Rus Kızları Hem Uzun Boylu Hem Doğal Sarışın Hemde Güzeller Peki Türk Kızları Neden Hep 1,60 1,70 Aralığında Kısa Boylular
Not:Tartışma amaçlı değildir
Not:Tartışma amaçlı değildir
Çünkü Rusya soğuk bir bölge. Sıcak ulkelerde kızlar daha erken regl olmaya başlıyolar. Fakat Rusya Norveç İsveç gibi yerlerde ilk kanama 16 yaşlarına kadar gelmiyor ve bu da 16 yaşına kadar hızlı bir şekilde büyüyüp gelişmek demek. Mesela Kars kızlarıyla Antalya kızılarını karşılaştırdığın zaman Karsın ortalamasının daha yüksek olduğunu görebilirsin.
Zencilerin penisleri kocamanken Turklerinki niye kisaysa :)))) ayni sebeple boy farkini bulabilirsin :)))
Dogru sadece zencilerin degil ama istatiksel calismalara gore turk erkeklerinin ortalamasi 13-14-15 ben demiyorum:) arkadasin sorusuna verilecek en iyi cevap bu..
Buyuk mu seviyosun kezo?
Kezo degilim bu 1 buyuk seviyorum demedim senin mantikla bakinca bu benzetme de dogru oluyor buna ne diceksin manasinda yazdim bu da 2..
Daha neyi savundugunu bilmiyosun ilk önce konuyla alakali mantikli konuşmayi öğren
Senin sorun sacma asil:)) mantik ayni ben neden diye sormuyorum senin sorunu ti ye aliyorum :))))
Sacma oldugu icin:))
Aynen gardaş bende anlamadım genetik bir durum herhalde bizim kızların geneli kısa boylu bende boyuma göre kız arıyorum ama bulamıyorum en fazla 1,70 boyunda kız denk geliyor oda bana göre kısa rusyayamı gitsek ne yapsak :)
Bisey olmaz ya ukraynada karisik zaten :) Genetiklerimizin degismesi her an olabilir :)
zuhahahdhashdhahsfasld :D:D
Cevap
6Cevap
Ulan sorsak kac rusla birlikte oldun diye cevap veremezsin
Agziniza yapismis rus rus diye
bir halt yaptiginizdan degilya...
ahh tartismak icin dememistiiimm :)
Ya bu sorular nedir ya çirkinsiniz kısa boylusunuz ama bak gerçekten tertışmak için yazmıyorum şskfşe napalım yani peki bunu yazma amacını öğrenebilir miyim?
Rus kizlarida ellerini acmis sizi bekliyodu. Bizi begenmeyen de biseye benzese bari.
Aids bedava bir hastalık ama Türk erkekleri parayla almayı seviyor.
Sadece turkiyede fugus yapanlarda var aids rusyada yasanyanlarda yok
laf olsun torba dolsun neyse tamam
Hepsini de muayene ettin zaten
İşine gelmeyince boş oldu neyse tamam.
türkiyede ki bütün orospular rus mu? ne kadar aptalca bir yorum yapmışsın türkiyede ki türk orospular çok mu temizler yani? peki her rus orospumudur? sen önce önyargılarından arın ondan sonra gel konuş
Ne kadar aptalca bir denklem kurmuşsun sorun kadar aptalca.
tamam diyip muhabbeti kapatıyorum herşeyi kendi işine gelecek şekilde yorumlayan çocuklarla muhattap olmam bile gereksiz iyi günler sana
Allah öyle yaratmış :D Genelleme yapma 1.60-1.70 diye ben 1.75 im :D
genlerimiz annem genlerimiz... napalım bizede bukadar verilmiş. hem ruslar uzun ince olur türkler kısa kalın:))) iki türünde alıcısı var:)))
Kısa olmaları önemli değil, havaları zaten 1.90 var o karşılıyor
aynen birader boylarından büyük egoları var.
Bilmem demek ki onlarda İspanyol erkekleriyle Türk erkekleri gibi
Kıskanma bence :)) @ahruslar
Hakarete gerek yok @ahruslar
Laftan anlayan biri olsaydın eğer her görüşün altına cevap yazmazdın o yüzden daha fazla uzatmaya gerek yok @ahruslar
Uzun selvi boylu italyan erkekleri varken türk erkekleri neden bodur
Not: Tartismak icin yazmadim
Onları da kürte benzetirler şimdi
@ahruslar atv de bir program vardi. Ordaki italyan erkeklerine bir bak derim ;)
@m_fatmanur dedi bile ya :Ddd
Gitti ama :))
Hesabi kapanmis ne ettiyse artik ;) :D @m_fatmanur
Yoğun şikayetimdendir :D
@m_fatmanur bende dedim sikayet ediyim. Ama ben edene gitmis :Ddd
Ohh olmuş ona :Dd
erkeklerde çok uzun degil simdi biz baska erkeklerle kıyaslamıyoruz sızın gibi ne göte bakıyoruz ne boya
hee her boka bahaneniz var
siz erkeksiniz ya begenmesenizde g*t olsa yeter size
Sizin havanızı söndürmemek için.
Ruscu armi burdasan 3 kere tikla :-)
Lafa geldimmi de minyon severiz dersinzi
Hepsi spor yapıyor o yüzden.
Sonuçta mitoz bölünme yapmıyoruz
Bu sorular sıktı artık
genlerden olsa gerek.
türkün türkden başka aşkı yokturrr
ben 176 yım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?