Diğer Duştan sonra evde birine yakalandinizmi ya da siz gordunuzmu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Insan utaniyor cok ya Güncellemeler6 ay Hatayla Duştan sonra evde birine yakalandinizmi ya da siz gordunuzmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Hayır. saçma saçma sorular 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 6 ay Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Hayır dua alırken kapımı kilitlerim gadası 0 0 Yorumla
nxpsdmşwsöw Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Annem saolsun gir demememe rağmen duş alırken içeri dalıyor 3 6 Yorumla Aşkokuşkowq 6 ay Kapıda kilit yokmu Yorumla Soran 6 ay Bilerekmi Yorumla nxpsdmşwsöw 6 ay Kapının kilidini dışarıdan döndürüp açabiliyor maalesef böyle saçma bir şey mxdşöxs Yorumla nxpsdmşwsöw 6 ay Bilerek yapıyor içeriden bir şey almak istiyor o an giriyor dan diye istese ben veririm halbuki Yorumla Aşkokuşkowq 6 ay Kilitli olan biyere neden insan girer aaaa ne biçim kapı sizinkide Yorumla nxpsdmşwsöw 6 ay Valla sorma baci Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Hayır dikkat ederim. Zaten banyoda giyinip çıkmalı insan 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 6 ay Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Duştan çıplak çıkmazsan kimseye yakalanmazsın 🙄🙄 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet ama duştan çıkarken kıyafetlerle çıkıyorum sorun olmuyor sen çıplakmı dolaşıyorsun 0 0 Yorumla
günes121212 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Hayır sizde aklınızı kullanın ve dikkat edin bu kadar basit 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Başka bir evde arkadaşın kardeşini duşta görmüştüm eskiden mutfak köşesinde küçük banyo olurdu su içmek için girince 0 0 Yorumla
keremkayaryn Takip Et Xper 7 Yaş: 40 6 ay Yakalanmadım ama utanılır bence de Kime yakalandın? 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır siz yakaladınız mı 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Diğer konusunda 654 cevap paylaştı. Yok yakalandin galiba sen 0 0 Yorumla
Addictive_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Yok yakalansam ne olucak yiğidin malı ortadadır 0 0 Yorumla
dalgındüşünceli Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Hayır ama komşulara yakalanmak güzel olur 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Yalnız yaşamak gibisi yok çıplak gez sorun yok 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 774 cevap paylaştı. Kime yakalanabilirsin ki utanacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay yakalandım da anlatılmaz burada 🙈 0 6 Yorumla Soran 6 ay Neden kimdi Yorumla Cevap sahibi 6 ay onu da diyemem ki böyle ulu orta Yorumla Soran 6 ay Ailedenmiydi Yorumla Cevap sahibi 6 ay böyle özel bilgileri soruda söyleyemem Yorumla Soran 6 ay Gizlisin Yorumla Cevap sahibi 6 ay şimdi dene Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 6 ay Diğer konusunda 945 cevap paylaştı. Bazen kazalar olabiliyor 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 6 ay Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayır umarım da olmaz 0 0 Yorumla
Lunalie Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 360 cevap paylaştı. Yakalamadım 0 1 Yorumla Soran 6 ay Kime Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok sen nasıl yakalandın 0 1 Yorumla yılandoktoru 6 ay Soruyu güncelle anlat bakyım çatladık burada 😂 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 795 cevap paylaştı. kimi yakaladın 0 0 Yorumla
HakanınAlemi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 6 ay Bir kere yanlışlıkla kadınların saunasına girdim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 6 ay Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Kime yakalandin ki 0 1 Yorumla CAGRI16 6 ay Kime yakalandin Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gördüm 0 1 Yorumla Sağlıkcı023 6 ay Seni kim gördü Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay kime yakalamdın 0 4 Yorumla Soran 6 ay Yakınıma sen Yorumla Soran 6 ay tamam Yorumla Soran 6 ay Hangisin sen Yorumla Cevap sahibi 6 ay tane yazıyor Yorumla
Elif3501elif Takip Et Xper 5 Yaş: 36 6 ay S3nn 0 4 Yorumla Soran 6 ay Evet sen Yorumla Elif3501elif 6 ay Hayir Yorumla Soran 6 ay Iyimis Yorumla Elif3501elif 6 ay Sen kimi yaladain Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Hayır. saçma saçma sorular
Hayır dua alırken kapımı kilitlerim gadası
Annem saolsun gir demememe rağmen duş alırken içeri dalıyor
Kapıda kilit yokmu
Bilerekmi
Kapının kilidini dışarıdan döndürüp açabiliyor maalesef böyle saçma bir şey mxdşöxs
Bilerek yapıyor içeriden bir şey almak istiyor o an giriyor dan diye istese ben veririm halbuki
Kilitli olan biyere neden insan girer aaaa ne biçim kapı sizinkide
Valla sorma baci
Hayır dikkat ederim. Zaten banyoda giyinip çıkmalı insan
Duştan çıplak çıkmazsan kimseye yakalanmazsın 🙄🙄
Evet ama duştan çıkarken kıyafetlerle çıkıyorum sorun olmuyor sen çıplakmı dolaşıyorsun
Hayır sizde aklınızı kullanın ve dikkat edin bu kadar basit
Başka bir evde arkadaşın kardeşini duşta görmüştüm eskiden mutfak köşesinde küçük banyo olurdu su içmek için girince
Yakalanmadım ama utanılır bence de
Kime yakalandın?
Hayır siz yakaladınız mı
Kimseye yakalanma sen de
Kime yakalandın öyle üzerinde ne vardı
Yok yakalandin galiba sen
Yok yakalansam ne olucak yiğidin malı ortadadır
Yok dikkat ederim böyle şeylere
Hayır ama komşulara yakalanmak güzel olur
Yalnız yaşamak gibisi yok çıplak gez sorun yok
Kime yakalanabilirsin ki utanacak
yakalandım da anlatılmaz burada 🙈