Çok canımı yaktı.. ben de aldatmak istiyorum
yakalanmamak içn nelere dikkat etmeliyim
ve aldatacağım erkek nasıl biri olmalı?
yakalanmamak içn nelere dikkat etmeliyim
ve aldatacağım erkek nasıl biri olmalı?
bence yapma. erkkeğin aldatması ile kadının ki bir olmaz. sonu baska yerler gidebilir. ölüm vs. bu hassas bir konu. şimdi bana kızıcan aldatma aldatmadır kadını erkeğimi var. var bence toplumcada var en önemlisi o. kadın olarak bagıslamak seni daha yüceltir. neyse illa istiyorsan bence bir tık altından takın. adamı yataktamı bastın. sen biri ile cıplak kal. ama ben olsam bundan daha iyisi. aldatmazdım ama aldatırım ha imajı yaratırdım ve o bilirdi. yani mahallenin sütcüsünün altına yatıp kocan bilmezse bir manası yokki. o bilcek. aldatma da ilk kural seni satmıcak birisidir. evli olursa iyi. farklı sehirden. bazı tipler vardır tek gece ister. direk cakıp geceyim sonrada hayatımdan cıksın derler. asık da olmaz bunlar. öyle bir tip bence tam senlik ama tabi bir güzellik yapıp ezik bir hemcimsime de güzel bir geceyasatabilirsin. Allah rızası için.:D tabi o kadın bulamaz tiplerya. garip ya acıdım. zaten birine vercek bari bunlara ver de adam bir... görsün be. tabi muhtemelen sen bu bakıs acısından bakmıcan. internetten birilerini bulcan.
İntikam ateşi insanı kül eder. Kendine saygın varsa yapmazsın. Dini inanışın nedir bilmem ama hertürlü kendi kişiliğine zarar. İlerde pişmanlık duyacaksın, yol yakınken bu düşünceden kurtul. O onun günahı kendini yakma.
Bak guzel kardesim kadin ailede coluk cocuga ahlaki ogretendir. ailenin ic dengesidir. kocan hata yapti diye sende hataya hatayla karsilik verirsen yakisir mi hic sana. ayrica erdem sahibi insan cani yakilsa bile karsindakinin canini yakmayandir. zaten o allahindan bulacaktir. kaldiramiyorsan bu yuku ayril. ama bir intikam atesi ugruna kendini yakma.
Bana ulaşsan
Ben yaptim pişmanimm tabi benimki sevgiliydi sen yapma anacım
Cevap
66Cevap
Her kişi namusunu kendisi için taşır başkası için deyil
kocan namussuz sa sendemi öyle olucaksın intikamını başka yolara vurarak alabilirsin
canabı allaha nasıl hesap vericeksin ve bu duyguyla nasıl yaşıcaksın
Bir daha altatmaması için ne gerekiyorsa önüne geç
değecek biri olsun bali köşe başı bakkal amcayı bulmada...
Şimdi zamanında aldatan birisi olarak şunu diyebilirim ki çok kötü bir durum 😯 hiç deneme ayrıca o seni aldattiysa boşanmak ve neyi var neyi yok senin elinde aksi halde sen de aldatmak istersen bu sefer karşı tarafa koz verirsin bu da mahkemede senin canını çok yakar bilesin iyi düşün ve karar ver 😉
:/ nasıl bişey olduğunu bilirim sevgilim beni aldattı bende daha beterini yaptım..
nasıl biri olmalı derken senin durumunu yaşamış olan biri sanırım daha iyi anlar..
yakalanmazsın dikkatli olursan taktik çook bende :D
bunun adı ıntıkam degıl yalnız.. serefsızlık yarısı!
onurlu bır ınsan bu durumda ayrılır ve gıder dıledıgı ne varsa oyle yasar!!
Niye onunla ayni seviyeye dusuyosunki illa aldatcam diyosanda seni aldattigi kadinla aldat sok olsun😂
Tebrikler Yılın aldatma ödülünü size veriyoruz..👏👏
@GörkemKural tesekkurler
Ne demek efenim hakettiniz.. 😂😂
Haydaa o aldattı diye sen de aldatmak zorunda değilsin. Rahatsız olduysan boşanmalısın. Hayatını başka biri için heba etme.
tam yerine geldin. mesaj kuruma bu konuyla ilgili yüzlerce mesaj gelmiştir. akşama tamam o is.
yapınca poponuz tavana erecek mı?
