Eski sevgilim beni rahat bırakmıyor "nişanlına anlatacağım" diyor... yardımm:(

2 sene oldu ondan ayrılalı hala peşimde. Bana defalarrca yalan söylediği için bitirdim. Çocuk gibi aynı. Ve gurursuz onu istemediğimi söylediğim halde devam ediyor, hatta küfürler ediyor sonra özür diliyor. Telefon numaramı değiştirdim facede engelledim yok. Çocuk bıkmıyor hasta resmen. En kötüsü 1 ay önce nişanlandım birbirimizi çok seviyoruz eski sevgilimin bunu bilmesine rağmen hala devam ediyor. Onunla birlikteyken ilişkiye girmemiş olsakta çok yakınlaştık. Ve bunu bana sürekli hatırlatıyor. Ondan ayrıldığım gün bile "Benle evlenmek zorundasın" diyordu. Şimdide "nişanlına anlatacağım evlenmiçek seninle" diyor sürekli ya. Bir şekilde numaramı buluyor ya da karşıma çıkıyor okulda. Mala bağladı. Nişanlıma anlatmadım eğer duyarsa gider kafasını kırar daha beterinide yapar çünkü çok kıskanç.

Ne yapmalıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
+ nisanlima anlatmayi dusundum bende. Kizmaz cunku kendisi bakir degil ama cok kiskanc. Pesimde oldugunu anlatmasam bile sadece yakinlastigimizi anlatsam gidip onu dovmesi icin yeterli bir sebep olur. Eger 2 seyide anlatirsam öldürür eminim.
Eski sevgilim beni rahat bırakmıyor "nişanlına anlatacağım" diyor... yardımm:(