KASTAMONU 5. J. EĞT. A. K. LIĞI/KASTAMONU/KASTAMONU. ACEMİ BİRLİĞİ
65 gün sonra Tekrardan herkese Selamun aleyküm usta birliğim Denizli İl Jandarma Komutanlığı Pamukkale
65 GÜN Kastamonu da cehennemi yaşadım :D askerlik bambaşka bir şey. 7 gün dağıtım iznine çıktım memleket doğuda olduğu için 3 gün KTM kaldım 4 gün tek evde kalıp sonra usta birliğine.
Acemilikten kalanlar.
Ben :)
Usta birliği nasıl bir yerdir beyler bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi Teşekkürler
Allah yardımcın olsun iki üç ay bir zorluk çekersin alt devre olarak ufak tefek her şeyi sana yaptırırlar bulaşıkları sen yıkarsın gittiğiniz devreler yani yani devrecilik vardır Askerde usta birliğinde 3 aydan sonra rahatlarsın yavaş yavaş at devren geldikçe iyi ise dersin Usta birliği çok güzel bir yer her türlü duyguyu tanıyorsun mutluluk Sevinç üzüntü Arkadaş çevren oluyor Hele bir de üst devre oldun mu Tam rahatsın kimse sana karışmaz üstlenen yok çünkü alttakiler sana karışmaz komutanlar karışmaz nöbetini Devri yeni atar gelirsin Son zamanlar çok iyi geçer gitmek istemezsin bile ben Üzülerek ayrıldım eve gitmek istememiştim orası artık senin evin gibi oluyor alışıyorsun tamamen bağlanıyorsun oraya
Bence fazla takma normal hayattan bile rahat orası Gittiğin yere göre değişir Tabii ki ben gerçekten çok rahattım ya oradaki rahatlığı Sivil hayatta bulamadım
askerlik zor değil insanlar zor 65 gün kastamonu da kaldım her türlü insan var 2 taburdaydım 1200 den fazla adam vardı gazini gidiyoyun kuyruk pes oynican sıra millet ile uğraşmak dert ediyor en çokta aileni özlüyorsun üzülmesinler diye yalan söylemek durumunda kalıyor insan yemeklerini saymıyorum bile yemekleri askerler yapıyordu istemedikleri bir işte oldukları için umurlarında değildi yemekler istedikleri gibi yapıyorlardı daha neler yazardım sığmaz buraya
En İyi Cevaplar