Gizli Üye(36-45)+1 yılablan 25 yaşında farkında mısın? koskocaman bir kadın! şaka mısınız siz ya! yaptığın çok ayıp. özeline girmek senin ne haddine? ablan hata yapıyorsa uyarırsın fazla ileri gitmişsin. yuh ya 25 yaş ya...
311 Yorumla- +1 yıl
ben ablamla şu an film izliyorum <3
Soran+1 yıl@handandlegs ablam 25 yaşında isterse 30 olsun ben karışırım onun kardeşiyim. Bu kadar ahlaksızca hayasızca asla konuşamaz konuşmamalı.
- +1 yıl
soran: boşver. karışma ya..:)
Soran+1 yıl@handandlegs Siz kardeşinize annenize böyle bir durumda yakalarsanız karışmazsınız o vakit ama ben karışmakta ısrarcıyım.
- +1 yıl
soran özleime yazarmısın?
Soran+1 yıl@handandlegs ekleyebilirim yazamıyorum sanırım yeni olduğum için
- +1 yıl
ben de ekleyeyim. sen de. belki o zaman yazabilirisn bana..
- +1 yıl
ekle ve yazmaya çalış bana..
Soran+1 yıl@handandlegs mesaj atamıyorum k. b yın...
- +1 yıl
soran.. ok.. anladım.:)
Cevap sahibi+1 yılsoran: yarın öbür gün ablanla kopuk ilişkilerin olsun istiyorsan devam et. ben sorunu cvpladım yoksa sizin aile içinize karışmam zaten bana ne
En İyi Cevaplar
+1 yılAblanı tehdit et bir daha böyle şeyler yakalamıcağına dair yoksa aileme söylerim de... Ailene anlatma ama sonra kötü olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir. Teşekkürler
- +1 yıl
😊😊😊Hattı aldığın için ses çıkaramaz. Şu 25 yaşında ne karışıyosun diyenlere bakma ablan çok büyük ayıp yapmış sen de iyi yapmışsın tebrik ediyorum seni😊😊
Soran+1 yılKesinlikle öyle ama şimdi düşündümde neden telefonun yok derse babam veya diğer ablam, annem o zaman ne yapacak. Buda bir sorun.
- +1 yıl
valla orasını bilemicem
Sakin ol şampiyon. Ablan çocuk değil,25 yaşında aklı yerinde biri.. Özele karışamazsın bunu öğrenmelisin
23 Yorumla
Soran+1 yılAklı yerinde mi acaba. Yoksa ben mi hazmedemiyorum gerçekten bunu?
Soran+1 yılSana göre böyle olabilir ama bana göre böyle olmadığı aşikar değil mi?
+1 yılsende cinsl videolar izlemiyonmu hepsini aklından geciriyon onların
05 Yorumla
Soran+1 yılBir suçu düşündün diye hapse atılmazsın işledin diye atılırsın.
- +1 yıl
oda gerçeğini yapmamış gözünle gördün mü sadece sanal yapmış sanki sen izleyip hayaller kurmuyon
Soran+1 yılmesajlarda yarın bilet alıcam haftaya gelirim gibi şeylerde vardı bunuda belirteyim o zaman
- +1 yıl
ablanla konuş gerisine karışma yapkcaksa her türlü yapar zaten
Soran+1 yılBuda farklı bir bakış açısı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bu durumu direk annene söyle yapabiliceğin en mantıklı şey bu. (Şahsen 25 yasındaki bir insana müdahale etmen yanlış kendi hayatı kendi şeçimi zaten uyarmışın neyse)
00 Yorumla
+1 yılNeden ablanın özel hayatına karışıyorsun? Ablan sana onunla konuşma, bununla yazışma dese ne yaparsın?
07 Yorumla
Soran+1 yılbir düşünürüm neden diyor diye. Ben mantıklı bir insanımdır.
- +1 yıl
Sen böyle konunun üstüne gittikçe ablanın bu işleri bırakacağını mı düşünüyorsun?
Soran+1 yılBelki bir utanır ne bileyim.
- +1 yıl
Çok iyimsersin...
Soran+1 yılBelkide öyleyim ama kötümser olursam felaket senaryoları dışında elime bişey geçmez.
- +1 yıl
Ne burcusun merak ettim? Kova mı?
Soran+1 yılAblam kova. Ben koç
+1 yıl25 yaşındaki insan bir yetişkindir mudahale etmen yanlış ayrıca kendi kararını kendi verir üstelik sen onun küçük kardeşisin karışman çok saçma
10 Yorumla25 yaşındaki koca kadının hayatını sen yönlendiremezsin :/ al karşına konuş, gerisine karışamazsın
26 Yorumla- +1 yıl
melisin bu :)
- +1 yıl
aydınısın.. belli..:)
- +1 yıl
aydınsın yani.. yorumun güzel.. ben de mesela bak şu anda film izliyorum ablamla..):
+1 yılSevgilisidir, fuckbuddy'sidir sanane ki. Karışma bence
213 Yorumla- +1 yıl
düşünen kız. helal sana..:) bunlar gerici ya.. ben ablamla film bile izliyorum şimdi..:)
- +1 yıl
ne filmi djfsjdj
- +1 yıl
düşünen kız: grinin elli tonu.:)
- +1 yıl
oha lan ablanla mi izliyon
- +1 yıl
he. ne varki..):
- +1 yıl
cidden 30 yasinda degilsin dimi?
- +1 yıl
düşünenkız:yasım 34. ablam 36.. İstanbul'da yasıyorum. bizel geldiler.. biizm ailede sorun yokki..:)
- +1 yıl
Ailecek p*rno mu izliyorsunuz sdjssjsj
- +1 yıl
yok be... öyle değil. ya özeliem yazsana.. anlatayım. ok?
- +1 yıl
gerek yok
- +1 yıl
ok.. canın sağolsun.
- +1 yıl
Profildeki kadının ayakları çok hoşmuş :) :)
- +1 yıl
dusunenkiz35 sen Dusunen degil dusunceli kız sın bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kardesimde benden 5 yaş kücük o 15 yaşında ben 20 yaşındayım ama özel hayatıma mudahale etmesine izin vermm çünkü ben yetiskinim. Yaptıgın sacma bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaşa bu kadar takık insanlarsınız. Akıl yaşta değil baştadır. Atalarımız boşa konuşmamışlardır. Bunuda unutmayınız hata yapanı uyarmak bir erdemdir benim için.
Cevap sahibi+1 yılYaş önemlidir çünkü yetiskin bir birey sayılma yaşı 18dir. 18den itibaren kendi kararlarını kendin verirsin özel hayatın olur. Uyarma demedim tabiki uyar. Ama ailene bildirme bence.
+1 yıl20 yaşında bu şekilde olgun düşünebiliyorsan neyin küçük
20 Yorumla
+1 yılBence direk ailene söyle bence anlayışla dinleyip ablanin agzina edecekler aile içi siddet cok guzel olur 😁
07 Yorumla
Soran+1 yılBabama söylemem zaten annemde şehir dışında geriye en büyük ablam kalıyor ona söylerim söylersem.
- +1 yıl
Yemedimi 😂
Soran+1 yılBabamın kalpten gitmesini istemem o yüzden asla.
- +1 yıl
Bence güzel olurdu. Birsey basarabilirdin😂
- +1 yıl
Ve bu basaracagin evrensel boyutta biseydi baban olur ruhani varligi kainatla butunlesir ve bunu sen basarmis olurdun 😂😂
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Amin cumlemizi berhudar ol evladim 😊
+1 yılbir kereye mahsus ayıbını ört tekrarlarsa ispiyonlarsin.
10 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. 25 yasinda koca kadin senin aklina ihtiyacı var mi sence?
00 Yorumla
+1 yılSevgilisidir belki. Ama söyleme bence ablanla konus bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi olduğu belli zaten yoksa o tarz konuşmazdı. Yani emin değilim gerçi ama konuşmamda lazım tabi...
+1 yılKendisiyle uygun bir dille konuş, baktın iş b*ka sarıyor annene çıtlatırsın. Ne mezhebi geniş insanlar varmış bu sitede yahu!
00 Yorumla
+1 yılsen niye ablanın telefonunu karışdırıyorsun. bence sneın yaptığın abalnın yanlışından daha büyük
03 Yorumla
Soran+1 yılO an o erkek şahıs aradı. Bende ablam uyanmasın yarın işe gidecek diye hemen kaptım ve bir anlık merakla baktım mesajlara. Yoksa öyle mesajları karıştırma gibi bir isteğim yoktu.
- +1 yıl
sen gende ablana bişe çakdırma ve kimseye bişe söleme ablanla aranı açma bı anlık zevk hevesiyle yazış mış olabilir sen böyle yaptıkça ablanı küçük düşürürsün
Soran+1 yılAblama çaktırmamayı geçtim. Erkeğe mesaj attım konuştum sonuçta çakacaktır durumu. Bu yüzden hattı ve telefonu da aldım sakladım şu an.
Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum gerçekten. Ablanın numarasını alabilir miyim?
08 Yorumla- +1 yıl
Tüh rezil seni. Utan.
Soran+1 yılkomik miydi?
Soran+1 yılO zaman durum daha vahim.
Soran+1 yılŞuanda da çok inandırıcı oldu
+1 yıl25 yaşında bir kızın beyni vardır diye düşünüyorum onun ne yaptığı seni ilgilendirmez
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ağır beyinsizlik yapmışsın 😂 Ablanın özel hayatı lan saygısız.
00 Yorumla
+1 yılsöyleme yaşı gereği bazı seylere ihtiyaç duyuyor maydonoz olma derim
10 Yorumla
+1 yılSen haklisin kardesim onlara bakma sonucta kan bagin var koruycan tabe
00 Yorumlaİstediğini yap o o tadı almış artık durmaz sana diyeyim seviyor demek ki :)
00 Yorumlaotur ablanla konus bence? ailene soylemen hicbiseyi degistirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblan demek ki evde kalma korkusundan sanal sekse sarMis :)
00 YorumlaSen de büyüyünce konuşacaksın gözüm, dert etme..
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında olduğumu demiştim bu yaşıma kadar erkekler ile o muhabbetleri yapmadım. yapmamda emin olun.
+1 yılboşver. sanane.. isteyen istediğini yapar..)
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbahset yoksa ablan maneviyatını kaybedecek
00 Yorumla Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Abinin teline de el koyarsın sen :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAbim yok.
Soran+1 yılKardeş akıl istiyorum ama sizde de yok belli ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemelisin yarin öbürgün biri doğrarsa görürsün
111 Yorumla
Soran+1 yılTövbe Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ben neler gördüm ki aklına gelmez. Söyleme diyenlere aldırma kimse kimsenin hayatına müdahale etmezse aile kavramının ne önemi kalacak. Medeniyet dedikleri şeylerle vurdumduymazlığı ahlaksızlığı karıştırıyorlar
Soran+1 yılMedeniyet kesinlikle bu değil onu biliyorum. Ablama bu konuyu söylicem. Ama aileme sanmam.
Cevap sahibi+1 yılHiç birşey olmasa bile adı çıkar hem Allah öylelerini korumaz ve birçeşit birilerine ceza olarak verir. Unutan unutulur bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılAblan dinliyeceğini sanmıyorum bir kere uyar sonra uzaktan takip et olmadı mesuliyet altına girme senin ablansa aileninde kızı
Soran+1 yılValla o kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki. Hattı telefonu sakladım şu an. Sabahı bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım seni. Sen onun iyiliği için uğraşıyorsun. Bir kere ikaz et ablan belliki kapılmış insanız olabiliyor yaptığının yanlış olduğunu kötü birşeyler gelmesinden korktuğunu üzülmesinden korktuğunu söyle iki ihtimal var ya tamam der ya da sen bana karışamazsın der. Ama annenin haberi olsun sonra hep birlikte üzülmeyin
Soran+1 yılAnnem şu an şehir dışında. O yüzden ona söyleyemem. Ama ablamla kesinlikle konuşacağım teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah zarar görmez
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah akıllanır yoksa sizde oda çok üzülürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsn
Kiskanma sen de bulursun belki
00 Yorumla
+1 yılBeni takip eder misin
00 Yorumla
+1 yılkendi hayati sen neden karisiyorsun ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi hayatını bu tarz yaşaması beni sıkıyor. Benim ablam böyle yaşam tarzını benimseyemez.
- +1 yıl
haklisiniz bazi seyler zorunuza gidiyor ama gercekler kizin icindekiler. bunlar yapacak birsey yok ifsa etmenin anlami yok
- +1 yıl
ozelden birsey sormak. istiyorum mumkun mu?
Soran+1 yılBurada yeni üyeyim nasıl kullanılacak bilmiyorum k. b yın buradan sorabilirseniz sorunuz.
- +1 yıl
buraklegollas tikla takip et beni
+1 yılannene söyle babana söyleme bence :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılBabama asla söylemem.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanane ki ablanı ilgilendiren bişey bu
00 Yorumla- Diğer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılsen kimsin ablana karışıyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılKardeşiyim yetmez mi?
- +1 yıl
kardeş ablaya karismaz
- +1 yıl
seks sohbetimi yapıyor ablan erkekler ile
Soran+1 yılKardeşler birbirini korur kollar. Ben öyle bilirim böyle ailede yetiştim. Ki bizim ailede ben her zaman yaşımdan olgun olmuşumdur o yüzden karışsamda kimse bana sen küçüksün karışma demez.
- +1 yıl
ablanın isteği var demekki
Soran+1 yılE ben zorla konuşturuyorlar demiyorum zaten aklı başına gelsin istiyorum sadece
- +1 yıl
ablanın yaşı 25 seks isteği olması normal bir durum
Soran+1 yılYani her böyle isteğimiz olduğunda karşı cins ile salakça mı konuşacağız? bu bildiniz kendini kullandırma ve aptallık. Bu olayı normal olarak kabullenemem.
- +1 yıl
doğruda isteğini nasıl giderecek
Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. ablanın numarasını at özelden
00 Yorumla
+1 yılkadinin seks hayatina da karisaydin 😂
00 Yorumla
+1 yılSöyle kesinlikle.
02 Yorumla- +1 yıl
Aferin en güzelini yapmışsın.
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılNe var bunda yani canı çekmiş demek abartma sende
00 Yorumla
+1 yılKır kalemini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsopayı al kıçında kır
00 Yorumla
+1 yılsöyleme bence. d
11 Yorumla- +1 yıl
tekyürek :)
+1 yılbirde dov akillanir
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden 5 yaş büyük ve dövmem kimseyede dövdürtmem.
- +1 yıl
niye
Soran+1 yılablam çünkü?
- +1 yıl
olsun hata yapmış
Soran+1 yılHata yapanları dövmüyoruz biz.
- +1 yıl
biz vuruyoruz
+1 yılablani everin
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Ablanla konus
00 Yorumla
+1 yılAnlatmalısın ailene
00 Yorumla
+1 yılboswer
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatı sonucta
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat