Yapmayın Allah aşkına ya. bu kadarda yalanlara inanmayın. okuyun araştırın. zaten Ülkü Adatepenin böyle bir sözü yok. o gördüğünüz arpa suyumuydu arpa maltı mı neydi. alkolsüzdür. o dönemlerde her derde deva diye eczanelerde bile satılan bişeymiş. hatta devlet te üretimini yaptı. dünya genelinde üretilen bir içecekti. tıp geliştikçe bunlara gerek kalmadı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 yaşındaki kıza tecavüz eden ve dini bütün görünenler ne harika insanlar. 5 yaşındaki kıza bira içirmiş vay bee... kesin kemikleri sızlıyordur ne büyük suç ne büyük günah...
644 Yorumla- +1 yıl
onları dini bütün insanlar olamazlar haddini bil. dini semsiye olarak kullanan karakterleri dine alet edemessin. ve sadece bu tip insanlar tecavüz etmiyor. münevver karabulutun katili dincimiydi. adanada minübüste tecavüz edilip yakılarak öldürülen kızın katilinin dinle alakası varmıydı..
Cevap sahibi+1 yıl@fatih6226 bende onu diyorum işte yanlış anladın beni iyi oku yazdığımı... Atatürk e dinsiz imansız diye nitelendiren bir grup var ya, işte onlar için söyledim ben bu sözü...
- +1 yıl
eyvallah kardesim. ben kimsenin müslümanlığınıda savunamam ayrıca. atatürk degil kim olursa olsun. ben okudugumu bilirim atatür bir kere bir selanikli safarad yahudisidir. yahudi olmayan bir insan olsaydı bizi gecmisimizden koparacak inkilaplar yapmazdı. safarad yahudileri öldüklerinde yaşlarını temsilen mezarlarına sekizgen seklinde vazolar dizilirdi. simdi gözünün önüne getir. atatürkün mezarında sekizgen seklinde 61 tane vazo vardi. bu vazolarin 61 vilayetten toprak oldugunu iddia edenler o zaman 61 vilayet olmadigini bilmezler. eger yasini temsilen ise de 1881 den 1938 i cikarmani rica ederim
- +1 yıl
@fatih6226 öyle cahil bir insansın ki paçalarından cahillik akıyor cahillik! bir kere Atatürk yahudi olamaz çünkü Atatürk köylüdür yahudiden köylü falan olmaz!
2. Atatürkün anneside babasıda müslümandır. bunu bilmeyecek kadar kuru cahil olduğunu sanmıyorum.
3. Atatürkün soy ağacı çıkarıldığında kızıl oğuzlara dayandığı görülür.
4. yahudiler dışarıdan evlilik yapmaz çünkü yahudi inanışına göre soy anadan devam eder yani diyeceğim o ki yahudilerde mavi göz "1000" "1" görülür ama Atatürk ne hikmetse mavi gözlü
5. islam dininin kurucusu muhammed 6 yaşında ki kızı nikahlayıp 8 yaşına geldiğinde koynuna almadı mı? bunu hiç bir din alimi inkar edemiyor hadislerde bizzat yazar
ÇOK ŞÜKÜR! BUGÜNDE BİR CAHİLİ AYDINLATIK.. - +1 yıl
“ Meclisin tamamını bilmekteyim ama hükümetin aleyhime düzenlediği tuzakların bilincine vardıktan sonra her türlü önlemi aldım…. Madem (İsmet inönü ve mustafa kema’e hitaben) beni vuracak gücünüz var, neden birlikte Uşak’ı düşmandan kurtarmak için saldırma önerimi geri çevirdiniz? Siz kıskanç bir insansınız; şahsi ihtiraslarınız uğruna değil beni bütün memleketi feda edebilirsiniz! Bana kalsaydı ve de kardeşim Reşit Bey’i dinlemeseydim sen benim idamıma ferman koyabilir miydin sanıyorsun! ‘Kardeşlerin en akıllısısın’ diye diye Reşit Bey’i pek güzel kandırdınız…Bana Osmanlı-Rus Savaşından bu yana katılıp da kazandığınız bir tek savaş söyleyebilir misiniz! Biçare Millet Meclisi sizin sahte askeri şöhretinizin bilincinde değil!. ÇERKEZ ETHEM
- +1 yıl
VAHDETTİN DİYORKİ: Ankara liderleri, bu memlekette hiçbir dikili kazığı olmayan adamlardır; bu memleketle ne kan ne de bir başka bağları vardır. Mustafa Kemal kökeni belli olmayan Makedonyalı bir devrimcidir. Kanı herhangi bir şey, örneğin, Bulgar, Yunan veya Sırp olabilir. O daha çok bir Sırp’a benziyor. İstanbul’daki İngiliz Yüksek Komiseri Sir Horace Rumbold’dan İngiltere Dışişleri Bakanı Lord George Curzon’a gönderilen; 23 Mart 1921 tarih ve 300 numaralı belge:
- +1 yıl
@fatih6226 sizin cahilsiniz 1000 metre öteden bile görülür. ulan Atatürke yahudi diyecek kadar aptal beyinsizlersiniz. Atatürk yahudi değil ama islam kurucusu muhammed yahudi soylu nasıl mı? muhammedin annesinin adı aminedir yani amine>amina bir yahudi ismidir muhammedin kabilesi olan kureyş kabilesi ibrahimin soyundan gelmedir bilindiği üzere yahudilerin ataları ibrahim ve torunlarıdır. yani muhammed hep arap hem yahudi soylu 10'den fazla karısı olan yiğenine "allah bana helal kıldı ama size haram" diye yalan atarak yanaşan 8 yaşında ki kızları koynuna alan bir çocuk tacizcisi Atatürk sözde kıza bira içirdi diye mi bu kadar kudurdunuz o haberi yaklaşık yarım saattir araştırıyorum yok öyle bir şey islami bir haber sitesinen ettiği yalanlar ama muhammedin yahudi soylu olduğu yiğenine sarktığını 8 yaşında ki kıza hallendiğini 10 dan fazla karısı olduğu hadisler ve ayetlere ispatlıdır. eğer Atatürk olmaaydı ananı yunanlar, ingilizler, ermeniler siikiyordu akıllı ol!
- +1 yıl
@fatih6226 ulan şimdi Atatürk sırp, makedonyalı mı oldu? hani yahudiydi? ah müslüman aptal ah! anca küfür ederek bir yerlere varmaya çalışırsınız tartışmaya cesareti olmayan küfüre başvuru diye boşuna demeişler ya.. eğer Atatür olmasa idi yunanlılar, ingilizler, ermniler ülkeye çullanır Türkiye diye bir yer olmazdı ananı onların siikmesinden kurtrdı ve sen hala Atatürkün soyuna çamur atıyorsun keşke Atatürk tekrar dirilse ve sizin gibi sığ düşüneli çocuk tecavüzcüsü yobazları gene assa işgence çeke çeke gebertse ülkenin gerilemesinde gelişmemesinde en çok sizin gibi beyinsiz yobazlar yüzündendir
- +1 yıl
@fatih6226
1. benim anamı romalı falan siikemez çünkü ben Türkiyeli değil orta Asyalı Göktürk soyundan gelen Kıpçak-Altay Türklerindenim
2. benim diyeeğim bir şey varda küfür ediyorum o beyninize iyicene girsin sen acını dindirmek için küfür ediyorsun ve zavallı gibi görünüyorsun ezik seni:)
3. kızıl oğuz soyundan gelen bir Türk olan Atatürk'e yahudi diyecek kadar beyinsiz, cahil, aptal bir yobaza tatlı dil işlemez "eşek hoş laftan ne anlar?"
3. Atatürk eğer yahudi olsaydı; "Türkiye Türklerindir" demez ülkenin adını "Türkiye" koymaz, ve yahudilerin bir çoğunu sınır dışı etmezdi ilk önce birisine çamur atmadan öne iyicene araştır cahil kalma bence dahada konuşma konuştukça batıyorsun zaten rezil oldun daha çok rezil olmadan kaybol:) - +1 yıl
10 Mayıs 1902 tarihinde doğmuş olan ve Dünya Yahudi Kongresi eşbaşkanlığı yapmış olan “Joachim Prinz” bakınız The Secret Jews (Gizli Yahudiler) isimli kitabın’da mustafa kemal hakkında ne yazmakta:
“1908′deki Jön Türkler ayaklanmasının liderlerinden olan Cavit Bey ve Mustafa Kemal sıkı >yahudi Dönme’lerdi<. Sonraları Cavit Bey Maliye Bakanı, Mustafa Kemal ise yeni rejimin (TC’nin) lideri oldu ve kendi ismini ‘Atatürk’ olarak değiştirdi.”
