Ey insan bugünü yarında aynen olacağını sanarak fazla açılma her konuda yoksa ertesi gün ''Keşke ya da acaba.''ile avutmaya çalışma.. Bu gün internetin başında uykusuz kalıp dersini ihmal eden yarın kariyer lazım olduğunda ''Keşke''diyecektir.. Ama bazen o keşkeyi de diyememe durumu olabilir..''Arkadaş bu araba ile yola çıkma kaz yaparsın yazık olur.''denmesine karşın yola çıkıp kaza yaparak hayata veda etmek veya ömür boyu sakat kalmak, yahut da birinin hayatının yok olmasına sebep olmakla çekeceğin vicdan azabıyla.. Ey insan atacağın adımı iyi hesapla...
Keyif almaya bakacaksın. İyiki bu soruyu sormuşsun. Ve ben iyiki cevapladım. Belki vakit kaybettim ama kaybettiğim vakti iyi geçirdim. Soruyu cevapladım artık burda durmanın anlamı kalmadı ve gidiyorum. İyiki gelmişim ve sen iyiki bu yorumu okuyup ne anlatmak istediğimı anladın
İlla ki hepimizin pişmanlıkları olmuştur. Hatalar kıyıya vurmuştur zaman zaman. Ama aslolan o hatalardan ders alıp tekrarlamamak pişmanlıklarını maziye gömüp keşkelerini soldurmak iyikilerle merhaba demek her yeni güne..
gelecek için bir soru mu? yoksa an icin mi? yaşamak ve yapmak istediğim herşeyi yaşıyorum bu beni keşke demekten alikoyuyor bazen sonu iyi ki olmasada.
En İyi Cevaplar