ama bir cift im var yumurta makinasi babasi yumurtayi yiyor diye ayiriyorum annesiyle yavru kaliyor kafeste diside erkekte ayri diye kuduruyorlar diaari saldim bir kere direk ciftlestiler gene yumurtladi
Eger yeni basliyorsan hemen dukkan tutma. Evde beslemeye yerin varsa evden ufak ufak basla. Cok riskli yanlari olabiliyor :) Ama peofesyonelsen sknti yok zaten
O halde kuslar hakkinda cok iyi bilgi edineme kadar dukkan tutmamani tavsiye ederim. Cunku vermen gereken ilaclar, ek besinler, vitaminler, mineraller flan olacak. Yerli 2 3 takim alip onlarla baslayabilirsin :)
Biz 1 sene kadar odada besleyip kendimiz salonda yattik :D Boyle de fedakariz. Simdi yeni eve tasindik. Herkes kendi odasinda :D bir uretimhanenin yolunu tut. Onlar nasil yetistiriyorlar gor. Bilgi de edinebilirsin onlardan
Yok ya oyle konusturmak icin ugrasamiyrz. Ben de bugun ayriliyorum evden. kardesim ilgilenecek. Kusun boyutuna gore degisir fiyati. Tekine 50 lira da verebiliriz. 500 lira da :) yerli boysa 50 lira civari iste
En İyi Cevaplar