Siz kimi tutuyorsunuz?
Sedat reis
Derin devlet ve diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Derin Devlet dediğiniz ne yazık ki varlığına inanılan AK Sakallılar (Saçlılar) ya da İhtiyarlar gibi Türk Teşkilatı değildir. Derin Devlet, NATO'ya girişimiz ile Türk Devleti içerisine yerleştirilmiş, bir kontrol cihazıdır. Gladyo'dur.
Savaş Sedat Peker & Derin Devlet savaşı değil, Gladyo & Türkiye Cumhuriyeti savaşıdır.
Türkiye Cumhuriyeti 1952 yılından bu yana mafyalar tarafından yönetilmektedir.
Özellikle Doğan Öz cinayetinde net olarak ortaya çıkan ve Ülkücü kadronun itiraflarıyla berraklaşan, devlet tarafından yetiştirilen, büyütülen mafyaların mevcudiyetidir.
Eğer 1970'leri incelerseniz mafyalarin en çok ürediği, 1990'larda da en güçlendiği yılları göreceksiniz.
Ki Türkiye ilk defa Susurluk Kazası'yla bu gerçekle yüzleşmişti. Yıllar sonra bugün yeni bir çatışmanın ortasında kaldık sadece.
Peker kendisini bitirmeye çalışan Ağar ve ekibinden rahatsız, halen işler olduğunu paslanmadığını en başta sahibine, sonra dünya aleme göstermeye çalışıyor.
Soylu ise herkese yakın, herkese uzak. Herkesi bitirmeye çalışıyor.
Bunu yaparken de herkesle gerekli gereksiz yakınlık kuruyor.
Bu çatışma doğru kullanılırsa Türkiye'nin yararına olacaktır.
Ki Susurluk Davası da dahil olmak üzere pek çok dava yeniden açılıyor.
Doğu Perinçek okuyan bir umut der, okumayan ise bu dönemi ancak ağzı açık şaşkınlıkla seyredurur.
Cevap
2Cevap
Ikisini de tutmuyorum haklı olan kazansın. Gerçi ikisi de haksız ama neyse
Kaybeden her zaman biziz zaten onlar kazansa ne olur kaybetse ne olur ama gerçeklerin gün yüzüne çıkması güzel değil mi
Tabiki güzel. Adalet yerini bulmalı kim ne pislik yapmışsa ceza çekmeli hatta muhalefet teklif veriyor araştırma komisyonu için ama işte kabul edilmiyor.
Muhalefet muhalefet olsaydı zaten şimdi biz bu durumda olmazdık
Engelleneceksin deme öyle 😀😀
@ceydadvn tamam da neden ki
Erkek profili
@ANormalizm kim
Soru sormak isteyen 😀
Nereden anladın bence de öyle ama
Hislerim kuvvetli benim 😀
Haklı çıktın bu arada öyle galiba
Asılıyo mu 😀😀
Hayır göğüs bedenimi ve ilk cinsel ilişkimi merak etti. Kaç yaşında olduğunu falan. Kendiyle alakalı soru sormuştu ilk sonra konu burlara geldi anlamadım
Hahaha etekli erkek bunlar çok var piyasada 😀
Madem ona yazıyorsun bizi de gör o zaman 😀
Kız sandım abla falan deyince de ne bileyim bir derdi mi var diye konuşmuştum da yanılmışım işte
Saflık loading... 😀
Saflık değil aslında iyi niyet siyekim
Diyelim
Konu neydi ya en son Sedat Peker mıydı
Konu çok derindi çoluk çocuk işin içine girdi
Ama araştırma komisyonu kurulmalı gerçekten
Taşşaklı adamlar lazım o komisyon içinde
İkisinin de haksız olduğu şüphe getirmez bir gerçek.
Lakin size önerim Süleyman Soylu'nun "Mehmet Ağar'mış, Korkut Eken'mis.. oldum olası böyle tipleri sevmedim." sözünü ciddiye almanız.
Soylu'ya istediğiniz kadar muhalif olun, bu ülkede Gladyo tetikçilerine savaş açma cesaretini gösteren başka bakan olmadı.
Muhalif ya da destekçi olmam değil mesele. Bu konunun uyuşturucu ticareti, öldürülen Kazakistanli yeldana, kara para aklama iddiaları, Suriyede bahsedilen kirli ticaretler bunların hepsinin aydınlatılması lazım. Konu Süleyman Soylu ya da Sedat Peker de değil. Her kim olursa olsun adaletsizlik varsa ortaya çıkmalı
Bana öneri vermenizi de istememisrim
Geçen gün Avusturyada yakalanan Sezgin Baran Korkmaz da var tabi. Sadece adaletin işlemesini istiyorum
KızlarŞörüyor'u kullandığınıza göre bilmeniz gerekir ki buradaki amaç etkileşimde bulunmaktır.
Gündem gibi arkalara itilmiş bir konuda fikir beyan ettiğinize göre de etkileşimde bulunulması gayet doğaldır. Çünkü konu fikir olmanın yanında, eylem - tarih - hukuk gibi yorumdan bağımsız bir çok farklı meseleyi de içinde barındırır.
Haliyle amacım rahatsız etmek değil, ilgimi çeken bir konuda ilgimi çeken bir paylaşımın eksiğini ifade etmekti.
Öneri de zaten istek üzerine yapılmaz.
Adaletsizlik konusuna gelince yüzde yüz haklısınız da bu konulardan hangisi yeni başlık?
Hangisi olay zamanı yazılmadı?
Peker Ağar´a karşı başlattığı bu savaşı, neden hükümete çevirdi?
Siz adalet istemekte haklısınız, lakin adalet bağımsızlığa karşı savaş değildir.
Sedat Peker'in kaldığı otelden, bağlantıda olduğu isimlere Aydınlık'ta tek tek yazılmıştır.
Bu bir adalet savaşı değil.
Sizinle tartışmıyorum. Bende onu diyorum madem savaş hükümete çevrildi muhalefet hep bu olayların soruşturulması için komisyon kurulmasını istiyor. Ama iktidar kabul etmiyor. Konu Aydınlık falan da değil. Siz anlamıyorsunuz galiba benim derdim Süleyman soylu Mehmet ağar Sedat Peker ya da herhangi bir kişi değil. Benim derdim bu yapılan iddiaların soruşturulmasi
Öneri vermenize gerek yok yeniden söyleyeyim de
"Sizinle tartışmıyorum"
Ne demek istediğinizi anlayamadım.
"savaş hükümete çevrildi"
Savaşı kim veriyor hanımefendi?
Hükümet ile savaşan kim?
Siz iktidar mücadelesi olduğunu falan mı zannediyorsunuz?
" komisyon kurulması"
" Benim derdim bu yapılan iddiaların soruşturulmasi"
Ortaya bir bomba atıldı, siz diyorsunuz ki ülkeyi alalım o bombanın üzerine inşa edelim.
O bomba kesinlikle patlamalı, lakin patlayacağı yerin cephesi Türkiye Cumhuriyeti değil, Gladyo'dur.
Bkz. Susurluk Davası yeniden görülüyor.
Haliyle bu iddialar zaten soruşturulmalı ve soruşturulacak. Lakin Gladyo'nun istediği gibi değil.
"Konu Aydınlık falan da değil"
Aydınlık'ın ne olduğunu sanırım anlamamışsınız.
Aydınlık Gazetesi'nden bahsediyorum.
Bahsi geçen konuların neredeyse tamamına yakını olayların yaşandığı günlerde Aydınlık Gazetesi tarafından duyuruldu.
Ayrıca cümle içinde geçtiği yere bakarsanız, Sedat Peker'in bağlantıları vs. yayınlanması için kullanıldı.
" benim derdim Süleyman soylu Mehmet ağar Sedat Peker ya da herhangi bir kişi değil"
Eğer siyasetle biraz ilgilenirseniz, Sizin için sorun olmasa da Türkiye Cumhuriyeti için bu isimlerden kimisinin sorun olduğunu, Çiller Özel Örgütü elemanı olduklarını bilirdiniz.
Umarım anlatabilmişimdir.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler
İyi günler
Yazdıklarıniza şu an sadece göz gezdirdim okumadım ama belli yani derdimi siz anlamamissiniz benim. Iyi günler evet sabırlı biriyim
Sîyaset meydanına çevirdiniz burayo aw.
@ANormalizm kusura bakma 😶
ben samimi bulmuyorum onu. kişiler suçluydu madem niye zamanında söylemedi köşeye sıkışınca söylüyor
Kendisi diyor zaten zamanında anlatmamın sebebi ailem, düzenim, çevrem söylememi engelledi diye ama şimdi işler ters düşünce anlatmaya başladı ama neden anlatmadığı bizi ilgilendirmez şu an anlatıyor görüyoruz yapılan pislikleri onu düşünelim bence
pekeri öncesinde tanımam. kim olursa olsun dürüstse o anda söyler ne işi varmış bu adamın sustuğu için lüks içinde yaşamış.10 milyon dolardan bahsediyor benim 7 değil 17 sülalem gelse bir araya bu para çıkmaz
Ben iyi olduğunu söylemiyorum kendisi de iyi olduğunu söylemiyor ama söylediği şeyleri hepsi doğru çıkıyor
kardeş sen dinle o zaman benim dürüstlük anlayışıma ters bunlar.. anlattığı şeylerin çoğunu duymuştum yeni değilki bunlar
Sen bile duymuşsun ama nedense hakimler savcılar duymuyor bi sıkıntı var bu işin içinde
ikisini de tutmuyorum. İkisi de pislik, ikisinin de canı cehenneme
Hiç kimseyi
Hepsinin derdini sixiyim
Sedat Peker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?