kullandığı dil bence net bir taciz. şöyle uzanın dese ben zaten sıyırcaktım neticede. ama kilodunu sıyır diyince tacize girmiyor mu? şikayet etmem gerekmez mi?
iğneci erkekti !!!
iğneci erkekti !!!
abarma bence, hastaneye öyle insanlar geliyor ki oraya uzanın diyince sadece uzanıyor. O yüzden hastanede hastayla iletişim kuran doktor, hemşir, hemşire veya hasta bakıcı her hastaya salağa anlatır gibi anlatmaya alışıyor. Şuraya yat, külodunu indir veya sıyır gibi. Bunu şikayet etsen de bir yere çıkmaz zaten :D Çok çok bir daha o hastaneye gittiğinde seni hatırlarlarsa o iğneyi içinde dolaştırırlar :D
O değil de iğne sonrası keşkül gibi totonun kabasını salladıysa girer
Yahu yok mu işiniz gücünüz
Ulan göğüs hastalıkları ya da kardiyoloji uzmanına gitseniz ya da röntgen çektirmeye ne diyeceksiniz?
Hatta jinekolog makasa çık ayır bacaklarını dese...
Yaş 15 olunca her duyduğu haltı tacize sokmaya çalışan totosuz ergen misali
Bazı hastalar sedyeye sadece uzanır çamaşırını sıyırmaz utanır hazırda beklemekten yanlış anlaşılmaktan bu yüzden hemşir ve hemşireler tamda senin kaba dediğin tabiri kullanır sonuçta senin iç çamaşırını onlar sıyırmak zorunda değil. Dediğinde bir art diyet yok.
Biraz kaba bir dil kullanmış belki ama şikayetlik bir durum yok bence. Çoğu Uzan'ın şöyle diyince sadece uzanıp beklediği için belkide adam bu şekilde konuştu.
Cevap
50Cevap
O iğne yapan kişi, sana gelene kadar neler görüyor bilemezsin. Adamda ne mide kalıyor, ne cinsel istek. O sana yapman gerekeni söylemiş. Kuruntu yapmana gerek yok. Ayrıca oraya mal gibi yatıp bekleyen bir sürü kişi var. Adam bıkmıştır onun bunun donunu ellemekten. Bir empati yap, anlarsın.
Ne demesini bekliyorsun allah aşkına ne kadar saçma bir düşünce ya bu. Ne kadar basit ve aliskinsiniz insanlaea SAPIK damgası vurup onları böyle pislik bir insan görmeye. Asıl ahlaksizlar sizsiniz ki böyle bir şey düşünüyorsunuz. İçiniz fesat olmasın ya biraz
kusura bakma da senin bu yaptığın osuruktan nem kapmak oluyor 😂
neler bacım tövbe altına giyindiğin iç çamaşırında iğne yapabilmem için uygun bir yerini açar mısın mı deseydi ya 😂😂
ne alakası var pantolonu sıyır dese tacizmi yani iğne vuruluyorsun sonucda film çekildiğinde üstünü çıkar sadece diyor ona bakarsan
Haa onu demesi yanlis tabi igneciler genelde yüzüstü uzanin der sonucta ne yapilacagini biliyoruz biz geregini yapariz dimi
Abi ne alaka ya tamam kaba bir dil kullanmış olabilir de bu tacize girmiyo
sapık belliki seni beyenmiş olmalı ki böyle bir kelime kulllanmış bir daha gitmemelisin dikkat et karşılaşma herşey yapmaya müsait bir tip
Tamam sen bir kizsin, popon var ve erkekler de buna bayiliyor ama kizlar da popolarini bazen fazla onemsiyor. Sanirsin o adam hayatinda hic popo gormedi ve bunun icin sana minnettar. Ahanda sekil A ornek 1.
Offff harikaydı aklımdan geçenleri yazmışın
@siyahseverponcik 😉
😉 😏 😆😆
Sanmıyorum, bunu yapması gerektiğini bilmeyen kişiler olabilir. Şikayet edip o hemşirin hayatını kaydırma.
Onun öyle demesinin sebebi gayet net adam bikmis artık iğne vurmaktan meslekten.
tacizle falan alakası yok bunun hem hemşirdir o iğneci değil fazla mübalağa etme sende :D
İğneci diye bir sağlık çalışanı olmaz ya hemşire olur ya da ebe ben de iğne yaptırdım hemşire yaptı ayrıca senin iyiliğin için bu taciz olmaz :DDDDD
Çirkin bir tabir
Evet biraz kibar olsalar ölürrler herhalde
bence normal bişey akşama kadar kaç kişi geliyordur artık sıradanlaşmıştır o kişi için bu söz
Ona sorsaydın ya ay gözüm ben senin popona mı kaldım dese ne yapardın 😂
Böyle saçma sapan düşüncelere nasıl kapılıyorsunuz? Allah akıl fikir versin
Kesken alaka ya? Öylece uzanıp bekleyenler var, sizin gibi günde yüzlercesi gidiyor, artık rutine binen bir şey onun için cazibe merkezi olamaz
Benimde hemşire gotume saplak atmıştı ben birsey demedim
Tabiri biraz kaba olabilir ama taciz falan yok ortada abartma istersen
merak etme kadın iğnecilerde aynı cümleyi birebir kuruyor.
ya hem öyle dedi hemde üstüne iğneyi sana batırdı:) ya arkadaş madem öyle düşünceksin yaptırma git bayan bul ona yaptır iğneni
Ulan napsın kicini adam her şeyden bir bk çıkarıyorsunuz. Tam kezboşsunuz ya.
De mi ya zavallı sağlıkçılar ne çekiyor böylelerinden 😂
@siyahseverponcik aslında istediği oda adamlar efendi işte 😎😀😀
Haklısın Haklısın😂😂😂
@siyahseverponcik gerçekler sanırsın bir onun popişi var 😎😂😂
Valla bea sanırsın Kardashianların bu kadar yeter diyip saklı tuttukları 6. çocukları 😂😂😂
@siyahseverponcik belkide o dur duymasın sakin 😎😂😂😂
Ay be ne güldüm😂😂😂
@siyahseverponcik ahahah 😎😀😀
😂😂 valla kızlara okuttum sesli güldük- hönkürdük hatta
@siyahseverponcik hönkürdünüzmü 😎😂😂😂
Hı hı
İğneci değil hemşire veya sağlık memuru
Şikayet etmen gerekmez
Haklısın "kilot" diye yanlış soylememeliydi "külot"demeliydi 😂😂
Tabikide taciz yani şöyle uzanın dese zaten anlıycan pislik
Ne desem bilemedim taciz etmedi diye mi bu kadar sinirlisin
Neden iğne oldun ozaman başka yere gitseydin tavrını burda değil o sırada gösterseydin keşke.
Taciz değil de. Ayı diliyle konuşmuş sadece sen de anlamamışsın. 🙄
Çok pis taciz etmiş sen bu kadın altında nasıl kaldın
Valla bilemedim tabir kaba olsada taciz mi bilemedim ama değil gibi duruyor.
girmiyor ameliyat olacak olsan demekki tecavüz etti diyeceksin sende😠😠😡
girseydi bana girerdi, bana girmediyse sanada girmez
dava aç tabi durdugun kabahat ne demek siyir indir demeliydi
emin ol bir kac kez daha benzer seyler yaparsa sikayet edersin uflerler
Kilot giydini nerden biliyo demi seni gorunce azmiz heral
Külot giydigini nerden biliyo belki baksirin var. Bence de cok kaba. Herkes uslubuna dikkat etmeli
Ya sizde her hatta bişey ariyonuz tövbe tövbe
İyice kafayı yedik ülkece
Girer tabi ki. Hemen öldür onu, öldür onu :D
Tıpda ayıp olmaz kardeş
String giysen boyle bir sorun olmazdı.
Üslubundan memnun degilsen sikayet et
abartmayin bence g*tunuzu acin dememis
Igneci ne ya? Hemsir de bari
Sikayet etme bosver gitsin sen isine bak
Sen tedavi olma kendiliğinden geçmesini bekle
şerefsiz..
döve döve öldürürüm öylesini..
Ne kadar da şiddet yanlısı bir erkek :/
@lαѕтlove_мαjeѕтe tacizcilere, tecavüzcülere sabrım yok sevgilim...
Biliyorum hayatım, daha sakin..
Iyyy iğrenç bir söylem olmuş sapıklar gibi :D
yanlış bir şey söylemişşş
Aynen taciz etmiş net
yok artık abartmıyonuzmu bıraz
kulodunun üstünden mi iğne yapsın
ona o zevki vermem😄
ıyy kaçsaysdın keşke oradan
Tıpta ayıp olmaz
Yani tabir kaba ama yapacak bişey yok
Kaba olmuş da abartmamak lazım :D HAHS
Konusmasi hitap etmesi yanlis