Sevgilimle aramızda geçen para mevzuları. Siz ne düşünüyorsunuz?

OKUYUN COK EGLENICEKSINIZ.
Ikimiz de calisiyoruz. Ve maaslarimiz ayni hemen hemen.
Ilk para mevzumuz soyle yasandi. Biz bir yere gezmeye gitmistik. Ben odemistim ikimizin masrafini ve taksit yapmistik. Yani her ay vermesi gerekiyordu. Vermeyince de uygun bir dille istemistim. Sonra sen de sunu yaptin konusu baslayinca bundan sonra herkes yedigini ictigi kendi odesin diye karar vermistik. Kimsenin cani sikilmasin diye.
Yani bir yere gidiyoruz. Pos cihazindan once o yedigini oder sonra ben. Sikayetci degilim BEN onerdim bunu.
Ama durum oyle bir hal aldi ki birbirimize kurus gecse hesabini yapar olduk.
Gozumuze batio. Ben comert birine comertimdir ama o boyle yaptikca ben de yapiyorum.
Simdi bir olay anlatcam size. Bir gun cebimde nakit yoktu. 10 tl para istedim bundan. Ve borcumu da unutmadim. Bu kenarda bir dursun.
Bu olaydan biraz sonra biz yemek yicez bunla. Burger den ikili menu 15 lira. Baktim arkada duruyor ve hic bir hareket yok zaten 15 lirayi da yari yariya cektirmekten utanirdim. Ben odedim. O da hic bisey yapmamisti.
Bu da dursun burda
Sonra yine bu olaydan birkac gun sonra bir gun bunun cebinde bozugu yoktu dolmusa vercek 5 lira verdim.
Bu da dursun burda
Gecen bir yere gezmeye gittik. Harcamalari o yapti. Bende ona borcum ne sana dedim. Hesapladik. Hesaplarken 2 lira cay daha var dedi. Ben de guldum ama aslinda sinirlenmistim. O da senden olsun dedim.
Sonra ardindan sunu soyledi. Benim de sana borcum vardi. 5 lira vermistin. Ama ben sana 10 lira vermistim. bir de burgerde yemek yedik ordan da 7 lira vardi. Karsilio hersey dedi.
Hem burgeri unutmamis. 10 lira icine oturmus. Ki ben ogun ona tiyatro ismarladim Hem cay parasini bile laf ediyo.
YORUM SİZİN
Güncellemeler
+1 yıl
Bende hata varsa soyleyin arkadaslar. Ama sana borcum ne dedigimde buraya kadar konu geldi. Gercekten siz ne diyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Unuttum. Ve biz evlilik düşünüyoruz
Inanabiliyor musunuz
Biz nasil bir olabiliriz sizce
Sevgilimle aramızda geçen para mevzuları. Siz ne düşünüyorsunuz?