Dünya aynı dünya. Animeden yola çıkacaksak sorun cidden de insanlar. Ve insanların çoğu tanrıyı oynamaya çalışır. Benim görüşüm bu yönde. O yüzden ben olabildiğince kendi davranışlarımla ilgileniyorum. İnsanlık yapıp karşımdaki için de çabalarım. Ama bir yere kadar.
insanlar sadece kendini düşünüyor hemen hemen herkes aç gözlü birilerini sömürme ondan faydalanma peşinde açları düşünen onlara acıyan yok kışın sokakda donan çocukları insanları düşünen yok neden herkes evinde rahat kalorifer başında sıcacık kahvesini yudumluyo ama çocuklar birazdaha ısınalım diye eklerini birbirine sürtüyorkar işte bunların farkına varıldığı zaman dünya daha güzek bir hal alıcak
Müslüman insanlara dünyanın dört bir yanında zulümler edilmesi, özellikle çocuklara yapılanları gördükçe içim içime sığmıyor. Çocuk ulan o ! şerefsiz, çocuk o...
en buyuk sorun buyuk olan herseyin kucuk olani ezmesiyle basliyor bunlar olmasa daha iyi bir dunya savas olmadan felan olur bu arada pp güzelmiş oyle hinata cizimi nerden buldun