Eşimi erkek kardeşiyle aldatıyorum sizce ne kadar doğru ne kadar yanlış? aşağıyı okuyun ona göre cevaplayın?

kesinlikle troll falan değil lutfen biraz ciddiye alın ona gore cevaplayın. eşimin erkek kardeşi ile biz sevgiliydik bunu eşimde biliyordu sonra ayrılınca eşim o zamanlar benden hoşlandığını falan söyledi istemedim peşimi bırakmadı yanlış olduğunu dile getirmiştim çeker gideriz buralardan demişti her neyse zamanla bende hissedince eşimle kaçarak evlendik çocuk olunca 2 ailede zor olsa da barıştı bizlerle, bu sürede eşimin kardeşi de evlendi 1 kızı var benim de 2 oğlum var neyse zamanla zamanla gidip gelmeye başladık birbirimize ve ne oldu anlamadım hiç farkına bile varmadan eşimin kardeşi ile eskisi gibi olmaya başladık bana hâlâ içinde birşeyler olduğunu dile getirdi ona karşı boş değil mişim bende anladım ve 8 aydır da boyle devam ediyor kaçalım gidelim diyor sizce ben ne yapayım bu durum da? 2.5 aylıkta hamileyim çocuk hangisinden onu da bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen
Güncellemeler
+1 yıl
Trolll 😂😂😂
valla sizler istiyorsunuz bunu, insan gibi soru soruyorum 1 2 cevap anca, ama konu belden aşağısı olunca cevap hazır vay ammısını 😂😂
Eşimi erkek kardeşiyle aldatıyorum sizce ne kadar doğru ne kadar yanlış? aşağıyı okuyun ona göre cevaplayın?