+1 yılİllimunati denen sistemin aslında sadece insanlar üzerinde bu tarz bir algı oluşturmak için aşırı derece abartıldığı kanaatindeyim. Mesela böyle bir filmin tek amacı olabilir oda illimunatiyi deşifre ediyorum ayağına illimunati algısını insanların gözünde büyütmek ve daha da gizemli bir hale getirmek. Bir film dört yıl sürecek ve filmin konusunu kimse bilmeyecek. Filmde masonların bir maskeyle ya da takiple sözde kudretinden bahsedilecek ama, aslında mason birisinin evinde çekilen filmin konusundan haberleri olmayacak :) Tamam böyle bir oluşum var ama bu kadar da değil. Bu oluşum İngiltere ya da İsrail ve ona hizmet eden çeşitli derecelerde çeşitli yerlerde çalışan para babaları devlet yöneticileri ve medya baronları. Zaten resmi olarak kurulmuş bir kurumdur mason locaları. Kimlerin üye olduğu da az çok bilinir incelendiğinde.
23 Yorumla- +1 yıl
İllimunati denen sistemin aslında sadece insanlar üzerinde bu tarz bir algı oluşturmak için aşırı derece abartıldığı kanaatindeyim. Mesela böyle bir filmin tek amacı olabilir oda illimunatiyi deşifre ediyorum ayağına illimunati algısını insanların gözünde büyütmek ve daha da gizemli bir hale getirmek. Bir film dört yıl sürecek ve filmin konusunu kimse bilmeyecek. Filmde masonların bir maskeyle ya da takiple sözde kudretinden bahsedilecek ama, aslında mason birisinin evinde çekilen filmin konusundan haberleri olmayacak
Bunları ben de gâyet iyi biliyorum sadece ele alınış şeklini başarılı buldum ve hiç bilmeyen varsa görsün bilenlenlerle de konuyu konuşalım dedim - +1 yıl
bu konu üzerinde yoğunlaşalım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu filimde Uluminaticiler hasa "biz dunyada herseye yapmaya kadiriz" mesajini vermeye calisiyorlar. Allahdan baska herseye kadir olan yoktur. Bu kafirlerden korkmayiniz. Bu dunya sahipsiz degildir ve Alllah onlari tepetaklak yapacaktir.
14 Yorumla- +1 yıl
Filimde Dr rolunde oynayan "Tom Cruise" da bir Yahudidir. Ulumunati bu filimi yaptirmis ve sonrada yonetmeni oldurmus olabilir. Mesaj belli korku salmak ve gucluluk imaji vermek.
- +1 yıl
Onlar artik bazi sirlarini aciga vermekden cekinmiyorlar. imajlarini yukseltiyor, reklamlarini yapiyor hemde gucluyuz diye milleti korkutuyorlar. Hem filmin cekimi sirasinda ve filimin cekimi bitene kadar neredeymislerki haberleri olmamis? Hemde Yahudi aktorlerin oynadigi bir filim.
Bu tarz çok video izledim. Kitaplar da okudum. Vardığım sonuç ise, tanrının mülkü olan bu yeryüzüne fitne saçan ve yeryüzünü şeytana peşkeş çektiren bu müptezeller tanrının azabını pek yakında tadacaklar.
211 Yorumla- +1 yıl
@Halil381 Ne yazık ki haksızsın. İnsanda merak uyandıran bir konu bu. Merakını tatmin etmek için de araştırıyorsun. İyi bir araştırma sonucu televizyonda gördüğümüz üçgen içinde göze ''İşte İllüminati'' diyerek çocuklar gibi tepki vermiyoruz. Elbette bu benim içinde gereksiz bir konu. Çünkü konu hakkında yapacağın hiç bir şey yok ve öğrendiklerinin de doğruluğu muamma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 33 Yorumla
+1 yılAslında illuminati diye bir örgüt yoktur. bir zamanlar varlardı ama farklı bir akımı temsilen varlardı. şu an dünyayı yönettiğini zannettiğimiz örgütün adı illuminati değil ha isim olarak sadece o yapının bir parçası durumundalar o kadar
11 Yorumla
+1 yılYazdıkların burdaki çoğu aklı iki bacağı arasına çalışanlara karmaşık gelir anlamazlar.
