Ben Devletimin bekasını isteyen bir Türk evladıyım.
Kim evet demiş, kim hayır demiş beni ilgilendirmez.
Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğidir benim için önemli olan...

Böyle yüksek paranoya içeren cümlelere çok itibar edemiyorum. İnandırıcı gelmiyor. Kesinlikle yanlış demediğim gibi, çok somut kanıtlar isteyeceğim türden iddialar. Bazen basit hayatımızda biz bile ne tür teorilerin kurbanı oluyoruz, düşünsene. Sevgilinle bile aranda ne tür şüpheler, iftiralar, yalanlar, ihtiraslar dönüyor. Alt tarafı iki tane insansınız. Bu açıdan bakınca koskoca devlet oluşumu üzerine birçok senaryo uydurulup yazılabilir. Doğru olabilir de, olmayabilir de...
inan ne olacak nasıl olacak neler göreceğiz hiçbir fikrim yok evet vereceğim zaman iyi veya kötü herşeyi gösterecek
Insallah çok düşündüm ne vereceğime dair şu ana kadar hep akp ye oy verdim ama bu referandumda kafam çok karıştı bakalım evet verip bekleme kararı aldim.
düşündüm almanya hollanda ve bunun gibi ülkeler hayır kampanyası başlatıyorsa evet vermek daha mantıklı
En ufak şeylerden şüphe duyar olduk. İnsanlar algı operasyonlarıyla yönetir oldu bizi. Kendi düşüncelerimizle değilde onların baskılarıyla karar verir olduk. Bu bana çok acımasızca geliyor. Ülkemin geleceği iyi olacaksa evetciyim. Ama yok zarar verecekse o evet oyu çıkmaz benden
Yani tum siyasetciler el ele vermisler oyle mi?
Cevap
4Cevap
Tabii öyle. Dimi pkk hdp fetö dhkpc masum Erdogan gladya. Hatta tğm vatanseverler Türkiye sevdalıları gldyo siz gercek. Erdogan ve Bahceli ile güçlü ve hainden temizlenmiş bir Türkiye için kocaman bir Evet cevabım sandıkta sizlere
Mert adaş... Hani şu AyyildizTim e fetocu diyip sıvışan kişi mi?
Bu kişiyi uzun zamandan beri takip ediyorum, analiz diye paylaştıkları mantıklı ancak 4 analiz paylaşıp, 1 algı yapıyor. Kopyaladığın yazı da yaptığı algılardan bir tanesi.
Yazının başında algı ve kripto deyip karşı tarafa subliminal mesaj veriyor, ilk başta ters algı yapıyor zaten. Okuyan kişiyi psikolojik olarak bilinçaltında bu yazıya dair algı olmadığı intibasını yayıyor.
" " ve ! Noktalama işaretleriyle konunun hassasiyeti ve önemini gayet güzel işliyor.
Bende araştırmadım, araştırsak da bişey bulabilirmiyiz orası da meçhul. Adam mahlas kullanıyor.
Twitter da mitçilik istihbaratçılık oynayan bir çok hesabın, AyyildizORG tarafından haclenmesi ile, (birbirlerine dm den yaptıkları paslaşmalar, aynı anda algıya başlamaları, analiz adı altında subliminal mesaj vermeleri vs) kripto fetöcü çıktığı bir gerçek.
Hadi bu neyse, isminin gizli olmasıyla, yazdıklarıyla gizem oluşturup etkileyebiliyor.
Twitter da selanik denen soytarının ardından koşanları gördükçe içim acıyor. Adam bir çok kişiyi kandırıp paralarını aldı dolandırdı, 15 Temmuz dan sonra kimliği deşifre olmasına rağmen hala medet uman sosyal medya manyakları var.
okumadım knka kb. hayır de geç😀
istikrar için Yeahs
Hayırlısı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar