Ama gitgide çok kötü bir hal almaya başladı. Uzatanlardan öneri verebilcek olan var mı :D
Kızlar uzun saçlı erkeklerden hoşanır mı :d
Kızlar uzun saçlı erkeklerden hoşanır mı :d
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlanırlar.. Hoşlanma aşamaları aşağıdaki gibidir.
1) Önce kabullenmek istemezlar, tiye alırlar ve dalga geçerler.. Uçlarından tutup kendilerine sakal bıyık yaparlar.
2) Sonra git gide, yataktan kaltığındaki halini, senin ilk işin olarak saçlarını toplamanı ve düzeltmeni dünyanın en seksi işini yapıyormuşsun gibi seyretmeye başlarlar.
3) Bu evrede, artık sen de saçlarınla yaamaya aşıştığından, feminen bazı hareketler geliştirmişsindir, saçlarını kulak arkana kıstırmak gibi.. Bu hareket, kızların 'ölümüne' hoşuna gider.. Onu bidaha yapsanaaaa! diyenleri bile olur..
4) Bu evre artık işin cılkının çıktığı evredir. Kız arkadaşın saçını örer, boyar, yıkar, tarar... Ev bir kadınlar hamamına dönmüştür..
Karar senin...
:) uzat kardeşim uzat sen muhtemelen o ara uzunluktasın saçının iğrenç göründüğü :D bir halta benzemiyo ilk 4-5 ayda falan ama uzadıkça şekilleniyor omzuna düştüğünde güzel görünüyor BENCE. Canının istediği gibi takıl nasılsa 3-5 yıl sonra engeller başlar ;) Bu arada ben gayet iyi yorumlar aldım.
Bi sefer kuaförde saçımı yapan çocuk 6 senedir uzatıyorum demişti ve saçı beline kadar geliyordu belik örmüştü :d bilmiyorum bence çok az bir kesime yakışıyor ama genel olarak kötü :D
ara makas attır :) bir iki fön çek :) saçların sert ise jöle kullan ve evet uzun saçlı erkekler bana göre hoş gözüküyor :)
:))
Cevap
3Cevap
Kisa yakısmasa bile bir sekilde gideri oluyo ya da sıradan duruyo dikkat cekmiyo. Ama yakısmayan uzun sac asla! Hele ki bebeksi bir yuzun varsa yapma bunu bize genc.
Sacin hangi renk
yüz tipine ve uzun saçın şekline göre göre değişir.
Herkesı gorusu zevklerı farklı tabı uzun saclı erkekler bana hep ıtıcı gelıyor
ben de uzatıyorum da benimkisi de kötü kestiririm herhalde
Uzun saçın yakıştığı erkek çok nadir çıkıyor. Kısa saç iyidir iyi
Ben sevmiyorum sevemedim gitti uzun sacli erkekleri :D
ara makas attır iyi bir yere git...
Yakışan var yakışmayan var.
kimisine yakışıyo kimisine yakışmıyor
kısa saç olmalı bence
Kısa saçlı erkekler tercihimdir.
kısa saç daha iyi bence
çok uzun olmadıkça iyi
4 aydır saç uzatıyorum yine elizabetim :D