Rus kızlarının memeleri büyük oluyor;peki Türk kızlarının memeleri neden küçük oluyor?
Rus kızlarının memeleri büyük oluyor...
Türk kızlarının memeleri küçük oluyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah armi ah ne yapıcaz biz senle ve şu Rusların ile bilemedim. Gelelim meme konusuna herkesin meme büyüklüğü farklıdır. Sağlıksız olup koca memeli olacağıma küçük olsunlar sağlıklı olayım. Her vücudun bu memeyi taşıma kapasitesi vardır. Aşırı büyük olanlar mesela ameliyat ile bunları normal orana getiriyorlar. İlerde büyüklükten dolayı sırt ağrısı ve kamburluğa neden olduğu için. Memelerde vücut ile doğru orantılı olmalıdır. Büyük ya da küçüklüğü sizlerin hoşuna gidiyor diye değil. Bilmem anlatabildim mi ;P
EİG için teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
İtalyan erkeklerinin zekası gelişmiş oluyor peki ya Türk erkeklerinin neden zekası geride kalıyor ve o minnacık zekalılarını böyle şeylere kullanıyorlar?
Aynen öyle şöyle şeylere kullandıkları zekayı bilime sanata kullansalardı Türkiye daha ileri seviye bir ülke olurdu
Gençken büyük olmaları hem sahip olanın hoşuna gidiyor ben farklı kadınım diye hemde ahmak erkeğin.. Ancak zaman geçip de meme kasları bozulup sarkmaya başlayınca en çok kadın kendisi bizar oluyor.. Yazın başlıyor pişikler ve keskin ekşi bir koku ile her gün etkili bakım istiyor.. Tabi o koku ve pişikler bu sefer o büyük meme seven erkeğe de ekstra bir katlanma gücü isteme durumu yaratıyor.75 beden bir meme hem kadın adına bir avantaj hemde erkek adına her zaman çekici olma durumu..
çünki Türk kızlari hergün bol sivi alamiyor zavallilar. mecburen işi sütyen veya silikonda buluyorlar😀😀😀😀😀
Cevap
3Cevap
Yılların emeğini veriyorsun. Böyle kız düşüyor mu keko?
Büyük güzel değil bence kıyafette kötü duruyor ozellikle
senin gibi bir yerlerine düşkün erkeklerin kendine yamanmasını sağlamak için neden olabilri ki
Googleden baska rus kizi gormemistir eminim
eski türk kızı derken
Büyükte var küçükte var
Ameliyat ile tabi büyür
Gdo'lu besinlerden kaynaklanıyor.
Genetik
Sen sorasin diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar