Benim örf ve adetlerimde evli olmayan kişilere '' Bayan - Kız.. '' olarak kelimeler kullanılıyor
Lakin bugun evli olmayıp ''Kadın '' olarak değerlendiren kişiler var
Benim bildigim evli kişilere kadın denir. sizce durum nedir çözemedim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu konuda kadınlar bile ayrılmışken ben karşımdaki kadına hitap ederken resmen geriliyorum. kadın desem oha ne kadını daha yaşım kaç benim diye tersleyebilir, ya da kibar olmak isteyip bayan desem bayan değil ayı kadın kadınn diye tersleyebilir, kız desem yine öyle ters tepebilir. dişi desem hayvan mıyım ben o ne lan diyebilir.
yani daha kadınlar kendi aralarında net değilken ben hitap etmekte tırsıyorum gerçekten de
en güzeli hanımefendi diye hitap etmek sanırım. buna kimse itiraz etmez diye düşünüyorum :D
Iki cinsiyet var kadın ve erkek kadın olgun olanlara denir mesela ergen çocuğa adam diyemeyecegimiz gibi.. Anladın mi
Kadın olgun bireylere denir. Zarının yırtılmasına ya da yırtılmamasına göre ayırt edilmez. Erkeği böyle ayırt eden bir şey yokken kadınları neden zarı yerinde olan ve olmayan olarak ayıran kelimeler kullanıyoruz ki? Belli bir yaşın üstündeyse kadındır işte.
15-18 yaşında ki bir çocuğun nasıl olgun olabilieceğini anlat da tam olsun bari, o yaşlarda kadınlar var bu memlekette
Hayır ben menfaat olarak durumu söylemedim. Ailemde ki örf adetlere göre değerlendiriyorum
17 Yasında birine kız dedim ben kız degilim dedi
Dedim neysin o zaman
Kadınım dedi. O zaman sen evlisin deyince
Biraz izah etti ben de sorayım dedim hiçbir şekilde sexsentüel konu olarak degerlendirmeyn
ama o yaşlarda kadınlarda var biliyorsun bunu kadın olgun bireylere denmez bunu anlatmaya çalışıyorum,
hm şimdi oldu :D
ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim lakin
Bir paylaşım yaptıgınızda ufak bilgi eksikliğinde sizi yargılıyorlar. Bizlerin ögrenmek için sordukları sorulara cevap samimi gelmemesi ögrenme isteğimizi azaltıyor.
Ancak nerde +18 içerikli paylasımlar var hemen dalıp ciddi cevaplar veriyorlar.
Bu sadece soranın hatası degil cevap veren kişilerin samimiyetsiz ithamda bulunma arzusudur
Sizin için gerçerli degil elbette samimi olduğunuz aşikardır kadın :)
2 çeşit cinsiyet var kadın-erkek bu kadar çocuklarda kız çocuğu ve oglan çocuğu olarak ayrılır. yani bunun bekaretle alakası yok
Cevap
8Cevap
Cahilliginizi gidin otede yasayin ya da susun. Kadinlik kizlik medeni durum degildir. Kadın ve erkek vardir oglan kiz bayan bay vs bunlar insanlarin g*tünden uydurmasi. Hatta daha bilimsel olursak dişi denir ve cinsiyet belirtir.
yani eskiden sadece evliler ilişkiye girdiği için... onun aslı bakireye kız bakire olmayana kadın denir.
bayan degıl kadındır
evli bekar dşye ayırmadan kadın denır
evli olana da olmayana da kadın denir. nasıl size erkek deniyorsa..
benim büyüklerim bakire olanlara kız olmayanlara kadın diyorlar
bizdede oyle
"Kadın" kelimesinin evli olup olmaması ile alakasının olmadığını düşünürüm.
miladi başlangıçta kadının evlenebilmesi için 1 tane düşman öldürmesi gerekiyordu anca ondan sonra yuva kurabiliyomus türkler de. şimdi anadan dogan kadınım diye geçinir.
Kadın bakire olmaya denilir mantığından geliyor bu. Saçmalıktan başka bir şey değil.
Doğru biliyorsun evli olmayanlar kızdır evlenen bayanlara kadın denir.
Ama sen yanlış biliyorsun sen kız ya da bayan değilsin hepimiz kadınız ! Kendi kendinizi ötekileştirmeyin ya bu ne cehalet !!
Öyle tabikide ya allahım istediğiniz gibi adlandirin kendinizi kızlığıni vermedigin sürece kızsin.
Sen ve senin gibiler her zaman ötekileştirilmeye mahkum kalacaksınız ! Erkek ve kadından başka bir cinsiyet yoktur hiç bir zamanda olmamıştır. Bilmiyorsan öğren.
@Sarısınkızzzz357 kizim bir defol ya senin fikrini sormadim eğer bir yazcagin varsa yorum kismima yaz benim yorumumdan defol ben böyle biliyorum böyle kalacak sende kendi ucuz beynindekini kendine sakla.
Ucuz beyin hahahha :) cehaletinde , ezikliğinde boğulman dileğiyle..
@Sarısınkızzzz357 sarışınlar canım olur diyorlardı demek dogruymus😂
Ger*zekal*😉
Çakma sarışınım ben kör cahil seni 😂 evde koca beklerken beynin sulanmış 😂
2 cinsiyet vardır siz erkek biz kadın bunun ötesinde bişey yok arkadaşım. Cinsiyetle bekareti birbirine karıştırmış cahil arkadaşları aydınlatalım..
sen çok eskide kalmışssın eskiden öyle oluyordu şimdi bekar kadın dolu çevrede
sacma bence ya oyle şeyler he kiz he kadin bide onu mu dusuncem mk
Sadece evli olanlara kadın denir, bu daha uygun çünkü.
Kimseye bayan denmez hertürlü kadın denir
Feministler parçalayın bunu
Hajum çok yanlış yerde söylüyorsun bunlari
Denilir.
bulug cagina ermis olanlara kadin denir
Yetişkin her kadına kadın denir..
erkek mi denir fdjh
-18 kiz +18 kadindir
bayan denir
Yalnızca KADIN denir :) bayan kibar bir kelime sanılsada değildir. Bay olmayan demektir , Kadını ötekileştirmektir. Sende yalnızca Kadın kelimesini kullan arkadaşım hoşçakal
bakılır o zaman kız
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar