Arkadaşlar haberi okurken nasıl çıldırdım bilemezsiniz! Bu nasıl iş anlamıyorum! İnsanlar çıldırmış artık! Lan kedi bu kedi! Sana ne zararı olabilir? Bunu insanlara yapmakla kalmıyorlar birde hayvanları pisliklerine alet ediyor haysiyetsizler! Sadece kedi değil, hiçbir canlıya yapılamaz! Bu kabul edilemez! Bir gün bunun hesabını soracaklar! O zaman sen susacaksın o dilsiz kullar konuşacak nasıl hesabını vereceksiniz? Hiç mi utanma arlanma yok? Haklarını helal edecekler mi sanıyor bunlar? Adalet desen yok, anca suçsuzları cezalandırırlar! Benimde kedim var ve insanların yaptıklarından, insanlığımdan utanıyorum! Artık sözün bittiği yerdeyiz!!
Sizdeki bu dünyayı cennet görme hayalleri nasıl bir kafa lan? İnsanların olduğu bir gezegende yaşıyorsun, tecavüzcüsü de olacak, katili de olacak, hırsızı da olacak. Herkesin dört dörtlük melek olmasını beklemek neyin kafası? Bu haberlere bu denli tepkiler vermenize oldum olası tilt olmuşumdur, insan ulan o insan. Hammaddesi lanetli, her şey beklenir insandan, hayal dünyasından çıkın..
Hiçbir kimsenin bunu yapmasına hakkı yok herkes kendine çeki düzen versin Allah akıl fikir vermiş aklı olmayan hayvanlar bile yapmıyor yapar diye bişey yok!!!
Hakkı olsa da yapar, olmasa da yapar. Bunu kabullenmek zorundasın, her sepetin içinde çürük meyve vardır, dünyanın hiçbir ülkesinde bunların önüne geçemezsin
İnsanlık tarihi boyunca bunlar hep oldu ve olmaya da devam edecek. Durduramazsın, en güvendiğin adalet sisteminde dahi, hiç ummadığın bir hakim/savcı kediye tecavüz edebilir. İnsanın olduğu her yerde pislik vardır, hayal dünyasında yaşamak yersiz