(Kaynak: The Secret Jews (Gizli Yahudiler), Joachim Prinz, Random House, New York 1973, sahife: 122)
joahim prinz - +1 yıl
@fatih6226 nedense bu gönderdiğin kaynakların hiiiç birine ulaşılmıyor:D neden ulaşılmıyor peki? neden bu kaynaklara baktığım halde yok? niye yok niye? neden 3, 5 islam sitesi haricinde yok bu kaynaktan hiç bir haber madem yunan gazetesi paylaşmış neden bunu arattığında böyle bir gazete ya da kaynak yok diyor? ya da new york gazetesini, diğer gazete kaynaklarında bu tip bir kaynak ne için yok? şimdi 2, 3 aklı bozuk müslümanın söylediğini bırak dünya etrafında zekasıyla ve tarih bilgisiyle namını salmı olan ilber hocanın gerçek haber sitesi olan milliyet. com sitesinde ki sözlerini oku gerçek haber burda Atatürk yahudi değildir diyor www.milliyet.com.tr/.../
- +1 yıl
@fatih6226 bak 33 yaşına gelmişsin eşşek kadar olmuşsun hala beyinsiz bir ergen gibi davranıyorsun yahu rezil oldun işte konuştukça hakaretler ettikçe dahada düşüyorsun sende çok iyi biliyorsun ki Atatürk yahudi falan değil bunu ilber ortaylı ve bütün tarihçiler, araştırmacılar söylüyor ayrıca bu konuşmaları ekran görüntüsü yapıp sosyal medyada paylaşıcam "bu günde bir cahil aydınlandı diye" artık dahada düşmeden kaybol!
- +1 yıl
@fatih6226 adam 8 devletin ordusunu toprağa gömdü, yunanı denize döktü arap kanunu şeriatı kaldırıp Türklerin kaldıracağı bünyede kurallar koydu saltanatı kaldırıp kararı halka verdi ülkeyi 50 yıl ilerletti, çanakkale ve kurtuluş savaşı gibi büyük savaşları kazandı yaptığı stratejiler, ileri görüşlülüğü, kitapları ve matematik fizik gibi çalışmalarıyla dünyanın en zeki insanlarından ve komutlanların'dan biri oldu sonrada sarhoş olduğu için attan düştü diyip onu kötülemeye çalışıyorsun ee peki bu kadar mükemmel ve süper işler yaptı ülkeyi düşmandan kurtardı savaşlar kazandı o kadar yetimhanelere, kimsesizlere bağışlar yaptı çannakkale ve kurtuluş savaşını kazanıp doğu anadolu, marmara bölgesini, karadeniz bölgesini, ege bölgesini, ak deniz bölgesini Türk toprakları yapıp laikliği, özgürlüğü, demokrasiyi getirdi diye hiç sevmiyorsun ama?
- +1 yıl
Çanakkale Geçilmez dedik ama iki sene sonra düşman 55 parça gemisiyle İstanbul’u işgal ediyor…Yanında Fransız ve İtalyan komutanlarla beraber İngiliz komutanları ve ricaya (!) rağmen bir Yunan gemisi; tam da Dolmabahçe’nin önünde...
13 Kasım 1918-4 Ekim 1923…Tam 5 sene süren bir işgal…
Şehzadebaşı’ndaki 7 şehitlik istisna hariç bir tek çatışma olmaksızın geçen 5 sene…Ve 6 Ekim 1923’te, yani Lozan’dan 11 hafta sonra kutlanan İstanbul’un kurtuluşu...
Bundan da 2 hafta sonra bir akşam yemeğinde aniden (!) ortaya atılan Cumhuriyet fikri ve 29 Ekim’de, dünyada ilk defa, gitmediği görmediği yerden milletvekili seçilen kişilerin bile arasında olduğu 157 kişiyle kurulan bir Cumhuriyet?
