Kilo almak için bir program istiyorum
onlar size aletleri gosteriyor mu napiyorlar
Nasıl oluyor arkadaslar
onlar size aletleri gosteriyor mu napiyorlar
Nasıl oluyor arkadaslar
Kayıt yaptırıyorsun kart ile giriş oluyorsa kart parasını extra bir seferlik alıyorlar sonra soyunma odanı gösteriyorlar orada ki görevli hoca sana ilk yürüyüş bandını gösteriyor 30 dakika koşturur ilk başlar da sonra klasik ilk gelenler için hareketleri gösterir hepsini korkma istediğini sor aklına takılanları ayrıca ilk 1 haftadan sonra açılırsın kendini çok iyi hissedersin
yeni geldim bende spor salonundan sen hic merak etme hocalar eşliğinde sana yardimci olacaklar sen sadece utanmadan sikilmadan isteğini vucudundaki degisimini istedigin yerlerini soyle sana ozel program yaparlar hiç merak etme heyecana kapilma 😉
Pufsss kapıldım bile. Cok inceyim insanlardan utaniyorum resmen. Bunun burda ne isi var diyeceklermis gibi geliyor. Personal trainer tutmaya gerek var mi sence
ooooo kesinlikle gerek yok. zaten orada gorursun herkez sisman ve senin gibi olmaya calisacaklar. sen sansli olanlardansin hem spor hem kilo kem kas hemde seksi olursun 😉😉😉😉 üçu bir arada gibi. ozel hocada tutmana hic gerek yok
Amacim bu gercekten. Ordan farkli bir ben olarak cikmak istiyorum. Kisiye ozel program mi yapiyorlar. Beslenme de dahil mi. Cok pis gaza getirdin benii ozguvenimi toplayip baslamak istiyorummm
aynen ozellikle kendine bir partner bulursan salonda beraber birbirinize gaza getirip daha istekli yaparsiniz. sana özel olacak hersey yemek yemen oradaki hareketler tamamen sana ozel. ama dedigim gibi nereni istiyorsan soyle onlar ona gore istedigin bölgeye agirlik verecekler simdi resmini cek vucut olarak 3 ay sonra bidaha cek ve karsilastir inan cok farkini goreceksin. tek dedigim ne istedigini hocana soyle 😉😉😉😉
Partner edinir miyim bilmiyorum. Insan iliskilerim pek kuvvetli degil pek ama olursa muhtesem olur tabi. Cok heycanlandim. Tek basima gitmeye cok cekiniyorum ama ins bu hevesten vazgecmem
inan senin gibi salonda çok senin yanina gelecek arkadasin yoksa salonda bayanlara karsi biraz konuskan ol illaki sana yardim ve gaz konusunda iyi geleceklerdir. inan bana orada herkez senin gibi zatenn 😉😉😉
Of bende kendi salonumu bırakıp başka şehire gidicem diğer salonlar nasıl bilmiyorum özel hoca tutmak gerekiyor herhalde macfite gidicem şu an kafam çok karışık sıkıntı Yok canım git gir ne Çomar insanlar var bunları sen düşünme
Ya cekiniyorum cok
Cevap
17Cevap
Her salon aynı değil ki işler aynı yürüsün. Eğitmenin görevi size zaten napıcsğınızı söylemek kafana takma git direkt
senin vucut tipine gore beslenme programi veriyorlar birde yapacagin spor hereketlerinin listesini kademe kat etikce listeler degisiyor
Seni makinaya sokuyorlar, makinanın diğer tarafından çıktığında taş gibi oluyorsun
😂
Sadece parasını alır onlar doktor ya da kendin araştırman lazım yardım al demeyeceğim çünkü her insanın bünyesi bir değil ve her söylenen doğru değil
Bence hiç bulaşma derim. besyocuyum salonda 4 sene çalıştım ben. salon işi ya sürekli gidip zaman ayıracaksın ya da paran ve zamanın boşa gider. iki seçenek var sen düşün 😉
Ayrilik acisini bilir misin. Evde odamda atlatmak istemiyorum bunu. Oraya gidicek motivasyonum var
dinleyebilirim seni bende yeni ayrıldım daha dogrusu o beni bırakıp gitti bu sitede takılmaya basladım unutmak için.
Uzerine konusmak istemiyorum saol
üzerine değil tanışırız falan die dedim neyse iyi günler
bir ikisini gösterirler diğerlerini ya birilerinden görüp yaparsın ya da kendi çabalarınla eğer çok özel bir yer değilse bu şekilde oluyor
normal gidiyon spor unu yapıyon gösterirler sana nasıl calısacagını
Var bir hocanin yanina o istediğini verecektir sana
Özelden yaz goruselim anlatrm sana herseyi ayrintisi ile
Basit ya akışına bırak hocana sor herşeyi
Aletlerini snaa gösterirler merak etme sen
Onlar program yazıcaklar ilgilenirler merak etme
gösterrler orda sna herşeyi heyecan yok.
öyle böyle yürümüyo 😂
Hoca eşliğinde çalışıyorsun.
aletleri gösterseler sıkıntı kanka
Erkeklere dikkat et gerisi muhim degil
Sporla yürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar