Kalçamda resimdeki gibi çatlaklar var gerçekten çok sıkıldım ve moralimi acayip bozuyor. Kayısı yağı önerenler oldu denedim fakat bir etkisini görmedim. Nasıl kurtulurum yardım edin.

Duzenli spor yapmalisin ve banyo sikligini arttirmalisin. Ayrica kayisi yagi tek basina etki etmez bunun yanina badem yagi ve gliserinde eklemelisin.
Git kizim gir dusuna, milletide cunup etme gece gece
Resim bana ait değil
Madem öyle girip bakmasaydın
Buraya kıcını mı çekip koydun öğğğ. Koymasanda söylerdim banyoya girmeden buz ile orasi kizarana kadar masaj yap gecene kadar devam
Ya resim bana ait değil 😂 Buzla geçiyo mu kesin mi
Ben yapıyorum kalmadı gibi ama 1 sene olacak gibi. Bir de bebek yagıyla masaj yapiyorum cıkınca
Sende işe yaradı yani ay çok sevindim yani imkanlı 💃🏻 Buzu direk mi sürüyosun yoksa bir şeye sarıp mı bir de kaç dk
direk sürüyorum ben tamamen eriyene kadar orası bayagi kizariyor
iste aradigim soru bunlardan nasil kurgulunur ben yatin coldyeye gidicem bacim sana da soylerim
@pukemon lütfen söyle ya 😪
cildiyeden doneyim yazarim buraya ani kilo degisimo ve cilt kurulugundan oliyo illet sey
Cevap
16Cevap
Tam bir cozumu yok. bir kac krem var ama ne kadar ise yarar bilinmez.
Sokakta ole gezmıyosan sıkıntı yok bak keyfıne kurtulaman yanı onlardan
Yazın hindistan cevizi yağını sür. bir güzel bir hafta güneşlen iz falan kalmıyor
Üzgünüm bunun çaresi yok boşuna arama. Lazerle oluyorda olur onu bilmiyorum onun haricinde yok aldatmaca hep.
Bendede var onlardan. Soğuk terapi iyi geliyor dediler ama denemedim
Detoks makinası var öyle kurtulursun günde yarım saat uyguluycaksin
kurtulamazsin malesef
okşatınca geçiyormuş diyorlar
Squat ve düzenli kalça bacak hareketleri.
Okşasam duzelir belki
Catlaklar gitmez cozumu yok.
İmkansız mı
Geçiyor zamanla takma
squat yap
Bendede var kanka
Erkeklerde nasıl oluyo ya
kilodan
Kurtulamazsin
lazer falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar