Yağa düşmeyi nasıl becerdin diye sormayın.
Sevgilimin evinde duş aldım sizce kamera mı vardı?
Yağa düşmeyi nasıl becerdin diye sormayın.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence senin dikkatini konu üzerine çekmek istiyor ve tavrını merak ediyor.
Şöyleki bu sözlerine gülerek ya da kızmadan tepki verirsen bu konu onu cesaretlendirecek ve afedersin seni yatağa atmak için daha fazla ümitlenecek.
Tersini düşünecek olursak aşırı tepki verirsen ya da kızarsan trip atıp bir daha asla seninle aynı ortama özellikle evine gelmem diye çıkışırsan şaka yaptığını söyleyip özür dileyecek diye düşünüyorum. Kamera yok emin ol en kötü ihtimalle anahtar deliğinden izlemiş olabilir (görme imkanı varsa)
))))))
İzlememiş olabilir izledim havası verip seni nasılsa beni izlemiş düşüncesine sokup senle olmak istiyor olabilir aldanma
Aklımda bir dolu sorular sen baştan bunu bunu sormayın demişsin tamamda herşey senin sıvı yağ fıçısının içine düşmesiyle başlamış nasıl sormayım kritik soruyu es geçin diyorsun onun içine düşmeseydin bugün bu soruyuda sormazdın. Çok merak ettim nasıl becerdin sıvıyağa bulandın 😃
Her şey doğaçlama olmuş kamera koyması imkansız. En fazla delikten izlemiştir bence.
Cevap
17Cevap
Hayır zaten orada duş alacak rahatlığa sahipsen sorun etmezsin değil mi?
Cevabı vermiş kardeşim zaten
Etmeseydim soru sorar mıydım?
bence kamera olduğunu sanmam. o sadece evinde olduğunun rahatlığı ve güveniyle onları söylemiştir. ama sen de madem yeterince güvenemiyosun ve endişeleniyosun neden onun evinde duşa giriyosun
Delikten falan izlemiştir, kamera niye olsun sürekli duş almıyorsan, spontane gelistiyse hangi ara koyacak? :)
Kamera nasil koyucak ki bunda banyo duzeninin onemi var iyi dusun koyabilir mi izleyebilir mi diye. Sanmiyorum panik halinde girdiysen oyle bisey dusunecegini..
yabi iltifat etmesi icin kameraya gerek yok demekki yakinlasin gitsin
Detaylıca anlat bana yorumlayayım ayrıntılı takip et
Son model evse tabiki her yerinde kamera olabilir 😁
Müstehcen yerlerini daha önce gormediyse izlemiş büyük ihtimalle
Guvenmiyo musun ya da tanimiyomusun acaba tam
Güveniyorum tanıyorumda zaten kamera koyamaz çünkü önceden banyoya gireceğim belli değildi mecbur kaldım ya önceden vardı ya da kapidan izledi. Aklı kaymistir izlemek istemistir belki diye düşünüyorum
Kamera yoktur zannetmem
İllaki bişeyler vardır
kamera olsa görürdün kapıdan dikizlemiştir😅
Olan olmuş artık yapacak bişey yok
Bence izlemiş seni.
niye duş alma gereği duydun o zaman
Yağın içine düştüm saçım üstüm her yerim yağ oldu sıvı yağ
kotu allahdan yanina girmemis sanslisin
Hayırlısı.
izlemiş
Crkmis evet
Cekmis