Bu uretim dahilinde bir sry degil. Ayni halti yiyerek huzur bulamaz kendinden nefret edersin sacmalama. Terket olsun bitsin
kocanla konuş, onun yattığı kadının kocasıyla da sen yat
Kurulan denkleme bak helal olsun
Yuh
@karizmakafasi34 tabi ki ironi olarak söyledim !!!
@Öylebiriişte00 tabi ki ironi olarak söyledim !!!
Bilemedim yani:)
intikam duygusuyla deyil
allah korkusuyla yaşayın
Yakalanmazsan senin onu aldattığını nerden bilecekki
aklımı okudun :)
bende bunu soracaktim :D
ne diyosun bee sanki bizim soylememizle vazmigececek?
@özdemirgamzee ikna etmesini bilsen tabi vaz geçicek
Akli yok mu onun dusunsun biraz evet esi yanlis bisey yapmis kendisininde bu yanlisi yapmasi gerekmez hani bizim millette erkek yaparsa bsey olmaz da kiz yaparsa yerin dibine sokarlar akilli ol kizim boşa o herifide sakin aldatayim da deme oldu mu turan bak hemen vazgecti
selam hanfendi bence yapma sonra pişmanolacagınız kararlar vermeyin hanfendi siniriz gecsin önce
Tanımayan ama güvenilir tecrübeli işinde gücünde biri olmalı bence
ne geçecek eline o aldattı hadi bacım çocuğu oldu diye seninde bacım mu olman gerekiyor?
eger bır gecelık dusunuyorsan senı tanımayan rahatsız etmeyecek basını belaya sokabılır
tanıdığım biri mi olmalı tanımadığım mı? Tanımayan neden rahatsız etsin.. tanıdık olsa daha riskli geliyor bana.
civi çiviyi söker mantigindasin yani bosansana neden böyle bişey yapıp kendine namussuz dedirtmek istiyorsun
kocan aldatınca sana da gün doğmuş
hadi iyisin :D
tadını çıkar
ben sacmalama o seresizlik yapti diye sende mi oyle yapacan bence yapma
Yapma sakin bence , önce oturup bir karar ver , öfkeyle hareket etme
boş ver o bir bok yemiş aynı boku sen de yeme ayrıl
Eden bulur. Sen belanı arıyorsun. Yapmayın böyle şeyler
şimdi herkes benim gibi olmalı demiştir. ben benim gibi olmalı demiyorum ben olmalıyım diyorum sevgili olunca inceliklerinden bahsederiz.
Kocanın seviyesine mi düşeceksin? Kendine yakıştırıyosan yap!
Ee o bilmeyecekse sadece kendi zevkin icin olacak ki 😁
Çok tehlikeli yoldasın. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum dikkatli ol. Sonu fena olabilir
Aldatcan erkek güvenilir biri olmalı tecrübeli olmalı
O karaktersizlik yaptı diye sende mi öyle olacaksın?
yanlışa yanlış ilemi karşılık vereceksin farkın ne olacak gönder onunla kalsın
kocam iyiki de aldatmiss der gibisin...
Benle aldat senin istediğin zamanlar seks yaparız sen aramadan asla aramam
O bilmeyecekse ne anlami kaldi intikam almanin :))
Aldatcagına boşansana ibneliğin lüzumu yok
o şrfsizse sendemi öyle olucaksın
Boşan ozaman lan namusuzluğa ne gerek var
Bence yapma oyle bisey onun seviyyesine inme
Sen aldatmayarak ders verebilirsin mesela ona...
bnce yapma yanlış olur
Yani ben de basitim diyorsun güzel
Bunu yapman çok anlamsız olur
Hiç deymez bulaşma sakın
Hiç gülesim yoktu site aldatma sitesine dönmüş
Adami dolaba sakla o gelince
Göze göz dişe diş diorsun
Şerefsizle şerefsiZ olma derim
yaparsan eğer n e farkin olur ondan
bir kadının nefretinden korkacaksın daima
aman sende cok aptalca ve bence troll
En yakın arkadaşına sürtün 😂
O basitleşmiş diye sen de mi basitleşeceksin?
Aldaticagina ayrıl böyle yapıp ne kazanacaksin
boynuzcu geldi hanımm 😀
Ciddiysen yardımcı olayım
Sakın öyle bir yanlışı yapma. Boşan bitsin
Ya he he içinde varmış seninde. Yazık
niye aldatacan boşan o zaman
yapma derim bunu sakın
Ooo harun abi gene kayisi koparmisin
aldattıysa boşan aldatıp da onu seviyesine inme
Aldatacağın erkeğe kendin karar ver
Bu konu ulu orta konuşulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?