Sinava girmemek icin doktor raporunda nasil bir mazeret gösterebilirim?

Unideyim. Yarin final sinavim var ve ben bu dönem bazi ailevi durum ve olaylardan dolayi hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak derslerime calisamadim ve sinava katiyyen hazir degilim. Yarin sinava girersem sinavdan kalacagimi biliyorum 100% neredeyse... Eger mazeretsiz sinava girmezsem sinifta kalmis oluyorum, ama eger hastaligi gerekce gösterirsem büte girme hakki kazaniyorum. Doktor raporu almam lazim bunun icin, ve uykusuzluk, sinav öncesinde rahatsizlanmak, stres gibi durumlar mazeret olarak sayilmiyor. Doktor raporunda "SINAVA GIREMEYECEK KADAR HASTA" yazmasi lazim. Bunun icin nasil bir rahatsizligi gerekce gösterebilirim? Ilk defa böyle birsey yapiyorum ve icimde rahat degil ama dersi kurtarmanin baska caresi kalmadi acikcasi. Yarin girip kalirsam yine büte girebiliyorum, ama gecemeyecegimi bildigim bir sinava girmek istemiyorum, birde cok dedikoducu kisiler var bölümümde dedikodu malzemesi olmaktan kurtulamam bundan hic hoslanmiyorum. Bana fikir verir misiniz lütfen? Ayiplayabilirsiniz belki ama Şu an azara degil, fikre ihtiyacim var. Tesekkürler
Sinava girmemek icin doktor raporunda nasil bir mazeret gösterebilirim?