Diğer Kurşun yeseydik daha iyiydi be diyeceğiniz şeyler yaşadınız mı? Karakuzucuuk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaşadık bence herkeste yaşamıştır Çok zevdik beğ ağbi sdfsdf ormanı yaqın beleer sdfdfdfKurşuna ne gerek fotoğraflarını laykladığın kızlar var ya :/ sdfsddd Kurşun yeseydik daha iyiydi be diyeceğiniz şeyler yaşadınız mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kayiksurat Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Kapi kenarina carpan bas parmahim yerine kursun yemeyi tercih ederdim 1 0 Yorumla
AyseGülo376 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Oooo bu adam kurtlar vadisinde ne kursunlar yediii 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
hayret-bisey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl yaşadımda saymakla bitmez anlatsamda sende dersinki bitanede bana sıkın (: 1 0 Yorumla
ZiyankaR38 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. yasamadim yasattim maalesef 😢 1 0 Yorumla
_arda_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Düğünde buna kurşun mix yaptılar la üzüldüm 1 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayatında kaç defa kurşun yedin 1 0 Yorumla
BurhanK19 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. O günler geçti 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar