Bide takıp çıkarırken çok zorlanıyorum bunun bir formülü yok mu? Ne zaman alışırım?
Bide baş ağrısı yapar mı lens? 😂
Bide baş ağrısı yapar mı lens? 😂
Ters düzü yok yahu :D Parmağında böyle durunca tak. https://img.webmd.com/dtmcms/live/webmd/consumer_assets/site_images/articles/health_tools/contact_lens_tips_slideshow/getty_rf_photo_of_contact_lens_on_fingertip.jpg
Takarken çok elleme lensi, iz yapar, bulanık gösterir.
Takmakta çok zolanıyorum ister istemez iz oluyor ellenmedik yeri kalmıyor😂
Nasıl korkmayım göz bu hemen kırpılıyor 😂
Yarım saat uğraşıyorum ben 😂
Ben vazgeçmem alışmam lazım mezuniyete kadar 😂 çok teşekkürler umarım alışırım😂
Lensin tersi düzü takınca anlaşılır. Eğer ters taktıysan gözüne batar ve ağlarsın. Ciddi ciddi ağlarsın yani. Çıkarıp ters çevirip tekrar tak.
Baş ağrısı ilk başlarda yapar sadece.
Bir iki aya alışırsın anca takıp çıkarmaya maalesef
O zaman düz takıyorum demekki:) 3-4 saat falan taktım başım ağrıdı ama lensten mi başka nedeni var mı bilemiyorum:) 1-2 ay çok :(
Nasıl yani?
3 satır uzun mu neden göremedin anlayamadım :)
3-4saatte başı ağrıdı ama lenstenmi bşka nedeni mi var bilemiyrm:) 1-2 ay çok yazdım😂
Şu an kendimi enkazda kalmış gibi hissettim 😂😂😂
Parmağına koyunca tersse yamuk durur. Düz ise çukur olur. Ve üzerinde yaIlar var eğerki görebilirsen. Çom takmak başağrısı yapar. Buda muhtemelen lensin numarasının gözğne uymaması veya çok kurcalamandandır.
3-4 saat taktım sadece? Göz muayenesi oldum yeni doktor yazdı numarasının uymaması mümkün değil... Çok kurcalamak derken? :)
Yani gözünü kaşımış olabilirsin ya da toz gelmiştir. Bu arada yukarda yanlış yazmışım çom takmak ağrı yapar ve üzerinde yazılar olur demek istemiştim. Çok ekrana bakarsanda ağrıtır. Birde sağı sola solu sağa takmış olabilirsin. Lensin hava geçirkenliğide az olabilir. Veya başın başka bir nedenden ağrıyor olabilir.
Lensin üzerinde yazı yok baktım göremedim:) tv izledim telefon falan belki ondan ağrımış olabilir:) karıştırmadığımdan eminim:) hava geçirgenliğini nasıl bilebilirimki?
Hava yazıyor gerisi açılmıyor okuyamadım. Tekarar yazbir zahmet. Lensin üzerindede yazı vardır sen görmemişsindir.
Neden okunmuyr anlamadım biride aynı şeyi dedi yorumum için... Hava geçirgenliği nasıl bilebilirimki yazmıştım
Ben telefondan yazıyorum belki ondan diycem ama başkalarınınkiniokuyabiliyorum sende varbiley heralde. Hava geçirkenlipini sen bilmessin ama üzerinde yazar kutunun veya bir araştırma yap
Benden kaynaklı sanırım:) tamam bakacağım teşekkür ederim:)
Rica ederim. Durum hakkında bilgi verirsin artık.
Unutmazsam veririm:)
Unutma biraz sorumluluk al.
Denerim😂
8 senedir lens kullanyorum lensin tersi düzü olmaz cok durursa gözde baş agrisi yapabilir
İnternette tersi düzü diyorlar 😂
Renksiz:)
Neden kafan karıştı anlamadım:)
Burdan konuşalım? Bende yanlış biliyor olabilirm internette videolarda öyle anlatılıyor
Allah korusun😂
Fazlasıyla soğuk😂
Cevap
1Cevap
uzerinde 123 yazisi var.. icten bakinca ters okuman lazim.. disardan bakarken duz okursan o yaziyi lensin duz seklidir takabilirsin.. zaten ters lens batar kullanamzsin.
Yazı yazmıyor üstünde baktım göremedim
zaten kolay gozukmuyo
ışıga dogru tut anca gorursun
Işığada tuttum yok göremedim
seffaf oldugu icin gormek zor... iyice incele
Tamam incelerim teşekkür ederim:) 120 liralık lens kalitesizmidir?
hayr.. gayet iyi.. kac aylik
6 çift var içinde 1buçuk ay kullanabilirmişim bir tanesini:)
anladim.. benimkinden heralde..
Sen ne zamandır kullanıyorsun? :)
3 ay olucak
Bir şikayetin var mı peki? Benim daha 2. günüm😂
yooo cok memnunum.. hatta once almadigim icin pismanim
Hadi yaa.. Kullananlar çok memnun ama doktorlar tavsiye etmiyor neden anlamıyorum:)
Eğer dereceliyse ters takmaya kalkarsan çizilir
Allah korusun
bırak sen lens felan kullanma
Nedenki 😂
ülke sorunu yapmışsın haberin yok :D
Ne alaksı var? Göz bu neticede Allah korusun bir şey olur falan 😂
işte dedim ya canım kullanma seni bu lensi allah korusun göz bu bişi olur felan :D :D :D
Dalga geçmesene 😂 doktorda tavsiye etmiyorum dedi zaten 😂
ben o doktorum
Ya niye uğraşıyorsun benimle:)
özel den yaz ben 18 sene lens kullandım acaba sağı solu da var mı bir bakalım senle :D :D :D :D :D hahaha
ye ne bileyim makarayı buldum mu kaçırmam :D :D
Sağını solunu ayırt edebiliyorum bir kere 😂 iyide bu bir dram lütfen biraz saygı 😂😂😂 buda benim imtihanım naparsın😂😂😂
napar mıyım? :/ kıyamam sana al benim gözlerimi kullan iyi görüyor 25 yıllık görme hayatında hep havuç tüketti ergenlik çağında sapıkça seyler izleri arada bir taş hatunları kesti ama genelde hep güzel gördü güzellikleri izleri :( renkli istersen sanayide boyatırız sen yeter ki bu dramdan kurtul :( :(
sanayide mikrop kapar 😂
o zaman kahverengi hacı idare edeceksin bu renkle orjinal kullanacaksın :D
Benimkide kahve zatende değişemem ben😂
o halde al gözeriiiiiii :/
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
😂😂😂
:D bişi değil :D
Teşekkür ederim 😂
rica ederim (:
:) :)
bu böyle gidecek sanırsam?
Bilmem 😂
profilime gir gizlilikten çık :)
Öyle şeyler yapmıyorum ben😂
gizlilik içerisinde bogullllllll :D kör ol :D lens bile paklamasın seniii :D
Ben gizliliği severim 😂
nefretttttt :D sfdkljalf