1 Mart’ta besmeleler, hatimlerle açılan bir meclisin açılışından 48 saat sonra kaldırılan hilafet... bak bunlar tarihin gercekleri kocum bunuda arastır. cok arastırmacısın yaa :))))) - +1 yıl
@fatih6226 fransız, italyan, ingiliz ya da yunan ülkeden toprak alıdı mı? Hayır. Atatürk savaş kaybetti mi? Hayır. "gitmediği görmediği yerden milletvekili seçilen kişilerin bile arasında olduğu 157 kişiyle kurulan bir Cumhuriyet?" demişsin bu adamların ülkeye yararı oldu mu? Oldu. ülkeyi ilerlettiler mi? İlerlettiler. Ülkeye zararları oldu mu? Hayır. Cumhuriyet fikri halkın işine yaradı mı? Yaradı. çünkü padişahlar kafalarına göre takılıp keyiflerine bakıyorlardı sadece ama sadece onların sözü geçerdi şimdi söz halkta. o yüzden boş konuşmucaksın her şey dosdoğru ispatlıyor ki Atatürk bu millet için çalışıp hakkını fazlasıyla ödemiştir.
- +1 yıl
atatürk savaşta kazanmadı kardeş bak YUNAN TARİHÇİ TÜRKOLOG "DİMİTRİ KİTSİKİS" DİYOR Kİ:Bizi anadoluya ingilizler saldırttı. İngiliz subayların kontrolunde idik. nereye ne kadar ilerleyeceğimize onlar karar veriyordu. Ne zaman ki Ankara'ya yöneldik İngilizler bize izin vermediler. ve bizden desteklerini çekip M. Kamal'ın ordusuna destek verdiler. oyunu farkedip geri çekildik. meğer amaç M. Kamal'dan bir kahraman yaratıp onun eli ile Türklerin islamiyetle bağlarını kopartmakmış..
- +1 yıl
yani sen simdi silahı ordusu olmayan bir ülkenin bir halk kahramanı tarafından kurtarıldığına inanıyorsun ama benim yazdıklarıma inanmıyorsun öylemi.. yalandan senaryolar kurgulanmış. yok köylüler kovalamış yok yunan denize dökülmüş.7 düvel maglup olmuş öylemi. istanbulu isgal eden ingilizleri kim kovmus. kim bir tek kursun atmış. bir tek kazım karabekir savasmış doguda oda ermenileri kovalamış hepsi bu. italyanlarla, fransızlarla, ingilizlerle nerde savasılmis. adamlar 5 yıl İstanbul'da jön türklerle beraber yatip kalktilar ama sen sadece yunani ki oda yem olarak denize dökmüssün
- +1 yıl
9 ARALIK 1917 De Kudüs düştü. Ama Şeria'da savaş devam ediyordu 7. ordu komutanlığına Fevzi Çakmak'ın yerine yeniden m. kamal atanmıştı. Emrinde albay ismetin komuta ettiği 3. kolordu (1. ve 11. tümen) Ali fuat cebesoy 20. kolordu (26. ve 53. tümen) bulunuyordu. Allenbyin saldırısı (19 eylül 1918) karşısında tüm komutanlar cepheden kaçmıştı.57 bin esir verdik. Oysa ingiliz ordusu 65 bin kişiden ibaretti. Osmanlı mevcudu 200 bin civarında idi. İngiliz saldırısından önce hintli bir ingiliz asker osmanlıya sığınmış, planı haber vermiş ama tedbir alınmamıştı. suriye, ürdün, filistin ve arabistan böyle kaybedildi. bak savaştan isimlere kadar yazıyorum sana arastır bakalım ne bulucaksın...
- +1 yıl
bak sana son olarak türk olarak bilinen ancak içimizdeki dönmeler diye tabir edilen isimleri yazıyorum. cok bilgilisin aa araştır bakalım. Mustafa İsmet İnönü, Ali Fethi Okyar, Ahmet Cemal Paşa, Latife Uşşakki, Mustafa Fevzi Çakmak (Kavaklı Fevzi), Musa Kâzım Karabekir, Halide Edip Adıvar, Mahmut Esat Bozkurt, MahmutCelâleddin Bayar , İbrahim Refet Bele, Ali Adnan Ertekin Menderes, Hüseyn Rauf Orbay, Kazım Fikri Özalp, Mustafa Abdülhalk Renda, Mehmet Şükrü Kaya, TevfikRüştü Aras, Mehmet Şükrü Saracoğlu, Ali Fuat Cebesoy, İsmail Fazıl Cebesoy, Nazım Hikmet, Mehmet Ali Aybar, Oktay Rıfat veAli Fuat Cebesoy dedeler), Abdülhak Adnan Adıvar, İbrahim Refik Saydam, Yusuf Hikmet Bayur, Cemal Hüsnü Taray, Mehmed Talât Paşa, Mehmet Nuri Conker, Ruşen Eşref Ünaydın, Falih Rıfkı Atay, Recep Zühtü Soyak, Nizamettn Nazif Tepedelenlioğlu, Hakkı BehiçBayiç, Ömer Lütfi Argeşo, Bekir Sami Kunduh, Yusuf Kemal Tengirşenk, Ahmet Ferit Tek, Hamdullah SuphTanrıöver, Enis Avni Akagündüz, Mahmut NedimSoydan,
- +1 yıl
@fatih6226 Sen şığdan, şeyhden, dervişten medet umuyorsan bir şeriat ülkesine giderek orada yaşayabilirsin. Biz Türkler hiçbir zaman İslam'ın şeriatını ne kabul ettik ne de yaşadık. Arkasına saklanarak Atatürk'e ve cumhuriyetin değerlerine dil uzattığınız II. Abdülhamid meşrudiyeti ilan edince sizin zihniyetiniz "31 Mart 1908'de sarayın kapısına dayanarak "şeriat isteriz" diyerek protesto yaptı. Bu adamlar olan bir şeyi niye geri istesin? Ayrıca biz hilafet devletiyken Cihad-ı ekber ilan ettik ama din kardeşleriniz İngilizler ile ittifak yaparak Osmanlı askerlerini vahşice katletti hele o filistin'de yaşananlar kan dondurucu...
İstanbul ve çevresinde Rum, Ermeni, Yahudi ve bilcümle gayri-i Türk etnik unsur vardı ve Osmanlı'yı Osmanlı yapan bu insanlardı. Biz Türkler ya devşirmeye yardı mediyorduk ya da çiçtçilik ve hayvancılıkla uğraşıyorduk. - 3 ay
Birkaç içi boş 'kul' a bakıp hakikate gözünü kapayan, hakikatten uzak gafletle yaşayıp ölen insanlara arka tutmak sizin tercihinizdir
-Gözünü kapayan yanlız kendine gece yapar-
Gözünüzü açmak ta yine sizin tercihiniz olacaktır..
Bir tarih bilginiz olsun, azıcık beyninizi çalıştırıp araştırın. Kızın elinde ki bira değil, o dönem eczanelerde satılan ' Şark Malt Hülasası' zayıf bünyeli çocuklar için üretilmiş bir içecek. O zaman günümüz balık yağı, omegası, oydu buydu şuydu hepsi bira mı? O dönem şişenin şekli oydu, günümüz de vitamin şişelerinin şekli çok değişmiş değil.
41 Yorumla
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendisi bazı gecelee rüyamda giree ve bana da zorla rakı içirir. Ben senin kızın değilim, rahat bırak desem de adam vazgeçmiyor dayıyor rakıyı, birayı...
Arkadaşlar afedersiniz ama bunu soracak kadar ne yaşadınız? Fotoğrafı bende hazırlarım hani kaynak nerede? Şimdi gelir ak-it ciler ama oradan bahsetmiyorum anladınız siz beni.26 Yorumla- +1 yıl
Kıbrısı 78.000 altına satan hain abdülhamide hain demek sevaptır, sövmek suç değildir, birisi sana cevabını yukarıda verdi, sana buradan ekmek çıkmaz imam hatip artığı
- +1 yıl
Musul kerkük? ne saçmalıyorsun kerkükü barzaniye işgal ettiren hain mi söylüyor bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bir şey araştırmadan aptal aptal yorumlar ve sorular yaratıyorsunuz.
Evet bira içirdi. Şark Malt Hülasası nedir bir öğrenin iyice anlamaya çalışın. Sonra da Bira nedir nasıl yapılır onuda araştırın. Sonrada gelin burada saçma sapan yazılarınızı okuyup kendinize tokat atın.10 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. İçirmiştir kendide söylüyor zaten hatamıdır hatadır neticede atatürk yinede atatürktür savunmak adına aslında içindeki zemzemdi ye varacak kadar saçmalamak ne var bunda babamda bana 4 yaşında bira 7 yaşında rakı içirdi diyerek savunduğunu zannetmek ne kadar sapıttığımızı göstermekte
10 Yorumla- Diğer konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAdam devletimizi kurtarmamıza yardım etmiş hala yok bira içirdi yok kendisi içerdi size ne? Her insan dört dörtlük mü? Dünya'nın tanıdığı insan sizin gibi gereksizleri kurtarmış başkada bişey demiyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Komiksin gerçekten ben RTE den bahsetmedim şu anda senin bilgin olmayınca galiba ona geçtin. Biz Türk milletiyiz kendi kendimizi kurtarırız sen başkalarının laflarıyla gelirsin ben okuyarak.
Ha bide yukarıda paylaştığın ATAMIZ ın ileri görüşlülüğü olmasaydı sen burada olmazdın! Senin gibi minnetsizleri hiç sevmiyorum! - +1 yıl
Evet olmazdın işte o kadar bilgin var git biraz 1900 lü yılları oku öğren sonra gel.
Yardım etti dedim kimse tek başına kurtaramaz işte bu kadar kapasiten yobaz - +1 yıl
Neden onun kurduğu ülkede yaşıyorsun? Ya anlamıyom senin burada gezmen bile onun sayesinde nankörsün
- +1 yıl
Şu yazdığın alfabe bile onun sayesinde...
Neyse ben Cumhurbaşkanımız hakkında bişey demedim farkındaysan ben senin gibi körü körüne bağlanmadım. Anlayabiliyor musun? - +1 yıl
Çok cahilsin keşke ölsen!
Varsayalım ki, içirdi?
Ne yapacağız, ölen giden bir şahsın arkasından "sövecek" kadar alçaldık mı gençler47 Yorumla- +1 yıl
Yaradan o kadar büyük ki kendisine küfredeni de yaşatıyor. Bizse hazmedemiyoruz. Çok ilginç bir kaos.
- +1 yıl
Osmanlı 600 yıl hüküm sürdü. Biz daha 100 yılımızı doldurmadık. Hiç bir devlet adamımız İsmet İnönü kadar yönetimde kalamadı. Ama bir devri kapatıp açan 22 milyon km2 lik alana ulaşan padişahlarımız var. İslamiyet uğruna cihat ülküsüyle savaştılar.. Fakat kimse kimseye sövemez. Yalnış yapmadılar mı? Evet yaptılar. Harem de ne imiş? Neden Zinaya yönlendirdiler insaları? Ya da Mustafa Kemal Atatürk neden sigara ve içkiyle ön plana çıktı?
Bunlar hatalarıydı ve biz biliyoruz. Ve bunlar onların değerini düşürmez. - +1 yıl
@KeaunaReeves İslam ile Osmanlıyı yan yana anan kişi ne İslamı ne Osmanlıyı tanımıştır.
ya şunu anlamıyorum ben nasıl bir zihniyetiz kaç sene geçmiş aradan ve şimdi böyle salak salak şeyleri ortaya sacmaya çalışıyorsunuz atamizin manevi kızı öldü zaten nerden bileceksiniz içip icmedigini bu kadarda cahil olmayın düşman olmayin.
04 Yorumla
+1 yılBira gene iyi gercek olmasa bile. Bazilari gibi tecavuz etmiyor ;)
45 Yorumla- +1 yıl
Magarada yasiyorsun belliki he canim aynen ikile
- +1 yıl
Ben ateistim zaten. Ironiyi anlamayacak kadar salaksan ki belli salak oldugun. O senin sorunun ikile simdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılManevi çocuklarıyla sapık ilişkileri olduğu söylentisi olsa da bunu bilemeyiz, bizi ilgilendirmemeli, ülkemizle ilişiği olan şeyler değildir.
Atatürk e niye kızılır? Güzel şeyler yapacaktıysa içmeseydi biraz daha yaşasaydı vs falan fıstık. Olmuş bitmiş şeyleri kurcalarsan amacın kin nefret söylemi olmuş olur.
Luzumu yok00 Yorumlane saçma sapan işlerle uğraşıyor bu millet arkadaş yahu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiylim ki içirdi napalım.. yattıgı yerden kaldırıp ya atam sen ülkeyi kurtardın filan da bunu nıye yaptın mı dıyelım.. oda ınsan evladı hatasız degıldır napalım yaptıysada oda onun hatasıdır.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu tayyip bıle yapsa aynı seyi söylerdim. Adam benım ulkem halkın için ne yapıyo ben ona bakrm. Bana zararı dokunmuyosa naptıgı benı ılgılendirmez. Bu tabıkı yalnıs bı davranıs ama kımse robot degıl insanız kusurluyuz hata yapablrx
Cevap sahibi+1 yılEdiyolar napalım agızlarına bant yapıştıramıyız kı. Herkesin bir fikri var sonucta. Ben tayyipçi biri degılım ama adam halkına hızmet ediyomu ediyo. Smdi ayranmıy oymus benı baglamaz ona bakarsan bahcelide ıkı lafı bı araya getiremiyo puskevit puskevit geziyo napalım oda siyasetçi olmus
+1 yılKaynağı komik tarihçi bozuntusu araştırmacı yalancı mustafa armağan olunca yanılır insan.
Mustafa yine sallamış huyudur hep yalan söyler00 Yorumla
+1 yılBira değil Malt Bira, alkolsüz arpa suyu, bugün hala üretilmektedir ve satılmaktadır, içinde alkolü olmayan besleyici bir içecektir.
20 Yorumla
+1 yılBiraz araştırırsanız onun B vitamini deposu malt hülasası olduğunu bilirsiniz bunu söyleyen şahsiyet sadece 1 reklam afişini saptirmis o kadar.
15 Yorumla- +1 yıl
ne alaka kanıtlar var her okuduğun siteye güvenme biz diğerleri gibi kimsenin bir tarafının kılı değiliz doğru bildiğim yerde konuşurum bu savunma değil
- +1 yıl
çok zekisin sen biliyorsun 😂
- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyide içirdiği bira alkollü mü alkolsüz mü ona bir bak bence ilk bira fabrikasıda yanlış hatırlamıyorsam Osmanlı zamanında kuruldu
16 Yorumla- +1 yıl
Alkolsüz bira diye birşey yok. Ona bira denmiyor. Ona malt ya da şıra deniyor.
- +1 yıl
Emin misin iyice bir araştır derim sana ilk bira fabrikası ne zaman kurulmuş
- +1 yıl
@KeaunaReeves sonuçta alkolsüz ise abicim bu kadar büyütmenin ya da aşalar gibi lanse etmenin bir anlamı Yok derim ben
- +1 yıl
Alkolsüz bira diye satılan bira alkollüdür. Malt içeceği ya da Şırada alkol yoktur ya da eser miktarda oluşabilir. Bira tanımında alkol mutlaka vardır. Demek istedim.
Ne var bunda? Küçükken babam bana da içirmişti. Ne oldu şimdi? Ayyaş mı oldum?
10 YorumlaSenin amacın belli cevap verip tartışmaya gerek yok milletin aklına kurt düşünebilirsin de ben yemem
10 Yorumla
+1 yılvalla benim babam 7 yaşlarındayken rakı içirirdi çay bardağı yani olabilir
10 Yorumlaolum ne s.. alaksınız ya sadece gülüyorum size :D
05 Yorumlaicirsin ne olcak bira zehirlemez ki
10 Yorumla
+1 yılŞu yüce insana çamur atmasalar keşke. Yazık.
10 YorumlaSağlığa zararlı diye şeapmamıştır 😂
00 Yorumla
+1 yılHe tabi sonrada bir paket sigarayi bitirdiler.
20 Yorumla
+1 yılŞikayet edin şu teröristi
20 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yasinda nadil hatirliyomus 🤔
00 Yorumla Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. 5 yasını nasıl hatırlıyormus
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılLink at
01 Yorumla Kiz yasiyo mu ya
00 YorumlaDiğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Saçmalık
10 Yorumla- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılşimdinin kolası
00 Yorumla
+1 yılbilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok be
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem