Lütfen heskes kontrol etsin kimde var kimde yok :) varsa neden var , yoksa neden yok?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dehalarda ortak özellikmiş ben araştırmıştım önceden sizde deha olabilirsiniz herkes parmaklarına baksın :D
Var, vitamin eksikliğinden diye duymuştum ama tam bilmiyorum gerçi merakta etmemiştim
merak etmen gerek :)
Nedenmiş peki:) belliki sen merak etmişsin
biz toplum olarak accık tembel milletiz ya hani , azcık araştırsak ya hani , hem paylaşsak ya hani , hem ben dikkat çektim şimdi sıra sizde ya hani :)
Söylesene hadi ya off :)
inanmıyorum hala mı :( hazıra konmak yok zuhahah ::)
Eğer o var ise sağlıklıyız demekmiş:)) teşekkürler koca yürekli Süpermen
birşey değil efendim ne demek ne demek :) Sizleri bir nebze olsun araştırmaya sevkedebildiysek ne mutlu bana , gerçi direttin baya ama olsun :S
Gecenin o saatinde zorlamasaydın 😔 Normalde zaten bakıyorum hemen yaa 😂
Var lakin neden bilmiyorum
bilsen iyi olur :)
anladım o zaman iş değişir :) varsa bu sizin içinizde bir deha saklı olduğuna işaret ediyormuş , yani zeki akıllı olduğunuza işaret , yani iyisin :)
ha unutmadan bir de ruhen veya fiziken de sağlıklı olduğunuz anlamına geliyormuş :) rica ederim
hadi ordan :) burdan gayet aklı başında görünüyosun ki :D hem bilim adamları yalan söyleyecek değil ya , gerçi her zaman bir istisna çıkarmış ama bilemedim ki :S
ne diyelim o vakit , Allah şifa versin :)
Amin. Ecmain.
Cevap
1Cevap
Hayır düşünmedim :D ama şimdi merak ettim neden beyaz yarım daire varkii sen biliyorsan syle bakim bizide bilgilendir olmami?
benim görevim merak uyandırmak , hadi bakem tembellik yok araştırın araştıralım paylaşalım bilgimizi bakalım nedenmiş :)
hahhah :D sen araştırmadan bize soruyosun yani , ayy yok soran byle yapıyorsa , yorumcu olarak bnmde hevesim kırıldı araştırmıcam artıkın :D
hayır beeee , ben araştırdım ama sizin de araştırıp üstünüden bu ölü toprağı atmanıza vesile olmak isterim :)
ölü toprağımı :D ahha :) nese yaa :)) bakarım bir ara şu an hc uğraşamıcam , ne diyelim teşekkür ederiz bay vesileci :D
ne demek efendim ne demek yine bekleriz :)
hahah :) kısmet efenim
sihri bozuldu mealesef :S zaten dayanamadım milletin mgbytı bitiyomuş onu hesaba katmadık vicdanım elvermedi gene bak adil olmak adına sırf yazıyorum :) varsa sağlıklı olduğun zeki ve akıllı olduğun anlamına geliyormuş yoksa bu daire ya da azalmakta kaybolmaktaysa ruhsal ya da fziksel bir hastalığın habercisi imiş !
hımmm teşekkürler :) malesef dememek lazım , bilgi bilgidir :) dolaylı yoldan değil doğrudan öğrendik ama olsun :)
maksadım hasıl olamadı o sebepten şeyettim :) amma olsun bilgi bilgidir beleş de olsa :D
hahah :D beleş olmuyor ki :) sana şimdi beleş gelir ama hayrına mb gitmesin diye paylaştığından sevapcık yazmıştır melekler sana :)
yok ben farkındayım + bonus sevaplarında sizin için didiydim yaw beleş diye :S neyse ya şaka şaka helali hoş olsun !
hahahha :D allh razı olsun ya :D
eyvallah hacı Allah hepimizden razı olur inşallah :)
hacı ne bee :))
tamam abla ya pardon :S
anlaşıldıı :))) gcıklığınız üstünüzde
yine mi gol değil :D , peki hanımefendi peki özür (oldu mu he oldu mu şimdi )
he oldu şimdi :))
düşündüm de araştırmadım nedenmis
var mı yok mu?
az var o degilde onceden coktu sanki. kaybolmuş😄
hımmm o zaman kendine dikkat et derim çünkü ruhsal ya da fiziksel bir hastalığın haberrcisi olabilirmiş !
himm
tırnak oradan büyüdüğü için var..
neden diğerlerinde yok? :)
peki neden sadece baş parmaktakinde görünüyor belli onu soruyorum?
hahaha :)) kardeş araştırdın mı yoksa kendi mantığınla mı cevap veriyorsun şuan?
lan manyak mısın tırnağında yoksa hastalık habercisi imiş :) Allah tan kork ve araştır hemen tövbe tövbe
Varr
niye var ama? :S
İnamıyorum lüx bir araban olsa heryerine bakarsın sorarsın da şu muhteşem bedenini hiç sorgulamaz mısın ki sennn inanmıyorummm :(
pes diyorum başka birşey diyemiyorum :S
var ne oldu
eee neden var peki?
bu hiç iyi değil !
bir rahatszılığın hastalığın habercisi olduğu söyleniyor eğer gitgide küçülmekte ise kayboluyorsa yani
korkmanı gerektirecek bir durumda olduğundan emin misin? :) beni de korkuttun şimdi yahu
neyse ya gece vakti canımızı sıkmayalım ama sen yine de kendine dikkat et bazen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar