zor bir hastalık mı irsi olursa bu hastalık gecmez mi sürekli devam eder mi? sevgiliniz olsa idare eder misiniz yoksa edemez misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende okb hastasiyim anafranil kullandim iyilestim cok sukur tavsiye ederim doktora anafranil yazdir sonra gel bana dua et ha bide okb hastalikli biri kesinlikle zararsizdir ve yalniz olmayi tercih eder sevgilisi olabilir normal
ayrıldığım sevgilimde vardı takıyordu kafasına taktı mı inat ediyordu aile konusunda cok ağır bişey söylemesem bile takıyordu hasasdı baya 4 ay filan cıktı kendimi üzemem ailem konusunda konuştun hep aklıma takılır dedi. irsiymiş bu hastalık. benim onu her türlü kabul etmiştim ama kendisini üzücem diye ayrıldı.
Normal insandan milyon kat detaylı sever bence ama daha iyi seveceği kesin 😄
tamam cok seviyordu ama herşeyi takıyordu aile konusunda
Onun işi bu 🤓 onu sakinleştirmek de sana düşüyo işte burda
Düzeltemye calışıyorum özür diliyorum cok yıprandık hep kafa takılcak dedi. zaten ayrıldktan 1 ay sonra engelledi beni her yerden cok üstüne gitmişim benim yüzümden ilaca başlamış tekrardan
Benim de öyle bir sorunum var ama seven seni her halinle sever ve kabul eder zaten o yüzden pek takılıyorum genelde söylediğim halde bırakmıyorlar zaten peşimi
ayrıldığım sevgilimde vardı takıyordu kafasına taktı mı inat ediyordu aile konusunda cok ağır bişey söylemesem bile takıyordu hasasdı baya 4 ay filan cıktı kendimi üzemem ailem konusunda konuştun hep aklıma takılır dedi. irsiymiş bu hastalık. benim onu her türlü kabul etmiştim ama kendisini üzücem diye ayrıldı.
Onun ki daha farkliymis ne diyim Allah şifa versin de yeniden bir araya gelin inşallah
Evet en küçük şeyleri takıyordu ama yapma diyordum kendinide üzüceksin düzeltmeye calışıyordım sabahtan akşama kadar takıyordu. sanmıyorum heryerden engellledi beni üstüne cok gidiyorum diye
Cevap
2Cevap
ben o hastalığı yaşıyorum 2 senelik ilişkim var. sevgilim ağladı karşımda doktora gitmeye ikna etti. ilaç kullanıyorum şu an iyiiyim. bu hastalık geçmez öyle kendiliğinden
aile konusunda ağır birşey söylersen herkes takar. o nedenden dolayı ayrılmış
ağır bişey olduğunu sanmıyorum gece aramıştım 20 kere filan sonra sbah uyandığımda ailem hiç rahatsız olur diye düşünmedin mi dedi. öyle olsa acık acık söylerim korkcam mı dedim. ayrıldı :)
saçmaymış
hep aklıma takılır mı ailem konusunda hasas olduğumumu bile bile söyledin kaldıramam ben bunu dedi.
yo çok saçma olmuş. başka bir nedeni olmalı
aynen bana uyuz olmuş olabilr mi cünkü 1 hafta öncesinde de ayrılmıştık kavga etmiştik sonra barıştık 3 gün sonra filan gece aradım 20 kere filan işte sinirlendi buluştuk konuştuk kavga etti ailesi konusunda rahatsz filan oldular dedi. sonra yazdı doğum günümde filan ilk o kutladı yarım saat elimde bekledim telefonla alrm kurmuştum dedi bikaç gün sonra dengesiz olabilir mi.
dengesiz evet
geri döner mi :)
dönmeesin ama
Sen insnları her türlü kabul edersin onlar senin etmez 😊😒
ederler. ediyolar :D
yoo etmiyorlar ben senin için demedim ki.
ha ben ha başkası seven ediyo
evet seven eder doğru söylüyorsunuz :)
aşk başka birşey ne olursa olsun yaşanmalı
Karşılıklı olursa evet 😊 ama biraz zor bu devirde düzgün insanları bulmak
ben varım düzgün insan :)
Ne gibi bir hastalığın var? Takıntı mı?
evet ben daha cok üzüldüm :)
tahammül sinirim yok denecek kadar az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar