Bazen bu sitenin en yüksek yerine çıkıp sela okur gibi gerizekalı diye bağırasım geliyor. Hedef aldığım bir kişi ya da zümre yok. Sadece bunu bilin istedim o yüzden yazdım.
Arkadaşın seni çay kahve içmeye çağırır. Tamam dersin gitmezsin. Bi daha çağırır tamam dersin söz verirsin gitmezsin. Bi kere daha çağırmaz. Niye? Sözün bittiği yerde olduğun için. Daha sana güvenmez.
Namusa bakışın bacak arasından olduğu için başkalarının sana itimadını namustan saymıyorsun. O yüzden sıkıntı yaşanıyor olabilir.
Kanka Helal Olsun Yazdıkların Tekrar tekrar okunacak şeyler 3 kez okudum Hala Okuyasım var bunu paylaşan Şahıs ironi yapıyor olsada Beyin Gram Çalışmıyor Dini konuları Kelimeleri Sözcükleri bu Tarz ironilerle Exper Kascam diye uğraşmaları beni Öldürecek
hayır öyle demek istemiyor. söz verirken yapıp yapmayacağını iyi düşün demek istiyor. bazı insanlar var her halta söz verir ama gel gör ki bir sözünde durmaz. söz de namustur diyerek söz vermenin önemine değinmiş. insan için namusundan öte bir şey olmayacağını düşünerek söylenilmiş bir söz. iyi düşün namusunu ortaya koyuyorsun diyor diğer yandan.
Söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir. Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun.. söz verirken tutamaz isen hem adama rezil olursun hem kendine...
İyice düşün ondan sonra söz vert demek istenmiş. Verdiğin söz için enine boyuna düşün öyle ver. Sözünde durmazsan biz eskiler namussuz derdik siz ne diyorsunuz bilmiyorum. Dönek olabilir mi?
En İyi Cevaplar