11 Yorumla
+1 yılVideoyu izledim mantığa uygun ama İlluminati hakkında tek bildiğim, dünyanın bütün ülkelerinin başında bir Cumhurbaşkanı yerine ifritlerin yönettiğidir. İlluminatide bunların bir parçası. Türkiyede mi deme, evet Türkiye de ifrit emrinde.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar derin ki ne anlatmak ne de daha fazla araştırmak istiyorum. 4 yıl bir filmde oynayıpta konusunu bilmeyen şahısın kendisi de bu örgütün üyesidir. bir zamanlar eşi olan cameron diaz da dahil. bu evlilikler örgüt bünyesinde bulunan üyeler arasında gerçekleşiyor.
.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır içinde ki ufak bir nokta
- Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılDevleti çözdünüz de derini kaldı 😂😂
Yaw gidin işinize gücünüze bakın. Siz youtubeden, filmlerden öğrendiğinizi sanın derin devleti, webi cartı curtu ksldldmd01 Yorumla bunn izlemiştim yaa. korkunç adamın videoları baya ürkmüştüm 😂😂
10 Yorumla
+1 yılDerin merin bilmemde bu ülkede birileri çok sağlam oyunlar oynuyor. 😏
02 Yorumla- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi gören birileri var demek ne demek herseyi goren biri var o da Allah'tir.
22 Yorumla- +1 yıl
@Hâmuş__94 Kimdin aceba, merak ettim şimdi?
Bu yapılanmanın bir parçası da Recep Tayyip Erdoğan'dır.
041 Yorumla- +1 yıl
Önce şunu izle.. Sonra sana ayini izleticem.
https://youtu.be/9PMTuSLOb0A - +1 yıl
Allâh aşkına köklü târihi olan hedefe konmuş İslâm'ın savunucusu ama hep oyunların sistemin mağduru olmuş bir devleti yönetiyorsunuz
Vizyon, misyon, prestij o sarayı kendisinemi yaptı?
Yeni bir devir var artık diriliyoruz mesajı verdi çankaya yı başkanlık yaptı
Yâhu almanyası çini rusyası bilmem nesi nice hırsızlıklar yapıyor gücünü kullanıyor onlara birşey yok bunlara mı var?
Velev ki siyâsî rant güç kaybı korkusu velev ki makâm mevkîyi özel işleri için kullanma velev ki cebine biraz fazla para ekleme yâhu siz başa geçseniz siz bunları yapmaz mısınız bana hikâye anlatmayın!
Chp iktidarken ne oldu? Hepsi onlara aktı bir tek onlara batırdılar yahu batırdılar yıllardır tutturmuşlar bir laiklik türküsü ne zaman birşey olsa canlarını sıkacak hep aynı şeyleri söyleyip yapıp duruyorlar
Neymiş efendim torpil yapmış damadına da ekonomiden sorumlu bakan etmiş yahu ekonomi bir devletin en önemli gücüdür tabii ki en güvendiğini getirecek başına
- +1 yıl
Misal az önce arkadaşım bir kare attı ak parti ilçe meclisinin birinin wapp grubu toplu taşımalarda yüksek sesle evet algısı oluşturacak şekilde telefonda veya kendi aralarında konuşmalar yapmak ben de güldüm e ben bunu zaten yıllardır yapıyorum diye
Kültürel yozlaşma tarih siyaset derin devlet bu alanlarda insanlar bilinçlensin diye hep tlfnda konuşuyorum birileryle bu konuları özellikle o tür ortam ve saatlere denk getirip amacım propaganda değil bilinçlendirmek niyet de temiz
Ama mâlum zihniyetler bunu nasıl lanse eder ooo erdoğanın ak partinin kara yüzü diye
E siz algı operasyonlarını iknâları vs perde ardında gizliden gizliye hep yaptınız biz alenî yapınca mı sorun nedir bu çifte standart?
- +1 yıl
Tabi şu da var bunlar algı operasyonu manipülasyon da olabilir gençlik meclisinden olduğu ne mâlum yani el altından yürütürler işi
İşte sorun da bu araştırmıyorsunuz.
Geçen gün de kızın biri gelmiş hadis yok bilmem ne diyor keçi örneğini veriyor yâhu imâm-ı âzam kaç yüzbin kez kaç yıl istihârelerle yazmış o hadisleri. Kemalizm de din olarak gösterilip Efendimiz hadisler ve miraç safsata olarak gösterilmiş mesela ismet inönünüm bastırttığı dïnî içerikli resmî kitapta kitabın adını unuttum. Aslî kaynaklara bakmıyorsunuz onun bunun sonradan yazdığı tahrib ettiği şeylere bakıp ordan burdan anlatılanlara bakıp neyi savunduğunuzu bile bilmeden yıllardır aynı şeyleri anlatıyorsunuz.
Medya bile onların elinde hangisi tarafsız Allâh Âşkı'na ya?
Gözünüzle mi gördünüz deliller ne derece sağlam? Velev ki çalmış olsun emin olun çaldığının misliyle yatırım yapmıştır. - +1 yıl
Çaldı mı çalmadı mı bilmem çaldıysa da helâl-i hoş olsun o mertebeye geleceksin makâmını kullanmayacaksın hanginiz yapar bunu biraz gerçekçi olun. Chp de çaldı iyi çaldı hemde süründü millet chp çalınca birşey yok bunlar çaldı mı hırsız işinize geldiği gibi at gözlüklerle bakmayın biraz bütünü görün derim. Hayırlı geceler güzel tartışma idi o sebebten bu saate kadar kaldım. Farklı fikirler zenginliktir.
- +1 yıl
Ama şunu da unutmayın lütfen... Uluslararası konularda aslolan devlettir birliktir bütünlüktür hele ki asıl düşmanları İslâm ise. Hak dinlerin genel adı İslâm olduğu gibi (nûhîlik esasları) İslâm ayrıca bütünleyici bir dindir de. Bu da dipnot olsun. Hiçkimse mâmur değil hangisi hakkını veriyorsa o geçsin başa bir erdoğan gider ahmet i ayşesi özgesi burak ı gelir aslolan tek ümmet bilinci (-çilik eklerine de karşıyım) ve millî şuur.
- +1 yıl
Mesaj atmışsınız niyetakip ettim diye atarlandın şeklinde atarlanma ifâdesi bile kaba. Atarlanmadım takip et beni diyişiniz ve deme şekliniz hoşuma gitmedi ondan rahatsız oldum rahatsızlığımın farkına varın diye de sert bir uslûb kullandım.
Şahsım hakkındaki görüşleriniz için de Allâh râzı olsun.
Sizinle niyetimiz temiz seviyeli bir fikrî tartışma olsa dâhi beyefendiyi huzursuz etmemekti.
gördügün her illüminatiyle ilgili şeyleri seyretme derim :)
10 YorumlaKs deki fetöcüler ayıklansın. Derin ks çiksın ortaya..
00 YorumlaDerin devlet bizim derinliklerimizde
26 Yorumla
+1 yılHer ülkeye derin devlet Lazım ama o devleti öldürdüler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeyretmedim knka hassas yapı demişsin şimdi korkarım gece gece
00 Yorumla- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBu filmin adi gözler tamamen kapali filmi ve yönetmeni. öldü
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir gerçek var
30 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Eyes wide shut stanley kubrick
00 Yorumlagüzel filmdi
06 Yorumla- +1 yıl
bence konu tam olarak illuminatiyi değil şunu işliyor
t24.com.tr/.../scientology-tarikatindan-kurtulan-bir-kadin-anlatiyor,5390
ne anlatmak istiyor
06 Yorumla
+1 yılSaçma geldi :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar