Doğum: Kırklareli
Usta birliği nereye çıkar
Doğum: Kırklareli
Sizin aşağı mahalledeki jandarma karakoluna çıkar ...
Kısacası bu Ankara yönetiminde ve orada bulunan bilgisayarların rastgele ama özelliklerine de dikkat edildiği bir atama sistemine bağlı. Özellikler derken , sivildeki yetenek ve yeterlilikler gözardı edilmez , teknik bilgisi olanı ya d tamirden anlayanı motor kademe'ye , marangoz olanı levazıma ya da ordunata, klavye bileni yazıişlerine vs vs her kışlada benzer ihtiyaca göre atar.
Seninki lise mezunu bile değilse , elinde mesleği belki dağıtım yerini etkiler. Bunun dışında , hiç düşünme , zira bilgisayar düşünmez , duygusal istemez , direk yerleştirir ve geçer.
Bırak da alnının akı ile yapsın askerliğini gelsin , daha rahat yer diye bir şey yok silah altında.
muhtemelen jandarma komando falan... ole bı yer yok yanı o gıttıgı yerde dagıtıma baglı bı karakolda eksık vardır assubayın kızına derse verecek bı ogretmen lazımdır. kı gulme abımın basına geldı matametıkcı lazımmıs konutanın bırıne abımde o zanda sıradakı kısıymıs dagıtım yerı bellı olacak .. hop komutan arayınca onun karakola gonderdıler
Cevap
15Cevap
sizi gayipten haberler enstitisune bagliyorum hatta kaliniz ilahi kudreti olan biri varsa sitede soylesin bu yavrucaga
topçudur o sanırım..her yere çıkabilir..şırnakta olur karsta istanbulda..
Dur kura çekelim gözüm
Ooo piti piti
Ebem ördü sepeti
Arkadaşım onbaşı
Malatya'ya atandı
topcumu erzincnda ya tam batiya duser tekirdag tarafina ya da hakkariye eger topcuysa bska yere ck zor
belli olmaz.. doğrum yerine, ailesindeki diğer kişilerin durumlarına göre değişir o
Arkadaşın Ardahan'a çıkmıştı ama aktarma ile Hakkari'ye gitmişlerdi.
kısmet.. kısmet.. kısmet.. kısmet..
Muhtemelen yine dünya içerisinde bir yere düşer.
ozaman hakkariye dusebilir
Olabilir
Bu nasıl bir soru ya..Her yere çıkabilir.
kısmet bu işler nereye gelirse
kısmet belli olmaz canım
nereye düşerse oraya düşecek bence
ankara diyorum inanmıyorsun
etimesgut
Saçmalama
gör bakalım
sınıfı ne?
Topçu
ankara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?