Arkadaşlar günde 2 3 bardak kahve içerim sigarayla çok güzel gidiyor. Lakin tuvalete girince tuvaleti kahve kokutuyorum idrarımın kokusunu nasıl değiştirebilirim?
DiyaBet prostat idrar yolu enfeksiyonu böbrek taşı olabilir. Bu yüzden önce bol bol su içmeye başla ve kahveyi azalt. Ve mutlaka doktora git kan testi iste
Çünkü idrarda normalin dışında koku diyabetin ve saydigim rahatsizliklardan bazilarinin belirtilerinden. Bu kadar rahatsız edici olmasi normal değil o yüzden söylemiştim. Su iç su 🙊
O çok normal. Kahvekolik olarak bunun herkeste olduğunu söyleyebilirim. Sadece kahve de değil, kokulu bir şey içince olur o. Ayranın , çayın pek kokusu yoktur ama mesela oralet (denemedim bunu) , sahlep gibi kokusu olan içeceklerde oluyor.
cildiye tahlil yaptırmistim kan testi normal çıktı böbrekler ve cigerdede sıkıntı yok tiroidde normal ama şeker hastalığım olsa o kan tahlilinde belli olur muydu
Olurdu galiba. Ama tahlil yaptırmadan önce doktor soruyor hangi tahlilleri yaptırmak istiyorsunuz diye. Kolestrol vs onlar oluyor içinde ama bazı şeyleri genelde biz belirtiyoruz. B12 vitamini gibi. Ama şeker olsa mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum. İnternetten falan da bir bak olmadı hemşire yakınım var, bu konuda tecrübeli bir doktor kadar, ona sorarım.
teşekkür ederim saol bilgilerin için ben cildiyeye gitmişim ama bu sorun için gitmedim yani orda ciğer böbrek tiroid kan değerlerime baktılar normal çıkmıştı herşey
şeker hastalığı hakkında pek bilgim yokki belirtisi var mı bilmiyorum ama kahveyi çok sık içerim buda bazen idrarımi bildiğin kahve kokutuyor bunuda diyabete bağlayanlar oldu sitede
ay olarak 5 6 diyorsan üç ay da bir geçerliliğini yitiren testler bunlar ayrıca tatlı kokan idrar şekerin kardinal belirtilerindendir. değilsen Bike böyle bir belirti taşımam sağlığına dikkat etmediğini gösterir
etmiyorum yıllardır uyku duzenim yok yemek duzenimde yok küçük yaştan beri sigara içerim ama bu idrarda kahve kokusu hariç bı sorun yaşamadım bazende kalbimin otarafa inceden sizi giriyor evet 5 6 ay önce