Hep merak etmişimdir neden ön plaka kullanmıyorlar.
Yada belirli eyaletlerdemi bu uygulama oluyor?
Yada belirli eyaletlerdemi bu uygulama oluyor?
Her eyalet için geçerli değil aslında o. Kimi eyalette var mesela New York eyaletinde ön plaka var.
aslında sebep olarak şunu söylüyor adamlar nasılsa araçların önünden plaka almak zordur işte bu yüzden gerekli değildir. :)
tam liste
These US States require a Front and Rear DMV License Plate(Ön ve arka plaka isteyenler)
Alaska, California, Colorado, Connecticut, District of Columbia, Hawaii, Idaho, Illinois, Iowa, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New York, North Dakota, Ohio, Oregon, Rhode Island, South Dakota, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, Wisconsin, Wyoming,
These US States only require a Rear DMV License Plate: (sadece arkada plaka isteyenler)
Alabama, Arizona, Arkansas, Delaware, Florida, Georgia, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Michigan, Mississippi, New Mexico, North Carolina, Oklahoma, Pennsylvania, Puerto Rico, South Carolina, Tennessee, West Virginia,
gerçekten ha :) tahminime göre kişilerin dikkatini çekmesin diye olabilir karşıdan gelen araç plakayı okumaya çalışıp kaza olabiir bir araştırma yaptım sonucunu paylaşayım " Amerika'da toplu taşıma sistemi Türkiye'den çok geridir. Çünkü ülkede arabalar ve benzin çok ucuzdur ve yalnızca toplumdaki en yoksul insanların arabası yoktur. Bu da kamu taşımacılığının neden bu kadar geri kaldığını kısmen açıklar. "
Cevap
6Cevap
Ben eski arabamda takmazdım hiç, görüntüyü bozuyor diye bagajda gezdirirdim. 3-4 yılda sadece 1 kere ceza yedim. o da 60-70 lira bişidi. genelde düştü abi yapıştırtmaya gidiom diodum :D
tam olarak nedenini bilmiyorum ama bir polis arabayı arkadan takip ediceği için arka yeterli arabanın orjinalliğide bozulmamış oluyo
arkalarına güveniyor nımıssızlar ondan:D
eyaletlere göre farkeder.
Harbimi hic farketmemistim :D
bilmem :)
Mobese görmesin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar