aşk romanı vıcik vıck falan diye onun ićin altyazı geçtim :D ayrıca gerekeni söyledim dilim pabuć falan değil :D ayrıca o kitabı okumadım :D
Soran+1 yılizlesinler konuşuyoruz kötü bişey yapmıyoruz :D ayrca ben de açıklama yaptım önyargılı olma diye :D yani bu samimiyetsiz geliyo bana biraz aşka inanmadıģını anlatmak için güzelim romanları aracı olarak kullanmak :D insanlar hep böyle bişeylere değinirken yanlış şekilde başka şeyleri de ona alet ediyorlar :D senin ki de biraz öyle oldu
- +1 yıl
Okuduk bizde üç beş kitap ama herkesin düşünce ve karekteri aynı değil. Sana güzel gelen bana gelmez herkesın hayatına kimse karışamaz.😂😂 Ayrıca inanmiyorum ama saygım var. Dediğim gibi bana bilgi lazim aşk hikayeleri değil ;) Mesela sebahattin ali madonna klasik sonla bitti. Kadın hamile faik saklıyor çocugu doguyor kadın ölüyür faik başkası ile evleniyor 10 yıl sonra öğreniyor olaya gel ya 🤦🏻♂️
Soran+1 yılTamam işte bu da burdan yola çıkıp felsefik sorular üretmeni saģlar mesela herkes aşkı yaşayamaz ya da herhangi başka bişeyi ama bazı nitelikli kitaplar hem sana bunu yaşatır hem yaşamakla zaman kaybetmeden olayı anlamanı ve sorgulamanı sağlar ki aşka inanmayanın daha cok böyle kitaplar okumasi gerek insanoğlu sevgiye muhtaçtır sen de bunu yaşamak istemiyosan bir yerlerden açığı kapatman gerek doğana aykırı :D hem zewkine laf etmedim zewk almazsın öyle romanlardan o ayrı ki gayet doğal bu tip romanları vıcik vcık diye nitelndirmemek lazım :D ben sadece yanlış algıyı düzeltmek istedim :D :D
- +1 yıl
Anaa senle başa cıkardım da dua et gitmem gerek. Korktuğum dan değil yarın işlerim var erken kalkıcam. Hem sorular üretmeme gerek yok bazen kitaplarla değil yaşıyarak öğrenirsin şekil A'da olduğu gibi. Freud okursan aşkı ve arkasında ki sır perdesini anlarsın :) Neyse ben kaçtım ayrıca mesaj kutum açık olmalı abaza olmadığımı düşünüyorsan mesaj atabilirsiniz tişikirlir. Muhabbetiniz iyiydi bayan ukala iyi geceler.😴
Soran+1 yılBen teşekkür ederim bay mekanik siz de fena sayılmazsınız
Soran+1 yıl:D yani olur öyle şeyler çokşeyyapma :D
Soran+1 yılHaydi iyi geceler benim de erken kalkmam lazım
hayallerin yıkılmışsa enerjini toplamak için gerçekleri görüp çaresiz kalmışsan artık yüzleşme zamanı. Ya kaldığın yerde duracaksın ya üstüne ekleyip inşaa edeceksin.
00 Yorumla
+1 yıldepresif bir hal. bir o uçta bir bu uçta isen manik depresyon. nedenini bulup yok etmen gerek.
08 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl
- +1 yıl
bunu sen bulacaksın hayatını sen biliyorsun. ama tavsiyem bir süre kendini herşeyden soyutla ve hep dışarda ol gez dolaş gözlemle sonra ne için varım sorusunu kendine sor.
Soran+1 yılZaten biraz o aşamadayım sadece sevgi takviyesi yapmadan bunu başaramıyorum galiba
- +1 yıl
o kadar zor değil bence kendi benliğini aklında bir çözümlemen gerekiyor.
Soran+1 yılTamam öyle de bu anlatilmaz işte ruh doymadan beyin işlemez işlese de tatmin olmaz sadece kendin ićin yaşanmadığı için bunu düşmnmeye gayret edemiyorum işte
- +1 yıl
yaşadığın hayal kırıklıklarını bir hatırla bir travma yaratan bişey var mı geçmişinde
Soran+1 yılOlmaz mı çoook
- +1 yıl
özelden yazarmısın bana. ulu orta bişeyler söylemek huyum değil benim.
Yeniliklere açık olmalısın öncelikle hayatına yeni birilerini sokarak başlayabilirsin monoton hayat baymıştır seni
00 Yorumla
+1 yılDepresyona girmişsin sen dostum bir amacın olsun azcık
09 Yorumla
Soran+1 yılBu kafada amaç biraz zor yani heyecan hissetmeyen biri amaç edinemez ki kısır döngı biraz
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun canını sıkan ne?
Soran+1 yılkısaca söylemek gerekirse insansızlık ama insan aramaya mecalim yok
- +1 yıl
Arama onlar seni bulur.. ben kaderciyim zaten su akar yolunu bulur bir gün.. bende bekliyorum küfredip halime ✊
Soran+1 yılOlmuyo işte zaten bu beklemek yıpratıyo ki zaten insanlar bizim enerji kaynağımız biraz da ne kadar kabadayılıga b*k sürdürmemek isteyip söylemesek de böyle :)
- +1 yıl
İnsan kazanmak zor ya egoist çok ayrıca sınıf ayrımcılığı falan var herkes insan muamelesi görmüyor. Kalite kalite ayrılıyor herkes yolda bir kız görünce bu bize 5 beden büyük gelir diye korkuyoruz konuşmaya.. lanet olsun hepsine canları cehenneme 😎
Soran+1 yıl:D sen başka yerden muzdaripmişsin yok ya karşı cins şöyle dursun biraz kahve içerken kahvemin soģumasına sebep olacak bir arkadaşım olsun o da yeter :)
- +1 yıl
Ya bıraksana allasen😎
Soran+1 yılNiye öyle dedin allasen:D
+1 yılHayatina renk katacak seyler al.
14 Yorumla
Soran+1 yılAlışverişi kast ediyorsan artık o da kâr etmiyor
- +1 yıl
Hayir renk katicak insanlar al hayatina cizim yap kendi yuzunu boya duvarlari spreyle boya bir ise gir veya cesitli faaliyetlerde bulun
Soran+1 yılRenk katacak insanLAR almak bir taneye de razıyim ama en zoru insan bulmak zaten
- +1 yıl
Insallah olur guzelim.
Kendinize bir amaç edinin
021 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda biri amaç edinecek halde değildir ki zaten
Soran+1 yılNasıl yardımcı olacaksiniz ve nasıl kendinizi o yetkinlikte görüyorsunuz eleştiri değil merak ettiğim için soruyorum
Soran+1 yılAnladım peki nasıl yardmcı olabilirsiniz
Soran+1 yılBen sanki biliyorum herşeyin sebebini benim biraz sevgiye ihtiyacim var ya da dolu dolu muhabbet edecek en azından bir tane insana ama sonra bir yanım da öyle bir yorulmuş ki sadece yalnız kalayım kimse bana dokunmasın diyorum ve hayatımķ da öyle inşa edoyorum insanlar çok kalabalık geliyor beni yoruyor ben de uzak duruyorum ama uzak durarak da aradğm insanı bulamam bunu da biliyorum ama içimden hiç bişry gelmiyor
Soran+1 yılÇok yaptım ama olmuyo yok zaten aramaktan bıktım
Soran+1 yılElden gelen bişey yok akışına brakmış gibi sabit duruyorum zaten ama bu bişeyi çözmez insanın insana ihtiyacı vardır
Soran+1 yılYani dertleşmek iyidir de keşke çözümü olsa bir anlik size anlatirm aglar sizlanırim sonra aynı kalırm sorun bu etrafm degişmiyor maalesef
Soran+1 yılAnlatmak bile yoruyo biliyor musunuz zaten sorun bu keşke anlatmadan anlayabilecek biri çıksa karşma yorgunluğumu alırcasına bu tabiki bir sevgili falan degil hic o kafada olmadim herşeyi gelecek bir sevgiliye yüklemek gibi olmadım bir arladaş da yeter ki zaten bu eksiklik kelimelerle anlatılmaz ben anlatmak degil hissetmek istiyorum artik biraz da
Soran+1 yılTeşekkür ederim yine de
Soran+1 yılTamam aklımda :)
Üzülmekten daha iyi değil mi?
00 YorumlaTekrar yaşadığını hissetmek ister misin?
012 Yorumla
Soran+1 yılEwet tabi ki
Soran+1 yılDuruma göre değişir de neden bunları soruyosun seni anlayamıyorum biraz daha açık olur musun
Soran+1 yılBunun ne önemi var ne demk istediğini söyle ki ben de test çözüyo gibi hissetmiyim
Soran+1 yılPeki nasıl olacak onu anlat işte yaşadığım şehri bilmeden de bunu açıklayabilirsin şöyle yaparım boyle yaparım gibi anlatabikitor muyum ha yok niyetin başkaysa yorma beni
Soran+1 yılBen bana ihtiyacin var demedim sozlerine dikkat et bu kafayla zaten kendine bile hayrın dokunmaz ukala
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma gereksiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > (Lütfen alay edecekler yazmasın) Hayata karşı heyecanını kaybetmek ne anlama gelir ve ne yapmak gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler